Vizesiz

Vizesiz

Son dakika vizesiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vizesiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vizesiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vizesiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vizesiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 813 vizesiz haberi bulunmuştur. Tüm vizesiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıda vizeye hizmet bedeli sürprizi! Yunan adalarına girişin maliyeti 90 Euro oldu
Kapıda vizeye hizmet bedeli sürprizi! Yunan adalarına girişin maliyeti 90 Euro oldu Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sürprizli başladı. Adaya gitmek için 60 Euro vize ücreti isteniyor. Ancak bu para yetmiyor, feribot firmaları da Yunan gümrük tarafı da ekstra ücret talep ediyor, yoksa evraklar işleme alınmıyor. Bazı firmalar 20 Euro hizmet bedeli alıyor. 30 Euro ve daha üzerinde isteyenler de var. Örneğin Ayvalık’taki bir feribot firması, “10 Euro’sunu biz 10 Euro’sunu da Midilli tarafı alıyor” diyor. İşin içine tur firmaları da girince fiyat değişiyor.
6.04.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak?
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak? İDO Yunan Adaları ücreti 2024 belli oldu. 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirilecek olan kapıda vize uygulaması öncesinde İDO Yunan Adaları sefer ücretlerini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum Vizesiz Yunan adalarına seyahat için beklenen tarih açıklandı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor?
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor? Yunan Adalarına vize muafiyeti başladı mı, vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, 7 günlük vize muafiyeti hangi Yunan adaları için verilecek, Yunan Adaları vize muafiyeti ne zaman başlayacak? Vize muafiyeti nedir, ne demek? Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti başladı mı?
8.12.2023 Gündem
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar!
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar! Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.
25.10.2023 Magazin
Bakan Yerlikaya kritik rakamı duyurdu! 1 ayda 21 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Bakan Yerlikaya kritik rakamı duyurdu! 1 ayda 21 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçmenlerin tespitine yönelik İstanbul’da mobil göç noktaları kurduklarını hatırlatarak, son duruma ilişkin bilgileri paylaştı.
22.08.2023 Gündem
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor Türkiye ekonomisinin son 20 yılda gösterdiği büyüme ve yabancı piyasalarla entegrasyonuna paralel olarak Türk vatandaşlarının yurt dışındaki yatırımlarında da artış yaşanıyor.
2.08.2023 Ekonomi
Rusya'dan Türkiye kararı! Domateste kota değişti
Rusya'dan Türkiye kararı! Domateste kota değişti Türkiye’den Rusya’ya önemli ihracat kalemlerinden olan ve Fethiye ve Seydikemer ilçelerinden gönderilen domates ihracatında Rusya daha önce 350 bin ton olan Domates ihracat kotasını 500 bin tona çıkardı.
22.07.2023 Ekonomi
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Schengen vizesi reddinden sonra talep arttı: Vizesiz maviliklere koşacağız
Schengen vizesi reddinden sonra talep arttı: Vizesiz maviliklere koşacağız Türkiye turizmi bir vize krizinin ortasında. Avrupa’ya vize alamayan ya da yaşanan olumsuzluklar yüzünden başvurmaktan vazgeçip tatil planlarını değiştirenlerin önemli bir alternatifi ise tekne kiralama oldu. Sektör temsilcileri Yunanistan’a ya da Avrupa ülkelerine plan yapanların Türkiye koylarında tatil yapmayı seçtiğini söylüyor. Temmuz ve ağustos ayları şimdiden doldu.
3.06.2023 Ekonomi
Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı?
Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı? Yurt dışı seyahatlerde son yıllarda oldukça sık tercih edilen Dubai'ye gidecek vatandaşların bilmeleri gereken bazı kurallar var. Dubai'ye turistik gezi planlayanların vize ve pasaport işlemleri hakkında bilgi arayışında olanlar mevcut. Seyahat öncesi kişilere avantaj kazandıracak olan vize işlemleri hakkında bilgileri haberimizde derledik. Peki Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı?
8.05.2023 Gündem
Romanya vize istiyor mu? Romanya'ya kimlikle seyahat var mı?
Romanya vize istiyor mu? Romanya'ya kimlikle seyahat var mı? Balkan bölgesinde bulunan Romanya son yılların en çok turist çeken ülkelerin başında geliyor. Ülkemizden Romanya'ya tatile gidecek olan vatandaşlar vize işlemleri ve şartları hakkında da araştırmalarına devam ediyor. Seyahat öncesi o ülkedeki yaşam ve konaklama hakkında bilgileri araştıranlar zamandan da tasarruf ediyor. Eski Doğu Avrupa'nın en güzel ülkelerinden Romanya vize istiyor mu sorusunun cevabı da merak ediliyor. Peki Romanya'da kimlikle seyahat var mı?
3.05.2023 Gündem
Karadağ vize istiyor mu? Karadağ için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı?
Karadağ vize istiyor mu? Karadağ için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı? Yurt dışı seyahate çıkacakların tercihi olan Karadağ vize işlemleri hakkında araştırmalar başladı. Ülkemizden Karadağ'a gidecek olan vatandaşlar için bazı şartlar mevcuttur. Bazı ülkeler vize ve pasaport isterken bazı ülkeler de sadece T.C. kimliği istiyor. Peki balkanların en güzel ülkelerinden olan Karadağ vize istiyor mu? Karadağ'a seyahat için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı?
2.05.2023 Gündem
Arnavutluk vize istiyor mu? Tiran'a tek pasaportla gidiliyor mu? Kimlik yeterli mi?
Arnavutluk vize istiyor mu? Tiran'a tek pasaportla gidiliyor mu? Kimlik yeterli mi? Arnavutluk Balkan ülkeleri açısından oldukça sık seyahat edilen ülkelerin başında geliyor. Tur ile seyahat eden vatandaşlarımız ise "Arnavutluk vize istiyor mu" sorusuna yanıt arıyor. Vize ve pasaport işlemleri hakkında bilgileri derlediğimiz bu haberimizde Arnavutluk başkenti Tiran'a sadece pasaportla gidilip gidilmediğiyle ilgili bilgiler yer alıyor. Seyahat öncesi o ülkeye girişte istenen evraklar oldukça önemlidir. Arnavutluk seyahatinde vize kalktı mı sorusu da merak edilir. Bu yazımıda Arnavutluk ve Tiran'a vize ve pasaport gerekiyor mu sorusuna yanıt aradık.
2.05.2023 Gündem
Pasaport ve vize istemeyen ülkeler! Listeye bir ülke daha eklendi: Ortadoğu'nun tatil cenneti
Pasaport ve vize istemeyen ülkeler! Listeye bir ülke daha eklendi: Ortadoğu'nun tatil cenneti Dünyanın dört bir yanında keşfedilmeyi bekleyen, coğrafyası ve tarihiyle hayranlık uyandıracak pek çok ülke var. Balkanlar’da, Avrupa, Amerika, Asya hemen hemen tüm kıtalarda sadece bir valiz, uçak bileti ve pasaportunuzu alarak gidebileceğiniz ülkeler mevcut. Vizesiz gidilen ülkelere seyahat etmeden önce pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresi olduğunu mutlaka kontrol etmelisiniz. Vizesiz gidilen ülkeler 2023 listesinden seyahat edeceğiniz ülkelerin kaç gün vizesiz seyahate izin verdiğini de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.
2.05.2023 Dünya
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak AK Parti Bingöl Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında soruları yanıtladı. Yılmaz "Türkiye kalkınmakta olan ve gelişmiş olma ülke iddiasını ortaya koymuş durumda. Alt gelirden üst orta ligine yükseldi Türkiye. Katma değeri yüksek sektörlerde atılım yaparak ihracatı köklü şekilde değiştirerek, kişi başına geliri 13 bin doların üzerine çıkarınca gelişmiş, yüksek gelirli ülkeler ligine atlamış oluyorsunuz" dedi.
18.04.2023 Gündem
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! İşte Türkiye'nin listedeki yeri...
Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! İşte Türkiye'nin listedeki yeri... Vize almadan seyahat edilebilecek ülke sayısına göre, dünyanın en değerli pasaportları belli oldu. Japonya 193 ülkeye vizesiz seyahat ile beş yıl üst üste ilk sırada yer aldı. Türkiye'nin listedeki yeri belli oldu
12.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vizesiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vizesiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.