Viktor Orban

Viktor Orban

Son dakika viktor orban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viktor orban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viktor orban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viktor Orban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viktor orban gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 viktor orban haberi bulunmuştur. Tüm viktor orban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban'a Togg hediye etti! Plaka dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban'a Togg hediye etti! Plaka dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a Togg hediye etti.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Verimli bir iş birliğine sahip olduğumuz savunma sanayi ve enerji gibi alanlarda bağlarımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz." dedi.
18.12.2023 Gündem
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde eşlik eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, iki ülke arasında 5 adet karşılıklı iş birliğine yönelik protokol imzalandığını belirtti.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere Macaristan’a geldi.
18.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.
2.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’da Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic ile bir araya geldi.
20.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti. 
20.08.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti.
20.08.2023 Gündem
Macaristan’da İsveç’in NATO üyeliği ile ilgili parlamento oturumu boykot edildi
Macaristan’da İsveç’in NATO üyeliği ile ilgili parlamento oturumu boykot edildi Macaristan’da Başbakan Viktor Orban'ın partisi Fidesz milletvekillerinin boykotu sonucu yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine İsveç’in NATO üyeliğinin oylanacağı parlamento oturumu ertelendi.
31.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Olağanüstü Zirvesi Bildirisi, 5 farklı dilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım-Jomart Tokayev, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Japarov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından imzalandı.
16.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasının tek vücut olduğunu göstermiş olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasının tek vücut olduğunu göstermiş olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirve Toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yardıma ilk koşanların Türk Dünyası olduğunu vurgulayarak, "Arama kurtarma ekipleriniz birçok vatandaşımızı hayata bağladı. Gönderdiğiniz ata yadigarı çadırlar vatandaşlarımıza yuva oldu. Aziz milletimiz bu yardımınızı unutmayacaktır. Afetlerle mücadelede iş birliğini artırmalıyız" ifadelerini kulandı.
16.03.2023 Gündem
Macaristan’ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini gelecek ay onaylayacağı iddia edildi
Macaristan’ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini gelecek ay onaylayacağı iddia edildi Macaristan’da yerel basında yer alan haberlerde, Macaristan’ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini gelecek ay onaylayacağı iddia edildi.
21.02.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.
12.12.2022 Dünya
Macaristan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği onay sürecini 2023'e erteledi
Macaristan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği onay sürecini 2023'e erteledi Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyelikleri için onaylanması gereken belgelerin 2023 yılında imzalanacağını açıkladı.
24.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.
11.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye gönderme: Bizi 52 yıl süründürdüler, gerekli cevabı vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye gönderme: Bizi 52 yıl süründürdüler, gerekli cevabı vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ebedi Şehir'de düzenlenen Türk Dünyası Ali Nişanı Takdim Törenine katıldı. Semerkan'ta düzenlenen törende Erdoğan'a hizmetlerinden dolayı devlet nişanı verildi. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Verilen bu nişan şahsıma bir iftihar vesilesi olmuştu. Şahsım ve milletim adına sizlere en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi. Avrupa Birliği'ni de sert bir dille eleştiren Erdoğan, 'Avrupa Birliği, kapısında bizi 52 yıl süründürdüler. Hala aynı şeyi yapılıyor. Gereken cevabı vereceğiz.' dedi.
11.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! "Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! "Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "Türkiye olarak eli kanlı terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız. Çetelerle, terör örgütleriyle, iklim değişikliğiyle de birlikte mücadele vermeliyiz." ifadelerini kullandı.
11.11.2022 Siyaset
Türkiye ve Macaristan arasında 'Askeri Çerçeve Anlaşması' imzalandı
Türkiye ve Macaristan arasında 'Askeri Çerçeve Anlaşması' imzalandı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Macaristan Savunma Bakanı Kristof Szalay-Bobrovniczky tarafından Türkiye ve Macaristan arasında Askeri Çerçeve Anlaşması imzalandı.
24.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Viktor Orban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viktor orban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.