Valilikten Açıklama

Valilikten Açıklama

Son dakika Valilikten açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Valilikten açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Valilikten açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valilikten Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valilikten açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 529 valilikten açıklama haberi bulunmuştur. Tüm valilikten açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı Siirt'te oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı Elazığ’ın Palu ilçesinde krom madeni ocağında üzerlerine taş düşen 1’i ağır, 2 işçi yaralandı.
25.03.2024 Gündem
Limanda atık tankında patlama meydana geldi
Limanda atık tankında patlama meydana geldi Kocaeli'nin Derince ilçesindeki özel limanda, atık tankında patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
4.03.2024 Gündem
Elazığ’da krom madeninde göçük: 4 işçiden 3’ü kurtarıldı
Elazığ’da krom madeninde göçük: 4 işçiden 3’ü kurtarıldı Elazığ’ın Palu ilçesinde bir krom madeninde göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçiden 3’ü kurtarıldı, 1 işçiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
26.02.2024 Gündem
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.
13.02.2024 Gündem
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Gündem
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sokaktan topladığı kedileri oturduğu dairede öldürdükten sonra apartmanın bahçesine attığı suçlamasıyla gözaltına alınan K.K.'nin (36) ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, hayvanları sevdiğini söylediği öğrenildi. Valilik açıklamasında ise bahse konu ikametin arkasında bulunan boş arsada 4 kedi ölüsünün bulunduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Meteoroloji birçok kenti kuvvetli kar yağışı konusunda uyarınca vatandaşın ve özellikle öğrencilerin gözü gelecek tatil haberlerinde oldu. Son hava durumuna göre Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri sağanak, yüksek kesimleri kar yağışı alacak. Marmara'da ise Bursa'da kuvvetli yağış uyarısı sonrası valilikten açıklama geldi. Sömestr tatiline birkaç gün kala öğrenciler de "Bugün okullar tatil mi?" "Bursa'da okullar tatil mi?" sorularını yanıt aradı. Öte yandan dün birçok il kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermişti. Trabzon, Giresun ve Hakkari'de 1 gün süreyle okullar tatil edildi. Peki 16 Ocak Salı okullar tatil mi? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...
16.01.2024 Gündem
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü Sultanbeyli'de çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanındaki işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 3 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 işçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
15.01.2024 Gündem
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği'nden kovalamacanın yaşandığı anlara ve yaralıların sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
20.10.2023 Yaşam
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe korkutan depremler
Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe korkutan depremler Konya'nın Selçuklu ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Yunus Sezer Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. İzmir'in Buca ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremlerin ardından Erzurum'un Narman ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
1.08.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı... İzmir'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
19.06.2023 Gündem
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı Meteoroloji'nin 20 kent için sağanak yağış uyarısının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi kent için afet uyarısında bulundu. Etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Öte yandan Ankara Valiliği'nden şiddetli yağışlarla ilgili açıklama yaptı.
30.05.2023 Gündem
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na silahla ateş açıldı. İl başkanlığının camlarına iki kurşun isabet ettiği belirlendi. Olayın ardından İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, saldırı hakkında re'sen soruşturma başlatıldığını açıkladı.
31.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamaya göre 12:19'da Kahramanmaraş Göksun merkezli 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 12:23'te de 4.0 büyüklüğünde ikinci deprem yaşandı. Saat 13:04'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada bölgede herhangi bir olumsuz durumun olmadığını duyurdu.
23.03.2023 Gündem
Silah taşımak 1 hafta yasak: Valilikten açıklama geldi
Silah taşımak 1 hafta yasak: Valilikten açıklama geldi Kahramanmaraş genelinde Kurtuluş Haftası çerçevesinde ateşli silahların taşınması 1 hafta süresince yasaklandı.
2.02.2023 Gündem
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı Mardin’in Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlanmasıyla 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.01.2023 Gündem
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı! Bakan Soylu detayları açıkladı
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı! Bakan Soylu detayları açıkladı Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle 1 sivil 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Olayla ilgili 5 kişinin gözaltında olduğunu açıklayan Bakan Soylu, "Sorgulanan kişi aracı buraya getirdiğini ve bombayı bıraktığını kabul etti. 2004 yılında kardeşi terör örgütündeyken güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilen birisi. 5 kişi şu anda gözaltında, hem araçta beraber olduğu hem de diğer yardım/yataklık eden kişiler. Operasyonumuz genişleyerek devam edecektir" ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 2 kişi gözaltında
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 2 kişi gözaltında Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Bakan Soylu yaralanan polis memurlarının tedbiren hastaneye götürüldüğünü ve olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu?
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildiriliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken Valilikten açıklama geldi. Valilik yaralı ve can kayıplarının olduğu belirtildi. açıklama bekleniyor. Peki, İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? Taksim patlamasında ölü var mı? Yaralı sayısı kaç? İstiklal Caddesi’nde patlama canlı bomba mı? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Bir evde 5 ceset bulundu
Ankara'da korkunç olay! Bir evde 5 ceset bulundu Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde Afgan uyruklu 5 şahıs bıçaklanmış halde ölü bulundu. Şahısların 1 hafta önce öldüğü tahmin edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
10.11.2022 Gündem
Polis merkezinde tartıştığı polisi tabancayla ayağından vurdu
Polis merkezinde tartıştığı polisi tabancayla ayağından vurdu Artvin'in Borçka ilçesinde bir kişi, eşinden şikayetçi olmak gittiği polis merkezinde tartıştığı polis memuru Ali Rıza Yıldıran'ı tabancayla ayağından vurarak yaraladı.
5.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valilikten Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valilikten açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.