Valilik Açıklama

Valilik Açıklama

Son dakika valilik açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan valilik açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını valilik açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valilik Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valilik açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.064 valilik açıklama haberi bulunmuştur. Tüm valilik açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı! Valilik açıklama yaptı
İstanbul'da rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı! Valilik açıklama yaptı İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri öne sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 46 polis gözaltına alındı. Polislerin İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla açığa alındığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemler sürüyor.
22.11.2023 Gündem
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı Erzincan'da polisin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo 354 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Yol kenarında başlayan yangın fabrikaya sıçradı
Yol kenarında başlayan yangın fabrikaya sıçradı Silivri'de yol kenarındaki otlarda başlayan yangın fabrikaya sıçradı. Yangına, İstanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekibi sevk edildi. Yangınla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açılamada ölen ya da yaralananın olmadığı belirtildi.
18.09.2023 Gündem
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; 7 ölü, 22 yaralı
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; 7 ölü, 22 yaralı Karsın Sarıkamış ilçesinde, yolcu otobüsü Karakurt Viyadüğü'nden uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.
30.07.2023 Gündem
TEM Silivri'de korkunç kaza: 6 kişi hayatını kaybetti
TEM Silivri'de korkunç kaza: 6 kişi hayatını kaybetti TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Trafiğin her iki istikamette tek şeritten sağlandığı aktarıldı. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı.
27.03.2023 Yaşam
Sultan Abdulhamid Han Hastanesi’nde yangın çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti
Sultan Abdulhamid Han Hastanesi’nde yangın çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti Üsküdar'da bulunan Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, hastanede tedavi gören olan hastalar diğer hastanelere tahliye edildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangında, kritik durumdaki 15 hastamız olmak üzere, diğer servislerde tedavi gören toplam 109 hastamız tedbir amacıyla civardaki hastanelere nakledilmiştir. Bu esnada ağır durumda olan bir yoğun bakım hastamız maalesef vefat etmiştir" denildi.
24.03.2023 Yaşam
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi Kar tatiliyle ilgili valilik açıklamaları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ve ülke genelinde etkili olması beklenen kar yağışı başladı. Yarın okullar tatili mi, ders olacak mı, yarıyıl tatili uzadı mı soruları da öğrencilerin merak konusu oldu. Bitlis ve Muş'ta okulların tatil edilmesinin ardından gözler Marmara'ya çevrildi. Peki Bursa'da okullar tatil edildi mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın okul var mı? İşte kar tatili olan iller listesi...
5.02.2023 Gündem
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı Mardin’in Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlanmasıyla 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.01.2023 Gündem
İğne yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Melis Kıymet son yolculuğuna uğurlandı
İğne yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Melis Kıymet son yolculuğuna uğurlandı İhmal iddiası ile gündeme gelen olay Amasya’da yaşandı. 7 yaşındaki Melis, boğaz ağrısıyla semt polikliniğinde götürüldü. Burada yapılan iğne sonrası fenalaşan minik Melis, kurtarılamadı. Olayla ilgili valilikten flaş bir açıklama gelirken, Melis Kıymet bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.
31.12.2022 Yaşam
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi Siirt'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, su baskınları ve heyelan meydana geldi, yollar suyla doldu. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde 112 Acil Çağrı Merkezine yoğun ve etkili yağış sonrası Tillo ilçemizde 1 heyelan ihbarı, Şirvan ilçemizde 1 su baskını ihbarı olmak üzere toplam 62 su baskını ihbarı alınmıştır. Ekipler olay yerlerine intikal ettirilerek, gerekli çalışmalara başlanmış ve ilk değerlendirmelere göre herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır" denildi.
21.10.2022 Yaşam
'Hava saldırısı' ikazı tedirginliğe neden oldu
'Hava saldırısı' ikazı tedirginliğe neden oldu Mersin'de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) İkaz ve Alarm Sistemi (İKAS) Projesi kapsamında deneme amacıyla çalan yüksek sesli siren ve hava saldırısı ikazı, tedirginliğe neden oldu.
24.09.2022 Yaşam
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Aşağıtorunoba köyü yakınında orman yangını çıktı. Bölgenin sarp ve mayınlı olması nedeniyle, yangının büyümesini önlemek amacıyla iş makineleriyle çevresi sarılarak alevler kontrol altına alındı.
5.09.2022 Gündem
Korkunç olay! 16 yaşındaki çoban, kolları kopmuş halde bulundu
Korkunç olay! 16 yaşındaki çoban, kolları kopmuş halde bulundu Şanlıurfa’da Özel Harekat polislerinin atış talimi yaptığı bölgede, ölü ve kolları kopmuş halde bulunan Muharrem Aksem (16) ile ilgili, valilik, adli ve idari soruşturma başlattığını duyurdu. Açıklamada Aksem'in, "Arazide bulmuş olabileceği bir cismin infilak etmesi sonucunda hayatını kaybettiği değerlendirilmektedir" denildi.
26.03.2022 Gündem
İstanbul Bakırköy'de kovalamaca! Valilik açıklama yaptı, 2 polis gözaltına alındı
İstanbul Bakırköy'de kovalamaca! Valilik açıklama yaptı, 2 polis gözaltına alındı Bakırköy’de polisin “dur” ihtarına uymayıp ters yönden araçlara çarpan şüpheli, polise silah göstererek kaçmaya çalıştı. Polisin araca açtığı ateş sonucu vurulan araçtaki bir kadın, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaya olarak kaçan şüpheli yakalanırken, hayatını kaybeden kız hakkında ise 7 defa kayıp başvurusu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili iki polis memuru gözaltına alındı. Öte yandan İstanbul Valiliğinden Bakırköy’de polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araçla ilgili açıklama yapıldı.
9.02.2022 Gündem
Kar yağışı etkili oluyor! Okullar tatil edildi! İşte tatil kararı alınan iller...
Kar yağışı etkili oluyor! Okullar tatil edildi! İşte tatil kararı alınan iller... Uşak’ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Vali Funda Kocabıyık resmi sosyal medya hesaplarından okulların tatil edildiğini açıkladı. Çankırı, Çanakkale, Tunceli ve Kütahya'da da okullar tatil edildi.
8.02.2022 Gündem
Lüks aracı uzun namlulu tüfekle taradılar! Valilik açıklama yaptı: 2 kişi hayatını kaybetti
Lüks aracı uzun namlulu tüfekle taradılar! Valilik açıklama yaptı: 2 kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'da seyir halindeki bir otomobil uzun namlulu tüfekle tarandı. Silahlı saldırıda otomobil sürücüsü Murat Yılmaz (50) ile yanında bulunan İbrahim Kızılok (24), yaşamını yitirdi. Valilikçe yapılan açıklamada, olayın 5 yıl önce işlenen bir cinayetle bağlantılı olabileceği belirtildi. 
5.02.2022 Gündem
Yarıyıl tatiliyle ilgili son dakika gelişmesi! Valilik resmen açıkladı: Saatler değişti
Yarıyıl tatiliyle ilgili son dakika gelişmesi! Valilik resmen açıkladı: Saatler değişti Yarıyıl tatiliyle ilgili son dakika gelişmesi. Valilik resmen açıkladı. İstanbul'da kar alarmı verildi. Karne saatleri erkene çekildi. İstanbul Valisi Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın normal okullarda yarıyıl tatilinin saat 10.00'da, ikili eğitim yapan okullarda da sabahçılar için 10.00'da, öğlenciler 14.00'te başlayacağını duyurdu.
20.01.2022 Gündem
Yunus Göç kimdir, tutuklandı mı? Gaziantep'te işkenceye uğrayan bebek nasıl oldu?
Yunus Göç kimdir, tutuklandı mı? Gaziantep'te işkenceye uğrayan bebek nasıl oldu? Yunus Göç kimdir, Yunus Göç tutuklandı mı? Gaziantep'te 3 aylık bebeğini döven babanın görüntüleri infial yarattı. İddialara göre 28 Kasım 2021 Pazar akşamı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 2 aylık Cihan bebek, babası tarafından öldüresiye dövüldü. Cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerin ardından olayın detayları sorgulanmaya başlandı. Peki, Gaziantep'te işkenceye uğrayan bebek nasıl oldu?
30.11.2021 Gündem
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki düğünde istek parçayı hemen çalmayan müzisyen Erdal Erdoğan'ın sazını kırıp yüzüne tekme atan H.K. gözaltına alındı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada 'ırkçı saldırı' olarak paylaşılması üzerine Gaziantep Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, "Kürtçe müzikten kaynaklanan ırkçı bir saldırı olduğuna dair yapılan art niyetli paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
19.10.2021 Yaşam
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri...
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri... Kars Valiliği, Sarıkamış ilçesinde bir doktor ile apart otel görevlisi arasında kimlik göstermeme yüzünden çıkan tartışmanın sosyal medyada çarpıtılarak paylaşıldığını bildirdi.
17.10.2021 Gündem
'Kaymakam öğretmeni sınıftan kovdu' iddiası! Valilik açıklama yaptı
'Kaymakam öğretmeni sınıftan kovdu' iddiası! Valilik açıklama yaptı Artvin'in Kemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovduğu öne sürüldü. Kaymakam Saygın, iddalara ilişkin açıklama yapmazken, Kemalpaşa Eğitim-Sen de yaşananlara tepki gösterdi. Artvin Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.
30.09.2021 Gündem
Tunceli'de yangın! İlk açıklama geldi
Tunceli'de yangın! İlk açıklama geldi Tunceli'de Otlubahçe köyü kırsalında örtü yangını çıktı. Yangına Tarım ve Orman Bakanlığı'nca gönderilen 2 yangın söndürme helikopteri de müdahale ediyor.
14.09.2021 Gündem
Sivas'ta korkunç olay! Valilik açıklama yaptı: Pençe ve diş izleri...
Sivas'ta korkunç olay! Valilik açıklama yaptı: Pençe ve diş izleri... Sivas'ın Divriği ilçesinde bir kişinin, ayı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği değerlendirildi.
10.07.2021 Yaşam
İzmir'de, HDP il binasında silahlı saldırı: 1 ölü
İzmir'de, HDP il binasında silahlı saldırı: 1 ölü İzmir'in Konak ilçesindeki bir binaya giren kimliği belirsiz kişi, tabancayla sokağa ateş açtı. Şüpheli, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. İzmir'deki olayda Deniz Poyraz hayatını kaybetti. İzmir Valiliği'nden gelen açıklamada ise, 'HDP il binasına, sağlık çalışanıyken istifaen ayrılmış olan O.G. isimli şahıs girerek, parti çalışanı olan Deniz Poyraz isimli şahsı tabanca ile ateş ederek öldürmüştür.' ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Deniz Poyraz'ın, partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği öğrenildi.
17.06.2021 Gündem
Parkta dehşet! 17 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Parkta dehşet! 17 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı tarafından öldürüldü Burdur'un Bucak ilçesinde, 17 yaşındaki Gizem Canbulut, parkta tartıştığı E.Y. (19) adlı erkek tarafından bıçaklanarak öldürüldü. E.Y. ve Gizem Canbulut'un buradaki surların alt tarafında oturduğu, bir süre sonra tartışma çıktığı belirtildi. Tartışmanın ardından E.Y.'nin yanında bulundurduğu bıçakla Gizem Canbulut'u boğazından yaraladığı, ardından kaçıp evine gitti tespit edildi. E.Y. ve Gizem Canbulut'un daha önce aynı okulda öğrenim gördükleri öğrenildi.
17.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valilik Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valilik açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.