Gazete Vatan Logo

TEM Silivri'de korkunç kaza: 6 kişi hayatını kaybetti

TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Trafiğin her iki istikamette tek şeritten sağlandığı aktarıldı. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı.

TEM Otoyolu Silivri'de Edirne yönünde hafriyat kamyonunun da aralarında bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Kaza saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 

Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır. Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.