Uzaktan Kumanda

Uzaktan Kumanda

Son dakika uzaktan kumanda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaktan kumanda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaktan kumanda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaktan Kumanda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaktan kumanda gelişmeleri de dahil olmak üzere 836 uzaktan kumanda haberi bulunmuştur. Tüm uzaktan kumanda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
İmmobilizer Nedir, Ne İşe Yarar? İmmobilizer Nasıl Çalışır?
İmmobilizer Nedir, Ne İşe Yarar? İmmobilizer Nasıl Çalışır? Araçların çalınmasını önlemek için genellikle immobilizer kullanılmaktadır. İmmobilizer güvenlik sistemi olarak bilinir. İmmobilizer sistemleri, araç hırsızlığını önlemeye yardımcı olur ve aracın güvenliğini arttırır.
2.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bir taraftan depremle mücadele ediyoruz, bir taraftan da Türkiye'nin her tarafındaki bütün projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor ve hizmete açılıyor. İşte büyüklük bu, güçlü devlet olmak bu" dedi.
12.05.2023 Gündem
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak Karadeniz gazı için yarın büyük gün. Saat 20.23’te yapılacak törenle Türkiye için tarihi meşale yanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan akşamı meşaleyi yakacak.
19.04.2023 Ekonomi
SSB ile ASFAT arasında 'MEMATT' anlaşması
SSB ile ASFAT arasında 'MEMATT' anlaşması Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) ile Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT) arasında Jandarma Genel Komutanlığı'na 2 Mekanik Mayın Temizleme Teçhizatı (MEMATT) tahsis edilmesi için sözleşme imzalandı.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı!
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı! Kış ayının gelmesi ile birlikte gerek elektrikli cihazların kullanımındaki artış, gerekse elektrikli soba veya kombi gibi ürünlerin sürekli çalışması elektrik faturalarında gözle görülen bir artışa neden oluyor. Hal böyle olunca bir çok tüketici de elektrik faturalarını düşürmenin yollarını arıyor. Uzmanlar düzenli olarak çalışan cihazlardan ziyade elektrik faturalarının artışında kullanılmayan cihazların yani ‘standby’ yani hazır modda bekleyen araçların olduğunu söylüyor. Peki, Elektrik faturası nasıl düşürülür? Elektrik faturası neden yüksek gelir? Uzmanların “vampir güç” uyarısı!
12.12.2022 Ekonomi
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler Cafe ve restoranların açık alanlarını; bazen sevdiklerimizle bir araya gelmek, bazen manzarayı izlerken huzur bulup, dinlenmek, bazen de çalışma alanı olarak değerlendirmek isteriz. Peki havaların soğumaya başladığı şu günlerde cafe ve restoranların açık alanlarında gerekli konfor şartlarını yakalamak mümkün mü?
23.09.2022 Advertorial
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müjdeli haber geldi: mutfaklarda artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müjdeli haber geldi: mutfaklarda artık... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Müjdeli haber geldi. Mutfaklarda Karadeniz gazı kullanılacak. Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki doğalgaz işleme tesislerinde incelemelerde bulundu. Oktay, "Türkiye'deki her bir vatandaşımıza 2023ün ilk çeyreğinde, Karadeniz'den çıkarılan gazın; kendi mutfaklarında açtıkları zaman yakacakları gaza dönüşeceği müjdesini bir kez daha vermek isterim dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022 Ekonomi
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı!
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı! Afrin’de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 PKK/KCK-PYD/YPG’li kadın terörist yakalandı.
18.05.2022 Gündem
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi...
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken, Ukrayna’ya dünyanın dört bir yanından yardım yağmaya devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden da verdiği sözü tuttu ve bütçe oylamasında Ukrayna’ya yollanacak yeni silahların listesi açıklandı ve kabul edildi. İşte Ukrayna’nın sahip olacağı yeni silah ve mühimmatların tam listesi…
29.04.2022 Dünya
Kumar operasyonunda bulunan düzenek polisi bile şaşırttı
Kumar operasyonunda bulunan düzenek polisi bile şaşırttı Eskişehir’de bir dernek binasına düzenlenen kumar operasyonunda 48 kişiye idari para cezası uygulanırken, zemine gizlenen uzaktan kumandalı raylı sisteme sahip tombala makinesi polisi şaşırttı.
24.04.2022 Yaşam
Pes dedirten hırsızlık! Otomobillerin dikiz aynasını çaldılar
Pes dedirten hırsızlık! Otomobillerin dikiz aynasını çaldılar Ümraniye'de iki ayrı lüks otomobilin dikiz aynalarının üç şüpheli tarafından sökülüp, çalınması güvenlik kameraya yansıdı.
15.04.2022 Yaşam
Yavuz Sondaj Gemisi'ne kritik görev! Karadeniz gazında tarihi gün
Yavuz Sondaj Gemisi'ne kritik görev! Karadeniz gazında tarihi gün Karadeniz gazında tarihi gün! Yavuz Sondaj Gemisi’ne kritik görev, Filyos Limanı’ndan yola çıkan Yavuz Sondaj Gemisi, Türkali-2’deki keşif kuyulara kuyubaşı vanasını indirecek. Ayrıca üst seviye kuyu tamamlama görevini de yerine getirecek. Uğurlama töreninde konuşan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye'nin kaderini değiştirecek 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfimizle Türkiye’nin enerji bağımsızlığı için önemli adım attık. Bu başarılar hem masada hem sahada yapılan uzun süreli dikkatli ve detaylı bir planlama strateji ve aksiyon planını bir neticesidir” dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür Son dakika haberi... Kızılcahamam kampı sonrası değerlendirme toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin hazırlattığı afişlere tepki gösterdi. Bahçeli, "CHP Genel Başkanı etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemektedir. Türkiye'de dezavantajlı bir kesim yoktur. Bu bölücülüktür. İnanç konusunda dezavantajdan bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır. Engellilik dezavantaj değildir saptırmadır. Cinsel yönelimden dem vurup bunun yasal güvenceye alınacağını söylemek ahlak ve maneviyatımıza atılmış kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu, Müslüman Türk milletinin itibarı, itikadı ve ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret edebilmiştir?" ifadelerini kullandı.
6.02.2022 Siyaset
Lise öğrencilerinin geliştirdiği robot denizleri tertemiz yapacak
Lise öğrencilerinin geliştirdiği robot denizleri tertemiz yapacak Kocaeli’nin Gebze ilçesinde eğitim gören lise öğrencileri, uzaktan kumanda ile kontrol edilen deniz temizleme robotu geliştirdi.
19.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Robotik kol bombayı el hassasiyetiyle imha ediyor
Robotik kol bombayı el hassasiyetiyle imha ediyor Savunma sanayisi ana yüklenici firmalarından MPG Makine'nin geliştirdiği, EYP tespiti ve imhasında personel güvenliğini üst seviyeye taşıyan robot kol, 8 metreden tehdit unsurlarını bertaraf ediyor.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyada ilk kez Sabiha Gökçen'de kullanıldı
Dünyada ilk kez Sabiha Gökçen'de kullanıldı Sabiha Gökçen, uzaktan kontrol sistemiyle çalışan "Yolcu Biniş Köprüsü" sistemini kullanan dünyadaki ilk havalimanı oldu.
3.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Ülkemize, Yeşil İklim Fonu'ndan, 3 milyar 157 milyon dolar kaynak sağlanmasıyla ilgili mutabakat zaptının imzalandığının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.
27.10.2021 Siyaset
Keskin nişancılar ilk sınavı 'robot hedefe' karşı verecek
Keskin nişancılar ilk sınavı 'robot hedefe' karşı verecek Seçkin birliklerin atış testlerinde kullanılmak ve var olan kabiliyetlerin artırılmasını sağlamak amacıyla uzaktan kumanda edilebilen Çok Yönlü Hareketli Hedef Sistemi geliştirildi.
16.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Otobüs şoförlerinin kullandığı hileler can alıyor
Otobüs şoförlerinin kullandığı hileler can alıyor Uzun yol otobüs kazalarının art arda yaşanması, yeni tartışmaları da gündeme getirdi. Aracın ne kadar süreyle kullanıldığını, hangi hızda gittiğini gösteren takograflara yapılan müdahaleler tartışma konusu oldu. Yapılan hatalara ilişkin açıklama yapan takograf yetkili servisi sahibi Serdar Akyüz, "Tek şoför 3 ehliyet kullanıyor, arkadaşının, eşinin, dostunun ehliyetini almış gidebiliyor. Adamın cebinden 3 tane ehliyet çıkanı var. Böylece uzun süre otobüsü kullanmamış görünüyor" dedi.
10.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzaktan Kumanda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaktan kumanda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.