Karadeniz Gazı

Karadeniz Gazı

Son dakika Karadeniz gazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karadeniz gazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karadeniz gazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karadeniz Gazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karadeniz gazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 852 karadeniz gazı haberi bulunmuştur. Tüm karadeniz gazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu Japon otomotiv devi Toyota, testlerde yapılan usülsüzlükler nedeniyle 10 modelinin sevkiyatını durdurduğunu açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak Türkiye'nin enerji alanındaki atılımları katlanarak devam ediyor. Petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji alanındaki ivmesi her geçen gün artan yatırımların meyveleri alınmaya başlandı.
29.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar?
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar? 24 Nisan 2023 tarihinde başlayan bedava doğalgaz uygulaması 31 Mayıs 2023'te sona erdi. Yeni kararla 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek. Peki, 25 metreküp doğalgaz kaç litre, 25 metreküp doğalgaz ne kadar?
21.11.2023 Ekonomi
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Karadeniz gazı 3 ilimize yaradı! Yüzde 147 arttı
Karadeniz gazı 3 ilimize yaradı! Yüzde 147 arttı Zonguldak, Bartın ve Karabük konut fiyat endeksinde üst sıralara tırmandı. 20 Nisan'da Karadeniz gazının da devreye alınmasıyla birlikte Batı Karadeniz Bölgesi, yüzde 147 ile konut fiyat artışında liderliği aldı.
3.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önümüzdeki dönemde yatırım ve reform hamleleri başlatacaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye’ye muazzam bir yatırım çekmek olduğunu söyledi.
12.06.2023 Ekonomi
Karadeniz doğal gazında ikinci müjde geliyor!
Karadeniz doğal gazında ikinci müjde geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz gazının karaya çıkarılması töreninde verdiği müjdelerden ilki olan "bir ay ücretsiz doğalgaz" kapsamında, 19.8 milyon doğalgaz abonesinin tamamına bu ay "sıfır" fatura çıkarıldı. 31 mayıs itibariyle devletin doğalgaz faturalarına yaptığı destek 10 milyar TL'yi aşarken, destekten faydalanmayan hiçbir abone kalmadı.
1.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyon mültecinin kalacağı konutların yapımı da Suriye’de sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyon mültecinin kalacağı konutların yapımı da Suriye’de sürüyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, seçmene rehavet uyarısında bulunarak "Unutmayın en büyük düşmanımız rehavettir, zafer sarhoşluğudur. Biz orayı boş bırakırsak gelir birileri doldurur." dedi. Suriyelilerin geri dönüşü hakkında da konuşan Erdoğan, "Şimdiye kadar 500 bin Suriyeliyi memleketlerine gönderdik. 1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
24.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez CNN Türk'te duyurdu: Ordu'da gaz, Rize'de petrol
Bakan Dönmez CNN Türk'te duyurdu: Ordu'da gaz, Rize'de petrol Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN TÜRK kanalında Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Hem Ordu açıklarında hem Rize açıklarında bir aramamız olacak. Ordu’da beklentimiz gaz, Rize’de petrol." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk canlı yayınında 'Gabar petrolünün fiyatlara katkısı olur mu?' sorusuna cevap verdi.
12.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da Valilik önünde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, "Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez" diyen Erdoğan, "Ne gece yarısı Kürt Alevi videosu yayınlayan fitne tüccarları, ne sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları ne milli iradeye parmak sallayan batılı dergilerin kapakları ne Kandil'deki baronlarının alçak tehditleri bizi korkutamaz, sindiremez, yıldıramaz" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Lise öğrencilerimize müjde vermek istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem bölgesi illerimizdeki devlet üniversitelerimizde genel yerleştirme dışında yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Sıralama dışında puan önceliği ile ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Özel üniversitelerin tamamında birer kişilik yer tesis edilecek. 21 bin 560 öğrencimizin faydalanacağı 2023-2024 döneminde yerleşecek" ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Nebati, 'Enflasyon düşme eğilimini devam ettirerek aşağı doğru yoluna devam ediyor' dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
(Kartlı sayaçlarda bedava doğalgaz) Bedava doğalgaz kartlı sayaçlarda kullanılır mı? Kartlı sayaçlarda doğalgaz indirimi nasıl olacak, Başkent Doğalgaz kartı kullananlara ücretsiz mi?
(Kartlı sayaçlarda bedava doğalgaz) Bedava doğalgaz kartlı sayaçlarda kullanılır mı? Kartlı sayaçlarda doğalgaz indirimi nasıl olacak, Başkent Doğalgaz kartı kullananlara ücretsiz mi? "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında doğalgaz indiriminin tarihi araştırılırken, kartlı sayaçlarda bedava doğalgazın nasıl olacağı da merak konusu oldu. Resmi Gazete'de doğalgazın ücretsiz olacağı tarihler ilan edildi. Dağıtım şirketlerinden doğalgaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen bedelin 1 yıl boyunca ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Bedava doğalgaz kartlı sayaçlarda kullanılır mı? Kartlı sayaçlarda doğalgaz indirimi nasıl olacak?
2.05.2023 Ekonomi
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), "2022 Ekim ayı esas alındığında, sanayide kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında 1 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranlarında indirim yapılmıştır" açıklaması yaptı.
2.05.2023 Ekonomi
Doğal gazda 1 ay faturasız dönem! 'Sıfır' yazacak, okuma yapılmışsa bedel iade edilecek
Doğal gazda 1 ay faturasız dönem! 'Sıfır' yazacak, okuma yapılmışsa bedel iade edilecek Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilere doğalgazda faturasız dönemin detaylarını anlattı. Enerjide yeni yatırımlarla yerli kaynakların payının giderek arttığını vurgulayan Dönmez, “Bunun en güzel örneği Karadeniz’de keşfedilen 710 milyar metreküplük doğalgaz. Bu sayede abonelere fatura gidecek ama ödenecek tutar kısmında ‘sıfır’ yazacak” bilgisini verdi.
2.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karadeniz Gazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karadeniz gazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.