Acısız, pratik ve daha mantıklı: Tüyleri sarartmak için birkaç damlası yetiyor!
Acısız, pratik ve daha mantıklı: Tüyleri sarartmak için birkaç damlası yetiyor! Can sıkıcı olan yaz geldiğinde istenmeyen tüylerin nasıl alınacağıdır. Genellikle pek çok yöntem denenir. Acı verir, zor bir süreçtir. Ancak tüyleri sarartmanın bilinmeyen ancak çok işe yarayan basit bir yöntemi daha var.
24.04.2024 Yaşam
İstenmeyen tüyleri istenmediği yerde bu karışımla sayesinde durmuyor- Portakal kabuğuna sadece 1 kaşık eklemek yetiyor
İstenmeyen tüyleri istenmediği yerde bu karışımla sayesinde durmuyor- Portakal kabuğuna sadece 1 kaşık eklemek yetiyor Can sıkıcı olması bir yana kötü görüntüsüyle de gündelik hayatı olumsuz etkileyen istenmeyen tüyler, portakal kabuğu ile pamuk gibi oluyor. İşte tüyleri bir çırpıda yok eden o yöntem...
18.04.2024 Yaşam
Kedinin üzerine benzin döküp yaktı (+18)
Kedinin üzerine benzin döküp yaktı (+18) Meksika'da çekilen görüntülerde sadist bir kadın, yavru kedinin üzerine benzin döküp yakıyor. Yavru kedi kaçmasına rağmen, vahşi kadın tekrar yakalayıp yakmaya çalışıyor. Kedinin üzerinden çıkan dumanlar görülüyor. Sosyal medyada büyük tepki yaratan videodaki kadının kimliği bilinmiyor. Kedinin durumu veya polisin konu ile soruşturma başlatıp başlamadığı da bilinmiyor.
13.06.2015 Dünya
Rus milletvekili Ukrayna'da saldırıya uğradı
Rus milletvekili Ukrayna'da saldırıya uğradı Ukrayna'nın güney doğusundaki Zaporozhye kentinde bir Rus politikacı yüzleri maskeli kişilerin saldırısına uğradı. Saldırganlar kadın politikacının üstüne önce yağ döküp sonra da tüy dolu bir torbayı boşalttı.
19.11.2014 Dünya
Bilim dünyasını sarsan keşif!
Bilim dünyasını sarsan keşif! Rusya’da bulunan yeni bir dinozor fosili, bilim dünyasında tartışılmaya devam ediyor...
1.08.2014 Bilim ve Teknoloji
10 Saniyede tavuğu tüysüz bıraktı..
10 Saniyede tavuğu tüysüz bıraktı.. 10 Saniyede tavuğu tüysüz bıraktı..
4.07.2014 Haber

Benzer Haber Etiketleri