Tutanak

Tutanak

Son dakika tutanak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutanak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutanak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutanak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutanak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.437 tutanak haberi bulunmuştur. Tüm tutanak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Sandık görevlisi saat kaçta orada olmalı? Sandık görevlisi kaç saat durur, seçimde görevli olan saat kaçta başlıyor, kaç kadar durur?
Sandık görevlisi saat kaçta orada olmalı? Sandık görevlisi kaç saat durur, seçimde görevli olan saat kaçta başlıyor, kaç kadar durur? Sandık kurulu görevlileri, görev yerlerinde saat kaçta olduklarını sorgulamaya başladı. Sandık başkanlarına teslim edilecek seçim araç ve gereçlerinden oluşan malzeme torbalarını hazırlamaya başladı. Torbalar, sandık kurulu başkanlarına 29 Mart Cuma günü teslim edilecek. Peki, sandık görevlisi saat kaça kadar çalışıyor, sandık görevlisi saat kaçta orada olmalı?
26.03.2024 Gündem
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi DEM Parti'nin İstanbul'da seçime giremeyeceği ile ilgili iddialar hakkında İl Seçim Kurulu'ndan açıklama geldi.
20.02.2024 Gündem
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı Adana’da kaçak yollardan kesilecek deve, son anda zabıta ekipleri tarafından kurtarılırken vatandaşlar devenin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise ‘Deve eti siparişi alınır’ yazısı dikkat çekti.
20.02.2024 Adana
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Tutanak Nedir, Nasıl Yazılır? Tutanak Örnekleri...
Tutanak Nedir, Nasıl Yazılır? Tutanak Örnekleri... Tutanaklar, bir etkinlik sırasında yapılan konuşmaların, kararların ve görüşlerin kaydedildiği bir belge olarak düşünülebilir. Ayrıca, tutanaklar, bir kuruluşun yaptığı çalışmaların ve etkinliklerin bir kaydı olarak da kullanılabilir.
4.02.2024 Gündem
YSK'dan oy pusulası kurasında "şaibe" iddialarına ilişkin açıklama
YSK'dan oy pusulası kurasında "şaibe" iddialarına ilişkin açıklama Yüksek Seçim Kurumu (YSK), Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin usulsüz bir şekilde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendiği iddialarıyla ilgili, kura çekiminin basın mensupları ve siyasi parti temsilcilerinin şahitliği altında şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini açıkladı.
31.01.2024 Gündem
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Girdiklerinde, tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı.
22.01.2024 Gündem
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı Milyonlarca kişiyi ilgilendiren arabuluculuk faaliyetlerinde ücret tarifesi belli oldu. Saat ve kişi bazında değişen fiyatlar en çok kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor.
29.12.2023 Ekonomi
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
İstanbul'da fırınlara fahiş fiyat denetimi yapıldı
İstanbul'da fırınlara fahiş fiyat denetimi yapıldı İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'da belirlenen fiyat dışında ekmek satışı yaptığı tespit edilen 822 ekmek fırınıyla ilgili tutanak tutulduğunu belirtti. 
10.12.2023 Ekonomi
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni...
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni... İş yerinin bulunduğu caddeye aracını park eden veteriner hekim Ercan Türkoğlu'na, ters yönde aracını park ettiği gerekçesiyle fahri trafik müfettişi tarafından yazdırılan 4 bin liralık trafik cezası, yargı kararıyla kaldırıldı.
9.11.2023 Gündem
Yargıtay'dan çalışanlar için karar: Hem tazminattan hem işten oldu
Yargıtay'dan çalışanlar için karar: Hem tazminattan hem işten oldu Yargıtay; işçi sağlığı iş güvenliği kurallarına aykırı davranmanın ihtara gerek kalmaksızın ve zarar doğmuş olup olmamasından bağımsız başlı başına haklı fesih nedeni oluşturacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme, mesaide uyuyan işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeden direkt çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.
28.10.2023 Çalışan Hakları
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı Kağıthane Çağlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doğalgaz kutusuna ardından da binanın girişine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doğal gaz borusundan sızan gazlar sokağa yayıldı. Binanın girişinin kapanması nedeniyle vatandaşlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023 Yaşam
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç'u (46), tabancayla vurarak yaralayan, aynı bölümdeki öğretim üyesi Prof. Dr. Galip Atasağun'un (60) kardeşi İzzet Atasağun'un (55) ifadesinde, ''Ağabeyimi sorun yaşanmasın diye okuldan almak istedim. Bu sırada karşılaştık. Bize küfredip yumrukla saldırdı. Ben de kendimi korumak için tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi.
7.10.2023 Yaşam
Trafik cezası ile ilgili emsal karar! İptal edildi
Trafik cezası ile ilgili emsal karar! İptal edildi  İzmir'de, otomobil sürücüsü N.N.'ye fahri müfettiş tarafından yazdırılan ceza, 'delil fotoğrafı veya görüntüsü olmadığı' gerekçesiyle yapılan itiraz üzerine, 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nce iptal edildi.
2.10.2023 Gündem
51/2 A Trafik Cezası Kodu Nedir? 51/2 A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
51/2 A Trafik Cezası Kodu Nedir? 51/2 A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Son senelerde ülkemiz çapında trafik kazalarının önüne geçebilmek adına radar ile hız kontrolü artırılmış durumdadır. Kara yolları bünyesinde sürücüler adına belirlenmiş olan hız sınırlarının aşılması durumunda, ciddi anlamda para cezası uygulanmaktadır. Bunların içerisinde ise 51/2 A trafik cezası yer almaktadır. Pek çok kişi, kendilerine ulaşan para cezasına dair tebligatlar bünyesinde 51/2 A trafik cezası ifadesi ile karşılaşabilirler.
22.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tutanak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutanak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.