Türk Gemisi

Türk Gemisi

Son dakika Türk gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.894 türk gemisi haberi bulunmuştur. Tüm türk gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı Rus ordusu Pazar günü Karadeniz’de Ukrayna’nın İzmail limanına sefer yapan kuru yük gemisi ‘Sukru Okan’ı hedef aldı ve uyarı ateşinde bulundu. Daha sonra gemiyi durduran Rus ordusu düzenlediği baskının görüntülerini yayınladı.
15.08.2023 Dünya
İtalya’dan Türk bayraklı gemiye operasyon
İtalya’dan Türk bayraklı gemiye operasyon İtalya, Yalova’dan Fransa’nın Sete Limanı'na seyreden Türk bayraklı Galata Seaways adlı gemiye 15 kaçak bulunduğunun tespit edilmesinin ardından operasyon düzenledi.
9.06.2023 Gündem
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan "gıda krizi" riskinin ortadan kaldırılmasına yönelik Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan 'tahıl koridoru'ndan bugüne kadar 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı.
29.11.2022 Dünya
Ukrayna’dan hareket eden mısır yüklü Türk gemisi İstanbul açıklarında demirledi
Ukrayna’dan hareket eden mısır yüklü Türk gemisi İstanbul açıklarında demirledi Tahıl anlaşması kapsamında Ukrayna'daki Çornomorsk Limanı'ndan yola çıkan Türk bandıralı "Polarnet" adlı gemi Kilyos açıklarında demir attı.
7.08.2022 Gündem
Zelenski 'tahıl sevkiyatına hazırız' deyip duyurdu: Türkiye ve BM'den işaret bekliyoruz
Zelenski 'tahıl sevkiyatına hazırız' deyip duyurdu: Türkiye ve BM'den işaret bekliyoruz Son dakika haberi... Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, tahıl sevkiyatının yapılacağı Çornomorsk limanını ziyaret ederek, “Ukrayna tarafı tamamen hazır. BM ve Türkiye’ye işaret gönderdik. Ordumuz güvenlik durumunu garanti ediyor. Altyapı Bakanımız, Türk tarafı ve BM ile doğrudan temas halinde, onlardan sevkiyata başlayabileceğimize dair işaret bekliyoruz” dedi.
29.07.2022 Dünya
Rusya'da tahıl koridoru zirvesi! Türk ve Rus heyetler Moskova'da görüştü, Türk gemileri Ukrayna'dan ayrılıyor
Rusya'da tahıl koridoru zirvesi! Türk ve Rus heyetler Moskova'da görüştü, Türk gemileri Ukrayna'dan ayrılıyor GIDA krizinin çözümü ve Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl yüklü gemilerin tahliyesine yönelik Türk ve Rus askeri heyetlerinin toplantısı, dün Moskova'da gerçekleştirildi. Yapıcı ve olumlu havada geçtiği bildirilen toplantıda; Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında görüşmeler yapılmasına yönelik anlayış oluştuğu öğrenildi.
22.06.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: Sürekli teyakkuz halindeyiz, gemileri oradan almamız gerekiyor
Bakan Karaismailoğlu: Sürekli teyakkuz halindeyiz, gemileri oradan almamız gerekiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna’nın Karadeniz’deki sahilinde 22 Türk gemisinin beklediğini söyledi. Karaismailoğlu, "O gemileri oradan almamız gerekiyor. Başlarda 200’ün üzerinde mürettebat vardı. Bunların bir kısmını tahliye ettik. Şimdi 90 tane daha mürettebat var; ama onlar tahliye talebinde bulunmadılar. Hem Rusya tarafı hem de Ukrayna tarafıyla görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
15.04.2022 Gündem
Ukrayna'nın Odessa kentinde Türk gemisine silahlı baskın!
Ukrayna'nın Odessa kentinde Türk gemisine silahlı baskın! Ukrayna - Rusya savaşında çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken kaos ortamından yararlanmak isteyenler korsanlığa başladı. Kendileri Ukrayna askeri olarak tanıtan silahlı bir grup Odesa'da Türk gemisini bastı.
25.03.2022 Dünya
Odessa açıklarında vurulan Türk gemisi İstanbul Boğazı'na girdi
Odessa açıklarında vurulan Türk gemisi İstanbul Boğazı'na girdi Ukrayna'nın Odessa açıklarında dün bomba isabet eden Türk sahipli Yasa Jupıter gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçiyor.
25.02.2022 Gündem
Odessa açıklarında Türk sahipli gemiye bomba isabet etti
Odessa açıklarında Türk sahipli gemiye bomba isabet etti Denizcilik Genel Müdürlüğü'nce Ukrayna'nın Odessa şehri açıklarında Türk sahipli gemiye bomba isabet ettiği, can kaybının olmadığı açıklandı. 
24.02.2022 Dünya
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı...
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı... 237'si yolcu olmak üzere 288 kişinin bulunduğu İtalya bandıralı feribotta Yunanistan açıklarında yangın çıktı. Kurtarma operasyonuna en az 3 sahil güvenlik gemisi katılıyor. 46 kişi ise kayıp. Gemideki Türk yolcular facia anlarını anlattı.
18.02.2022 Dünya
Kardak fotoğrafı Yunanistan’ı karıştırdı! Ülkeyi sarsan haber sansürlendi...
Kardak fotoğrafı Yunanistan’ı karıştırdı! Ülkeyi sarsan haber sansürlendi... Yunanistan'da Ta Nea gazetesinin siyaset haberleri manşetinde çıkan haber ülkeyi karıştırdı. Haberde, Kardak krizinin yıl dönümünde kayalıkların etrafında sadece Türk savaş gemilerinin olduğunu gösteren bir sosyal medya kullanıcısının fotoğrafları ve Yunan hükümetine eleştirileri yer alıyordu...
2.02.2022 Dünya
Kardak krizinin 25. yılı! 'İlk darbeyi biz indirirsek çatışmayı kazanırız...'
Kardak krizinin 25. yılı! 'İlk darbeyi biz indirirsek çatışmayı kazanırız...' Türk-Yunan ilişkilerindeki anlaşmazlıklar zincirinin bir halkasını oluşturan Kardak kayalıkları krizinin üzerinden 25 yıl geçti.
1.02.2021 Dünya
15 Türk kaçırılmıştı! Korsanlarla ilk temas kuruldu, mürettebat...
15 Türk kaçırılmıştı! Korsanlarla ilk temas kuruldu, mürettebat... Liberya bayraklı İngiliz şirketine ait M/V Mozart adlı gemiye saldırarak 1 Azeri denizciyi öldürdükten sonra 15 Türk denizciyi kaçıran deniz haydutlarıyla ilk temas kuruldu. Sağlık durumları açıklandı.
28.01.2021 Dünya
Korsan saldırısına uğrayan Türk gemisi Gentil Limanı'na demirlendi
Korsan saldırısına uğrayan Türk gemisi Gentil Limanı'na demirlendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gine Körfezi'nde korsan saldırısına uğrayan geminin Gabon'un Gentil Limanı'na demirlediğini bildirdi.
24.01.2021 Dünya
Türk gemisine korsan saldırı! Flaş gelişme...
Türk gemisine korsan saldırı! Flaş gelişme... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk gemisine Nijerya açıklarında korsan baskınla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.
24.01.2021 Arşiv
Libya'da alıkonulan Türk gemisi serbest bırakıldı
Libya'da alıkonulan Türk gemisi serbest bırakıldı Libya'da Hafter güçlerinin 5 Aralık'ta alıkoyduğu ilaç yüklü Jamaika bandralı Türk gemisi serbest bırakıldı
10.12.2020 Dünya
Hafter'in skandal hamlesi hakkında Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama
Hafter'in skandal hamlesi hakkında Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama Dışişleri Bakanlığı, Libya'nın Misrata kentine ulaştırmak üzere ilaç taşıyan bir Türk gemisinin gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter güçleri tarafından alıkonması hakkında açıklamada bulundu.
8.12.2020 Siyaset
Hafter'den skandal hamle! İlaç taşıyan Türk gemisine el koydu
Hafter'den skandal hamle! İlaç taşıyan Türk gemisine el koydu Libya'nın Misrata kentine ulaştırmak üzere ilaç taşıyan bir Türk gemisi, talimatlara uymadığı iddiasıyla 9'u Türk, 17 mürettebatıyla gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter güçleri tarafından alıkondu.
8.12.2020 Gündem
Akdeniz'de sıcak gelişme! Türkiye harekete geçti...
Akdeniz'de sıcak gelişme! Türkiye harekete geçti... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İrini Harekatı'na tepki göstererek, "İrini Harekatı başlangıcından beri sakat doğmuş bir harekat. Uluslararası hukuk tarafından sağlam temellere dayanmıyor." ifadelerini kullandı.
24.11.2020 Gündem
Almanya'dan izinsiz arama yapılan Türk gemisiyle ilgili açıklama! Yasak malzeme bulunmadı!
Almanya'dan izinsiz arama yapılan Türk gemisiyle ilgili açıklama! Yasak malzeme bulunmadı! Almanya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Christian Thiels, Akdeniz'de Türk gemisine dün yapılan hukuk dışı aramaya ilişkin geminin yükünde yasak olan herhangi bir malzeme bulunmadığını açıkladı.
23.11.2020 Dünya
Akdeniz'de sıcak saatler!  Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti...
Akdeniz'de sıcak saatler! Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti... Gelen son dakika haberine göre; Libya Bingazi'nin 200 kilometre kuzeyinde kargo gemisini durdurup arama yapmak isteyen Alman donanma askerleri, Ankara'nın anında devreye girmesiyle Pazartesi sabah gün doğarken gemiyi terk etti.
23.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türk Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.