Toz Taşınımı

Toz Taşınımı

Son dakika toz taşınımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toz taşınımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toz taşınımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toz Taşınımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toz taşınımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 toz taşınımı haberi bulunmuştur. Tüm toz taşınımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğini duyurarak, 35 ilde örüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini açıkladı. Bunun yanı sıra ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
26.04.2024 Hava Durumu
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı.
25.04.2024 Adana
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutlarının etkisiyle Yunanistan'ın başkenti Atina'da gökyüzü turuncu bir renge büründü. Meteoroloji, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi'nde beklenen toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.
24.04.2024 Gündem
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Nisan güneşli başladı ama Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi! Marmara ve Ege için alarm verildi
Nisan güneşli başladı ama Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi! Marmara ve Ege için alarm verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haritalı olarak paylaşıldı. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. MGM'den art arda yapılan açıklamada vatandaşlar dışarıya çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Saat verilerek tek tek paylaşıldı. İşte son dakika il il hava durumu raporu...
2.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! MGM'den çifte uyarı geldi, çok sayıda il için saat verildi
Meteoroloji son dakika duyurdu! MGM'den çifte uyarı geldi, çok sayıda il için saat verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haritalı olarak paylaşıldı. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. MGM'den art arda yapılan açıklamada vatandaşlar dışarıya çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Saat verilerek tek tek paylaşıldı. İşte son dakika il il hava durumu raporu...
1.04.2024 Gündem
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu Seçim günü havalar nasıl olacak? Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne nasıl bir havada girecek? Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Meteoroloji, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen toz taşınımına ilişkin uyarıda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
Türkiye'yi iki gün boyunca kötü etkileyecek! Prof. Dr. Orhan Şen'den maske uyarısı geldi
Türkiye'yi iki gün boyunca kötü etkileyecek! Prof. Dr. Orhan Şen'den maske uyarısı geldi Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Yurdun batısında toz taşınımı etkili olacak. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, toz taşınımı beklenen illeri uyararak "Buradaki değer 250'nin üzerine çıkarsa maske takılması gerekiyor. Yağan tozu Teneffüs yoluyla almamamız lazım" dedi.
27.03.2024 Gündem
Sıcak hava gidiyor kar yağışları geliyor! Meteoroloji'den çığ ve toz aşımı uyarısı
Sıcak hava gidiyor kar yağışları geliyor! Meteoroloji'den çığ ve toz aşımı uyarısı Kar yağışları doğu illerinde hayatı olumsuz etkilerken İstanbul bahar havasını yaşıyor. Beklenen kar yağışının İstanbul'da mart ayında yaşanması bekleniyor. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Öte yandan MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlar toz taşınımı uyarısında bulundu. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
16.03.2024 Gündem
Ve beklenen kar yağışı başladı! Lapa lapa yağacak, çok sayıda il için yeni uyarı geldi
Ve beklenen kar yağışı başladı! Lapa lapa yağacak, çok sayıda il için yeni uyarı geldi  Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayı en soğuk aylardan biri olacak. Kar lapa lapa yağacak. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Öte yandan MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlar toz taşınımı uyarısında bulundu. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
15.03.2024 Gündem
Kar yağışı ve gök gürültülü sağanak yağış! Meteoroloji'den Marmara ve Güneydoğu Anadolu için  toz taşınımı uyarısı
Kar yağışı ve gök gürültülü sağanak yağış! Meteoroloji'den Marmara ve Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı Sıcak havalar yerini yağışlı ve soğuk havalara bırakıyor. Meteoroloji hafta sonu için son hava durumu raporunu yayınlarken Marmara ve Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı yaptı.
2.03.2024 Gündem
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi Türkiye’nin Karadeniz dışındaki tüm bölgelerinin İsrail ve Suudi Arabistan’dan gelen yoğun ‘toz bulutu’ etkisi altında olduğunu belirten uzmanlar, özellikle yaşlı, hamile ve solunum yolu rahatsızlığı olanları maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
19.08.2023 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da sağanak ve dolu etkili oldu
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da sağanak ve dolu etkili oldu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi'ne sağanak yağış uyarsında bulunmuştu. İstanbul'da öğlen saatlerinde başlayan yerel yağışlar etkili olmaya devam ediyor.
20.04.2023 Gündem
Meteoroloji'den 15 il için alarm verildi! Balkanlardan giriş yaptı hava yarından itibaren değişiyor
Meteoroloji'den 15 il için alarm verildi! Balkanlardan giriş yaptı hava yarından itibaren değişiyor Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji 15 il için alarm verdi. Yarın itibarıyla hava sıcaklıkları değişecek. Sıcak hava yerini yağmurlu hava dalgasına bırakacak. Yağmur dalgası İstanbul dahil tüm yurtta etkili olacak. Öte yandan yurdun doğusunda toz taşınımı etkili olacak. Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinin düşmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı uyarısı yapıldı. İşte hava durumuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
9.04.2023 Gündem
Şiddetli yağış başladı, yerler bembeyaz oldu! Saat verildi, Meteoroloji il il son dakika açıkladı
Şiddetli yağış başladı, yerler bembeyaz oldu! Saat verildi, Meteoroloji il il son dakika açıkladı Kuvvetli yağışlar etkisini göstermeye devam ediyor. Dolu, sağanak, toz taşınımı ve çığ tehlikesi uyarıları peş peşe gelirken; bazı illerde yerler beyaza büründü. Nisanın ilk haftasında havalar soğuk bir şekilde seyrine devam ediyor. Meteoroloji yeni tahminlerini duyurdu ve haritayı yayınladı. Çok sayıda kente sarı kodlu uyarı yapıldı. Önümüzdeki günlerde havanın nasıl olacağı da merak ediliyor. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
6.04.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! İller belli oldu: Yağmur çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! İller belli oldu: Yağmur çok kuvvetli geliyor Hava durumunda son dakika gelişmesi. Meteoroloji 74 il için uyarıda bulundu. Şiddetli yağmur geliyor. Meteoroloji iller açıkladı. Öte yandan 9 il için turuncu kodlu uyarı yapıldı. 32 il için ise sarı kodlu uyarı yaptı. Sıcaklıkların da düşeceği tarih belli oldu. Yağışlar günlerce etkisini sürdürecek. Türkiye genelinde yağış, fırtına ve toz taşınımı beklenirken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. İşte tüm detaylar...
5.04.2023 Gündem
60 ilde şiddetli fırtına ve yağmur başlıyor! Kış geri döndü, Meteoroloji'den son dakika alarmı
60 ilde şiddetli fırtına ve yağmur başlıyor! Kış geri döndü, Meteoroloji'den son dakika alarmı Kuvvetli sağanak ve fırtına başlıyor. Meteoroloji'den peş peşe açıklama geldi. 16 il için turuncu, 44 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Sıcaklıkların da düşeceği tarih belli oldu. Yağışlar günlerce etkisini sürdürecek. Türkiye genelinde yağış, fırtına ve toz taşınımı beklenirken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Hangi iller için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı? İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
4.04.2023 Gündem
Şiddetli yağmur ve kar yağışı tekrar geliyor! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, 5 gün sürecek
Şiddetli yağmur ve kar yağışı tekrar geliyor! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, 5 gün sürecek Meteoroloji'den son dakika yağış açıklaması! Kar ve yağmur yeniden geliyor. Şiddetini artıracak. MGM'nin yeni açıklamasına göre hangi illerde etkisini göstereceği de belli oldu. Yarın için ayrıca bazı iller için sarı ve turuncu kodlu uyarı da yapıldı. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar, çığ ve toz taşınımı uyarıları peş peşe gelirken, uzman isim de hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Havalar soğuyacak. Peki hangi ilde hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu tahminleri...
16.03.2023 Gündem
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı!
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden Bayburt için toz taşınımı uyarısında bulunuldu.
4.03.2023 Gündem
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak, işte hava durumu raporu
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak, işte hava durumu raporu Kuvvetli yağış dalgası geliyor. Meteoroloji son dakika uyardı. Yeni hava durumu raporu yayımlandı. Hava sıcaklığı birçok noktada değişiyor. Birçok il için alarm verildi. 5 günlük hava durumu raporuna göre ülkenin bazı bölgelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı ve kuzey kesimlerinde iki gün boyunca toz taşınımı beklendiğini bildirdi. İşte il il hava durumu...
28.02.2023 Gündem
Toz taşınımı Hatayda etkili oldu
Toz taşınımı Hatayda etkili oldu Suriye kaynaklı toz taşınımı Hatayda yaşamı olumsuz etkiledi.
31.10.2022 Yaşam
Çok kuvvetli yağışlar başlıyor! İstanbul, Ankara dahil fena bastıracak! Meteoroloji son dakika duyurdu, günlerce sürecek, onlarca kent...
Çok kuvvetli yağışlar başlıyor! İstanbul, Ankara dahil fena bastıracak! Meteoroloji son dakika duyurdu, günlerce sürecek, onlarca kent... Çok kuvvetli yağışlar geliyor. Hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklamaları! İstanbul, Ankara dahil onlarca kentte başlıyor. Günlerce devam edecek. Sıcak ve bunaltıcı hava ile birlikte yağışlar da etkisini sürdürüyor. Bugün için 34 ilde sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcak olsa da Meteoroloji kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. Özellikle bugün Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri, Denizli, Uşak ve Afyon çevrelerinin yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi ve saat verildi. Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? İstanbul'a yağmur ne zaman geliyor? Yağışlı iller hangileri? Son dakika hava durumu açıklamaları...
4.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toz Taşınımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toz taşınımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.