Testere

Testere

Son dakika testere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan testere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını testere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Testere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan testere gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 testere haberi bulunmuştur. Tüm testere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay Afyonkarahisar'da bir kişi, kestiği ağacın altında kalarak can verdi.
7.01.2024 Gündem
2 çocuk babası motorlu testere ile kazara boynunu kesti!
2 çocuk babası motorlu testere ile kazara boynunu kesti! Korkunç olay Ardahan'da meydana geldi. Evinin çatısını onarırken kendi kullandığı motorlu testere ile boynundan yaralanan 2 çocuk babası Erkan Bilgili (41), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
13.11.2023 Gündem
Katar Bayrağı Anlamı Nedir? Katar Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Katar Bayrağı Anlamı Nedir? Katar Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Katar, Arap yarımadasının doğusunda yer alan bir körfez ülkesidir. Katar'ın tek kara sınırı komşusu Suudi Arabistan olarak karşımıza çıkar. 
10.09.2023 Eğitim
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi! Para çekmeye devam ettiler
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi! Para çekmeye devam ettiler Avcılar'da bir bölümü çürüyen dut ağacı gürültü ile 4 ATM kabininin üzerine düştü. Ağacın düşmesine rağmen ATM’de işlemini sürdüren bir adamın kartını almaya çalıştığı, bazı müşterilerin de üzerinde ağaç gövdesi görmelerine rağmen gelip para çektiği görüldü.
18.05.2023 Yaşam
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler, gözaltına alındı. Dehşete düşüren olay sonra Beler, ifadesi ortaya çıkan Beler’in sözleri kan dondurdu.
24.03.2023 Yaşam
Testerenin bıçağı boynunu kesti! Genç işçi hayatını kaybetti
Testerenin bıçağı boynunu kesti! Genç işçi hayatını kaybetti Bursa'nın İnegöl ilçesinde kereste atölyesinde kesim yaparken daire testere bıçağının yerinden çıkıp boynuna isabet etmesiyle ağır yaralanan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölen işçinin bir gün önce işe girdiği öğrenildi.
16.03.2023 Yaşam
Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayıran kayınpedere 'müebbet hapis'
Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayıran kayınpedere 'müebbet hapis' Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kırgızistan uyruklu gelini 2 çocuk annesi Ayat Adsız'ı (30), bıçaklayarak öldürdükten sonra kolları ve bacaklarını testere ile parçalayıp, çöp poşetleri içinde otomobilin bagajına koyan kayınpeder Fehmi Adsız (67), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2023 Gündem
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü Yetişkinlere özel bir uygulama için içerikler üretip, yetişkin filmlerinde rol alan kadının ölümü herkesin kanını dondurdu. Eski sevgilisi ve komşusu olan adam, genç kadının evine girdi; yetişkin filmi çekecekleri sırada kadını canice katletti. Sonrasında yakalanmamak için yaptıkları ise dehşete düşürdü...
16.12.2022 Dünya
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler! 6 Ekim A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler aramaları başladı. A101 aktüel 6 Ekim 2022 ürünleri belli oldu. A101 4-7 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda harika fırsatlar raflardaki yerini aldı. A101 aktüel ürünler 6 Ekim haftasında HI-LEVEL 55'' Ultra HD Android Smart LED TV 5.699 TL, HI-LEVEL 39'' Uydu Alıcılı LED TV 2.999 TL, Toshiba 32'' Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.199 TL, Samsung 43'' 4K Crystal UHD TV 7.899 TL ile satışa sunulacak. Peki, A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? İşte 6 Ekim A101 kataloğu…
6.10.2022 Ekonomi
Üsküdar'da ağaç devrildi; otomobil hasar gördü
Üsküdar'da ağaç devrildi; otomobil hasar gördü Üsküdar'da Doğancılar Çakırcı Hasan Paşa Camii'nin bahçesindeki ağaç kökünden kırılarak duvarın üstüne, sonra da sokakta bulunan park halindeki otomobilin üzerine devrildi.
18.07.2022 Yaşam
Bıçak bileyicilerin kurban mesaisi başladı
Bıçak bileyicilerin kurban mesaisi başladı Elazığ'da bıçak bileme ustaları Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlardan gelen talepleri yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor.
7.07.2022 Yaşam
Kurtlar Vadisi'nin efsane isimleri bir bir aramızdan ayrılıyor!
Kurtlar Vadisi'nin efsane isimleri bir bir aramızdan ayrılıyor! 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Tuncay Kantarcı' karakteriyle hafızalara kazınan Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Bir döneme damga vuran dizinin ilk konseptinde çok sayıda usta tiyatrocu rol aldı. Pek çoğu da artık aramızda değil. Peki Kurtlar Vadisi’nin ölen oyuncuları kimler? İşte Laz Ziya’dan Halil İbrahim Kapar’a, Seyfo Dayı’dan Testere Necmi’ye Kurtlar Vadisi’nin aramızdan ayrılan efsane oyuncuları...
27.06.2022 Magazin
A101 23 Haziran 2022 kataloğu! A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? 23 Haziran A101 kataloğu 2022!
A101 23 Haziran 2022 kataloğu! A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? 23 Haziran A101 kataloğu 2022! 23 Haziran A101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 23 Haziran A101 kataloğunda bu Perşembe, birbirinden muhteşem ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Peki, A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? İşte A101 23 Haziran 2022 kataloğu
23.06.2022 Ekonomi
Zihin çalıştıran, empatiyi geliştiren şaşırtıcı cevaplarıyla öğretici en kolay ve en zor bilmeceler!
Zihin çalıştıran, empatiyi geliştiren şaşırtıcı cevaplarıyla öğretici en kolay ve en zor bilmeceler! Çocuklar için beyin jimnastiği yerine geçen bilmeceler, kelime oyunlarına ya da neden - sonuç ilişkisine dayalı kısa sorulara denir. Komik, şaşırtıcı, öğrenmeye yönelik, zihin çalıştıran bir tür egzersiz olan bilmeceler, özellikle çocukları öğrenmeyi teşvik edecek küçük oyunlardır. Hitap ettiği kitleye göre yani çocuk, yetişkin ve yaşlılara göre türleri bulunur. Bilmecelerin zorluk seviyesi de yaş gruplarına göre değişir. Çocuklara empati, iş birliği, sabır ve benzeri şeyleri öğretmeye ek olarak, onların zekasını da devreye sokmak istiyor, nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız en güzel bilmece örneklerini sizin için derledik. İşte çocuklar için düşünmeyi teşvik edecek, zeka çalıştıran kolay ve şaşırtıcı bilmeceler ve cevapları…
7.06.2022 Eğitim
Kestiği ağacın altında kalıp, öldü
Kestiği ağacın altında kalıp, öldü Bursa'nın İnegöl ilçesinde kestiği ağacın altında kalan Mehmet Kazak (52) hayatını kaybetti. 
15.05.2022 Yaşam
Tunceli’de Eren Kış-23 operasyonu: 5 sığınak imha edildi
Tunceli’de Eren Kış-23 operasyonu: 5 sığınak imha edildi Tunceli’de devam eden Eren Kış-23 (Mercan Dağları) operasyonunda 5 sığınak imha edildi.
23.04.2022 Gündem
Çiftçiye kredi müjdesi! Ziraat Bankası...
Çiftçiye kredi müjdesi! Ziraat Bankası... Çiftçileri ilgilendiren son dakika açıklaması. Çiftçiye kredi müjdesi. Yeni kararla birlikte küçükbaş hayvancılıkta yatırım ve işletme kredilerindeki üst limit 15 milyon liradan 25 milyon liraya çıkarıldı. Ayrıca indirimli faiz oranları yüzde 75 olmakla birlikte bazı kriterlere göre bu oran yüzde yüzü buluyor. Bakanlık tarafından belirlenecek öncelikli bölgede yatırım, atıl işletme satın alma, yurt içinde doğan hayvan alımı ve kullanımı, kendi yemini üretme ve mera kullanımı, genç çiftçi ile kadın çiftçi kriterleri göz önüne alınarak her bir kriter için belirlenen yüzde onluk indirimli faiz oranlarıyla kullanılacak düşük faizli krediler yüzde yüzü yani sıfır faizden kredi kullanımını sağlanıyor. Krediler Ziraat Bankası tarafından veriliyor. İşte çiftçileri ilgilendiren kredi ile ilgili flaş detaylar...
8.04.2022 Ekonomi
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı!
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı! Rize’de kendisinden 171 gündür haber alınamayan ve televizyon programı sonrasında cinayete kurban gittiği ortaya çıkan yaşlı adamın cebindeki 5 bin lira yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.
27.03.2022 Yaşam
Define bulmak için kazdıkları 11 metrelik çukurda yakalandılar
Define bulmak için kazdıkları 11 metrelik çukurda yakalandılar Ankara ve Kırşehir’den define aramak için Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi gelen 3 kişi devriye gezen jandarma ekipleri tarafından suçüstü yapıldı.
19.02.2022 Yaşam
Taksici, motosikletli kuryeye testereyle saldırdı!
Taksici, motosikletli kuryeye testereyle saldırdı! Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, taksi sürücüsü tartıştığı motosikletli kuryeye testereyle saldırdı. Araya girenler tarafları ayırırken, olay anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
16.02.2022 Yaşam
128 gündür haber alınmayan Sally'nin ailesi yürekleri dağladı!
128 gündür haber alınmayan Sally'nin ailesi yürekleri dağladı! Eskişehir’de 2 Eylül 2021’de ortadan kaybolan Irak uyruklu Sally Ali Challab Al-Abbood’dan 128 gündür hiçbir haber alınamıyor. Polisin çalışmaları sürerken, ailesinin üzüntü içindeki bekleyişi sürüyor.
7.01.2022 Yaşam
10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı
10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı Niğde’de arkadaşlarıyla koşarken düşen 10 yaşındaki Suriyeli çocuğun yüzüne demir saplandı.
2.01.2022 Yaşam
Mustafa Fehmi Kubilay kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Asteğmen Kubilay Menemen Olayı…
Mustafa Fehmi Kubilay kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Asteğmen Kubilay Menemen Olayı… Atatürk’ün Cumhuriyete karşı bir suikast olarak tanımladığı, Mustafa Fehim Kubilay’ın şehit edilmesiyle sonuçlanan Menemen olayının üzerinden 31 yıl geçti. Kubilay 23 Aralık 1930’da İzmir’in Menemen ilçesinde öldürüldü. 92 yıldır, her 23 Aralık’ta Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Şevki Bey anılıyor. Peki, Mustafa Fehmi Kubilay kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Asteğmen Kubilay menemen olayı…
23.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Testere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki testere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.