Orhangazi

Orhangazi

Son dakika Orhangazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orhangazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orhangazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhangazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhangazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.001 orhangazi haberi bulunmuştur. Tüm orhangazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu Bursa’nın Gemlik ilçesinde saat 10.45’te meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde kısa süreli paniğe neden olurken, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, depreme kürsüde, depremi ve kentsel dönüşümü konuştuğu sırada yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi Marmara güne sarsıntıyla başladı. İstanbul ve Bursa'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. merkez üssü ise Bursa-Gemlik. Sarsıntı yerin 13.2 km derinliğinde gerçekleşti.
19.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Bursa'da, 14 ve 11 yaşındaki iki kardeş kayıp
Bursa'da, 14 ve 11 yaşındaki iki kardeş kayıp Bursa'nın Orhangazi ilçesinde oturan Mehmet İhsan Türksever'in çocukları Uğur (14) ve Çektar Türksever'den (11) dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor. Polis, 2 kardeşin bulunması için çalışma başlattı.
23.01.2024 Gündem
500 milyon liralık kuyumcu vurgun! Bavul dolusu altınla kaçtılar
500 milyon liralık kuyumcu vurgun! Bavul dolusu altınla kaçtılar Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 'yavru' adını verdiği sistemle, piyasa değerinin altında altın satma ve kazanç sağlama vaadiyle, müşterilerini yaklaşık 500 milyon lira dolandırıp kaçtığı İstanbul'da yakalanan kuyumcu Ahmet Ö.'nün (44), emniyetteki işlemleri tamamlandı. Yakalandığında, üzerinden para çıkmayıp saklandığı evde 60 bin lira ele geçirilen Ahmet Ö. ile babası ve ortağının lüks evleri, otomobilleri ve arsasına el konuldu. İfadesinde, Ahmet Ö., işleri kötü gittiği için suçu işlediğini söyledi.
6.01.2024 Gündem
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Nadir Mengübeti (24), ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesi Aydın Kocabay'ı (52) tabancayla ateş açarak öldürdü. Kaçan Nadir Mengübeti, polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı Adana’da teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28'ni satıp kendisine otomobil aldığı öne sürülen kargo çalışanı tutuklandı.
16.11.2023 Yaşam
Baltalı dehşet! O anlar kameralara yansıdı
Baltalı dehşet! O anlar kameralara yansıdı Bursa'da çevredekilere küfür ve hakaretler savuran A.G. (33), elindeki balta ile park halindeki araçlara saldırdı. O anlar kameraya yansırken, şüpheli biber gazı ile etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.
22.10.2023 Yaşam
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Dolandırılmaktan banka çalışanlarının dikkati sayesinde kurtuldu
Dolandırılmaktan banka çalışanlarının dikkati sayesinde kurtuldu Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Yaşar T., banka çalışanlarının dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu. Telefon dolandırıcısının verdiği hesaba 50 bin TL yatırmak isteyen Yaşar T., banka çalışanlarının çağırdığı polis ekibi tarafından güçlükle ikna edilerek işlemden vazgeçti.
11.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda ilk ray kaynağını yaptı
Bakan Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda ilk ray kaynağını yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yapımı devam eden Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı Depo Sahası’nın ilk ray kaynağını yaptı. Bakan Uraloğlu, “Kocaeli ile birlikte İstanbul, Bursa, Kayseri ve Konya olmak üzere 5 ilimizde Bakanlığımızca yapımı devam eden 9 projede toplam 102 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı inşaatımız da devam etmektedir” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
Bursa’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Bursa’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
16.06.2023 Gündem
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023 Gündem
Sultangazi'de oy pusulalarında Muharrem İnce'ye 'çarpı' tartışması
Sultangazi'de oy pusulalarında Muharrem İnce'ye 'çarpı' tartışması Sultangazi Orhangazi İlkokulu'nda 1096 nolu sandıkta oy kullanacakları verilen pusulada, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce'nin fotoğrafının üzerinde çarpı bulunması tartışmalara neden oldu.
14.05.2023 Gündem
Maltepe’de 1 Mayıs hazırlıkları
Maltepe’de 1 Mayıs hazırlıkları Maltepe’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağı miting alanına giriş yerleri polis ekipleri tarafından kapatıldı. Alanda sendika ve sivil toplum kuruluşlarının hazırlıkları başladı.
1.05.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) 135'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada, bilirkişilerce incelenen hesap hareketleri mahkemeye sunulan Gökçe çiftinin 24 milyon değerindeki 47 Bitcoini başka hesaplara aktardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti Cumhur İttifakına katılma kararını olumsuz değerlendiren Yeniden Refah Partisi’nin Orhangazi ilçe teşkilatında aralarında ilçe başkanvekili ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu yaklaşık 120 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. AK Parti lokalinde düzenlenen törenle partiye katılanlara AK Parti rozeti takıldı.
22.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Esenyurt’ta civata fabrikasında yangın!
Esenyurt’ta civata fabrikasında yangın! Esenyurt’ta bulunan civata fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanlar her yeri kaplarken, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışması sürüyor.
18.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhangazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhangazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.