Terörist Teslim Oldu

Terörist Teslim Oldu

Son dakika terörist teslim oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terörist teslim oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terörist teslim oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terörist Teslim Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terörist teslim oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.538 terörist teslim oldu haberi bulunmuştur. Tüm terörist teslim oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: 2 terörist teslim oldu
Bakan Yerlikaya: 2 terörist teslim oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) içerisinde Irak’ta faaliyet yürüttüğü tespit edilen 2 teröristin teslim olduğunu açıkladı.
22.09.2023 Gündem
PKK'lı terörist teslim oldu! Görüntüsü ortaya çıktı: Açlıktan bağırsakları delindi
PKK'lı terörist teslim oldu! Görüntüsü ortaya çıktı: Açlıktan bağırsakları delindi Mehmetçiğin Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki kararlı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Mağaradan çıkarak teslim olan teröristlerin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi.
9.06.2023 Gündem
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristin teslim olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Gündem
MSB: 3 PKK'lı terörist teslim oldu
MSB: 3 PKK'lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK'lı terörist Habur'daki hudut karakolumuza teslim oldu." ifadeleri kullanıldı.
1.06.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 terörist teslim oldu
Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 terörist teslim oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 teröristin Habur'da hudut karakoluna teslim olduğunu bildirdi.
1.04.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı teröristin Şırnak’taki hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
15.12.2022 Gündem
MSB duyurdu! 4 terörist teslim oldu
MSB duyurdu! 4 terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Komandolarımızın Irak’ın kuzeyinde düzenlediği hava destekli operasyonda kaçamayacaklarını anlayan 4 PKK’lı terörist teslim oldu." dedi.
12.12.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Pençe Kilit Operasyonu kapsamında 455 terörist etkisiz hale getirildi, 557 mağara ve sığınak imha edildi. 
13.11.2022 Gündem
MSB duyurdu! 2 PKK'lı terörist teslim oldu
MSB duyurdu! 2 PKK'lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2 PKK'lı teröristin teslim olduğunu açıkladı.
9.11.2022 Gündem
İçişleri: İkna çalışmasıyla Cezayir'den getirilen terörist teslim oldu
İçişleri: İkna çalışmasıyla Cezayir'den getirilen terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı'nca ikna çalışmasıyla PKK/KCK terör örgütü mensubu 1 teröristin Cezayir'den Türkiye'ye getirilmesi sonucu teslim olduğu açıklandı.
1.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubu daha teslim oldu
PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubu daha teslim oldu İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen ikna çalışmaları sonucunda PKK terör örgütünden kaçan 1 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.
20.09.2022 Gündem
PKK'dan kaçan örgüt mensubu teslim oldu
PKK'dan kaçan örgüt mensubu teslim oldu İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen ikna çalışmaları sonucu PKK terör örgütünden kaçan ve ailesi evlat nöbetinde bulunan 1 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Örgüt mensubu teslim olduktan sonra Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan ailesi ile görüştü.
19.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı: İkna çalışması sonucu 1 terörist teslim oldu
İçişleri Bakanlığı: İkna çalışması sonucu 1 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı'nca, ikna çalışması sonucu PKK terör örgütünden kaçan 1 örgüt mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu açıklandı.
16.09.2022 Gündem
PKK'dan ayrılmak isteyen 3 terör örgütü üyesi, infaz edildi
PKK'dan ayrılmak isteyen 3 terör örgütü üyesi, infaz edildi Suriye'nin Derik bölgesinde, PYD/YPG'den ayrılıp, güvenlik güçlerine teslim olmak isteyen teröristler Çetin Süer, Sedat Süer ve Fuat Balcak, terör örgütünün sözde üst yönetiminin talimatıyla infaz edildi.
26.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 2 terörist teslim oldu, sayı 60'a yükseldi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 2 terörist teslim oldu, sayı 60'a yükseldi İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha az önce güvenlik güçlerine teslim oldu" denildi.
20.07.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinden kaçan PKK'lı 2 teröristin hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
20.07.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı: Terör örgütü PKK'lı 3 terörist teslim oldu
Bakanlık açıkladı: Terör örgütü PKK'lı 3 terörist teslim oldu Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 3 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 50'ye yükseldi.
25.06.2022 Gündem
Gri kategoride aranan terörist teslim oldu
Gri kategoride aranan terörist teslim oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gri kategoride aranan PKK'lı teröristin ikna yolu ile teslim olduğunu söyledi.
1.06.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü"
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü" Antalya'da, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü kendi içinde haberleşemediğini belirterek, "Birbirine meramını anlatamıyor, talimat veremiyor, durumunu öğrenemiyor. Geri zekalı Murat Karayılan geçenlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, Temas kuramadığı için. Karayılan’ın canını alacağız. Sadece senin değil seni destekleyenlerin de alacağız. Türkiye’de o gün çok az bir kesim üzülecek ama Türkiye’nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların bir kısmı mecliste ve onların destekçileridir" dedi.
11.01.2022 Siyaset
Bakanlık duyurdu! Kırmızı bültenle aranan terörist teslim oldu!
Bakanlık duyurdu! Kırmızı bültenle aranan terörist teslim oldu! İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen, MİT Başkanlığı'nın destek verdiği ikna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütünden kaçan 1 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.
21.12.2021 Gündem
Bakanlık son dakika duyurdu! 1'i gri listede olmak üzere 4 terörist teslim oldu
Bakanlık son dakika duyurdu! 1'i gri listede olmak üzere 4 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı, "Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 4 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu" açıklamasında bulundu
2.12.2021 Gündem
Bakanlık son dakika açıkladı: 2 terörist teslim oldu
Bakanlık son dakika açıkladı: 2 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.
27.11.2021 Gündem
Bakanlık açıkladı: İkna çalışması sonucu 4 terörist teslim oldu
Bakanlık açıkladı: İkna çalışması sonucu 4 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucu PKK'dan kaçan 4 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.
16.10.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 4 terörist teslim oldu
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 4 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı: İkna çalışması sonucu, 4 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olanlardan birinin ailesi, evlat nöbetindeki aileler arasında yer alıyordu.
28.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terörist Teslim Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terörist teslim oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.