Tebrik Telefonu

Tebrik Telefonu

Son dakika tebrik telefonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tebrik telefonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tebrik telefonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tebrik Telefonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tebrik telefonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 tebrik telefonu haberi bulunmuştur. Tüm tebrik telefonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
A Milli Takım'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu
A Milli Takım'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak Almanya'da düzenlenecek finallere grup lideri olarak katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti.
22.11.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin dördüncü Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla Cumhur İttifakı liderlerinin tebrik telefonlarını kabul etti.
8.10.2023 Gündem
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi heyecan yarattı: Tamamen farklı koşullarda gerçekleşecek
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi heyecan yarattı: Tamamen farklı koşullarda gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in Vilnius zirvesinde yapacağı görüşme komşuda heyecana neden oldu. Yunan basını görüşmeden beklentilerini 3 maddede özetledi.
30.06.2023 Dünya
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası On yıllar boyunca UFO gözlemlerini çürütmeye ve önemsiz göstermeye çalışan ABD pes etti. NASA'nın bir zamanlar sadece askeri ve ulusal güvenlik yetkilileri tarafından incelenen tanımlanamayan nesnelere dair ilk açıklamaları dünyada geniş yankı buldu. BBC’nin son iddiası ise dikkat çekti.
1.06.2023 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik telefonu
BM Genel Sekreteri Guterres’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik telefonu Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak, yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutladı.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu Yeni döneme hızlı bir başlangıç yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu. 1-Ekonomide güven ve istikrar adımları atılacak. 2- Bir yılda 1 milyon Suriyelinin dönüşü sağlanacak. 3-Deprem bölgelerinde 650 bin konut inşa edilecek.
30.05.2023 Gündem
Sisi'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Mısır ile karşılıklı büyükelçi atanacak
Sisi'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Mısır ile karşılıklı büyükelçi atanacak Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti. İki lider karşılıklı büyükelçi atanması hususunda mutabık kaldı.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Almanya Başbakanı Scholz'dan Erdoğan’a tebrik telefonu
Almanya Başbakanı Scholz'dan Erdoğan’a tebrik telefonu Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. Almanya Başbakanı Scholz, görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim başarısını kutlayarak, sonuçların Türk halkı için hayırlı olmasını diledi.
29.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden tebrik telefonu Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ve Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti.
15.05.2023 Gündem
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti'
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime ilişkin kararnameyi imzaladı. Resmi Gazete'de de yayımlanan karar sonrası seçimin 14 Mayıs'ta olacağı netleşti. Peki seçim sürecinde siyasi partiler nasıl bir yol haritası izleyecek, nasıl kampanyalar yürütecekler? CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Gazeteci Abdulkadir Selvi, sürece ilişkin detayları açıkladı.
10.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit’i telefonla arayarak tebrik etti.
14.09.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’ Osman Kavala kararı ile ilgili Türkiye’ye gelen eleştirilere yanıt veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Gelen tepkilerin sebebini anlıyoruz. Fonladıkları ve kullandıkları kişi hapse girdi” ifadesini kullandı…
1.05.2022 Gündem
Avrupa'nın en büyük takımlarında oynadı Trabzonspor'da ilk şampiyonluğunu yaşadı
Avrupa'nın en büyük takımlarında oynadı Trabzonspor'da ilk şampiyonluğunu yaşadı Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi Avrupa'da da bir hayli ses getirdi. Almanya'nın prestijli gazetelerinden Kicker "12 yıl sonra bir ilk" derken, Calciomercato ise 'Hamsik ilk kez mutlu sona ulaştı" ifadelerini kullandı.
1.05.2022 Trabzonspor
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi İspanyol El Confidencial gazetesinde yer alan habere göre; Barcelona'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Pique ile İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales arasındaki konuşmalar bir anda ülke gündemine oturdu.
19.04.2022 İspanya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahbaz Şerif'e tebrik telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahbaz Şerif'e tebrik telefonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'da bugün mecliste yapılan oylamada ülkenin 23. Başbakanı seçilen Şahbaz Şerif'i arayarak tebrik etti.
11.04.2022 Siyaset
Ülkede aşı karşıtları sokağa döküldü! Başbakan ve ailesi gizli bir yere nakledildi!
Ülkede aşı karşıtları sokağa döküldü! Başbakan ve ailesi gizli bir yere nakledildi! Kanada’da aşı zorunluluğunu protesto etmek için binlerce kişi sokağa çıktı. Protesto gösterilerinin büyümesi sonrası Başbakan Trudeau ve ailesi 'gizli' bir yere nakledildi!
30.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Destici'ye tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Destici'ye tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi telefonla arayarak BBP'nin 29'uncu kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.
30.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı'nı tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filenin Sultanları'nı telefonla tebrik etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filenin Sultanları'nı telefonla tebrik etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin’i mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem Dündar’ı telefonda tebrik etti.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Tebrik Telefonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tebrik telefonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.