Tayyip

Tayyip

Son dakika tayyip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tayyip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tayyip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayyip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayyip gelişmeleri de dahil olmak üzere 53.633 tayyip haberi bulunmuştur. Tüm tayyip haberleri aşağıda listelenmiştir.
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.
25.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel TBMM'de bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel TBMM'de bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi.
23.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla buluştu: Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla buluştu: Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocuklarıyla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocuklarıyla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk dünyası çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm çocukların '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.
22.04.2024 Gündem
Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında “Kalkınma Yolu” mutabakat zaptı imzalandı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında “Kalkınma Yolu” mutabakat zaptı imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani himayesinde Irak, Türkiye, Katar ve BAE arasında Kalkınma Yolu Projesi'nde işbirliğine ilişkin 4'lü mutabakat zaptı imzalandı.
22.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Resmi törenin ardından iki lider görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile Kalkınma Yolu Anlaşması'nı imzaladı.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ziyareti! İki lider bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ziyareti! İki lider bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Resmi törenin ardından iki lider görüşme gerçekleştirdi.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Irak’a yapacağı ziyareti “tarihi” olarak nitelendirerek, söz konusu ziyarette iki ülke arasında yaklaşık 25 mutabakat zaptı imzalanacağını kaydetti.
21.04.2024 Gündem
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden şüphelinin tutuklandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tayyip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayyip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.