Tayin

Tayin

Son dakika tayin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tayin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tayin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayin gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.189 tayin haberi bulunmuştur. Tüm tayin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir İstanbul depreminin kısa süre içerisinde meydana gelmesini beklediklerini vurgulayan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlama zamanı geldiğini söyledi. Görür,"Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart seçim sonuçlarını kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, Milliyetçi Hareket Partisi müessir bir başarı elde etmiştir. Televizyon ekranlarından maksatlı ve marazi iddialarda bulunan sözde uzman ve yorumcular ile muhalif tetikçiler yine hüsrana uğrayacaklardır. Bu nedenle karamsarlığa ve ümitsizliğe mahal yoktur, mücadelemiz ve millete hizmet azmimiz şevkle ve hız kesmeden sürecektir" dedi.
1.04.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Öğretmene rotasyon gelecek mi? Rotasyon nedir, öğretmenlere rotasyon var mı 2024?
Öğretmene rotasyon gelecek mi? Rotasyon nedir, öğretmenlere rotasyon var mı 2024? MEB öğretmenlere rotasyon için tarih verdi mi, öğretmenlere rotasyon var mı? Seçim sonrası öğretmen rotasyonuyla ilgili yeni gelişmeler olacağı sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İddialara göre aynı okulda 12 yılını dolduran tüm öğretmenler zorunlu rotasyona tabi tutulacak.
8.03.2024 Gündem
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Yargıtay, mahkemenin verdiği kararın bir kısmını onarken bir kısmını da bozdu. Yargıtay'ın kararı bozmasının ardından bugün ilk kez görülen duruşmada bir kısım şikâyetçilerin avukatı Berrin Demir, "Yargıtay sanki olayın ortaya çıkmasını engelleme noktasında yetkili kişilerin ceza almaması için cımbızla çeker gibi bir bozma kararı vermiş" dedi.
7.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
EGM Şubat mazeret ataması 2024! EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? Polis mazeret atama sonuçları açıklandı mı?
EGM Şubat mazeret ataması 2024! EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? Polis mazeret atama sonuçları açıklandı mı? EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? EGM şubat ayı mazeret atamaları ile ilgili aramalar artıyor. Şubat ayı bitti, mart ayına geçiş yapıldı. Polisler mazeret atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, EGM mazeret tayinleri ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Polis mazeret tayinleri ne zaman açıklanacak 2024? Polis şubat mazeret ataması 2024
Polis mazeret tayinleri ne zaman açıklanacak 2024? Polis şubat mazeret ataması 2024 2024 Şubat ayı mazeret ataması başvuruları devam ediyor. Mazeret ataması talebinde bulunacak polis memurlarının mağdur olmamaları için şubat ayı sonuna gelmeden en kısa sürede başvuru yapmaları gerektiği uyarıları yapılıyor. Peki, Polis mazeret tayinleri ne zaman açıklanacak 2024?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
90+12’de kaçan penaltı ile 54 bin 735 TL kazandı… Beşiktaş maçında skoru bildi!
90+12’de kaçan penaltı ile 54 bin 735 TL kazandı… Beşiktaş maçında skoru bildi! Misli üyeleri “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün oynanan maçlardan oluşturduğu kuponunda Süper Lig karşılaşmalarının ikisine de oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. “Şampiyon Oran” farkı ile maçlara normalin üzerinde oranlarla oynayan Misli üyesi, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
20.02.2024 İddaa
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
2 maçta müthiş oran tutturdu, 250 TL’ye tam 110 bin 163 TL kazandı!
2 maçta müthiş oran tutturdu, 250 TL’ye tam 110 bin 163 TL kazandı! Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor. Bir Misli üyesi 3 Şubat Cumartesi günü oynanan 2 maça oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
5.02.2024 İddaa
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı? Üniversitelerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi idari personel tayin hakkı istiyor. Üniversite idari personelinde oluşan beklenti henüz karşılanmadı. Peki, Üniversite personeli tayin hakkı 2024 var mı, üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin; aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlerine bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme tercihleri yapıldıktan sonra gözler, 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları için MEB’e çevrildi. Peki, Peki, İl içi ve il dışı öğretmen eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Eş durumu sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları sorgulama sürecine dair merak edilenler…
18.01.2024 Memur
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
Müthiş derbide ilk yarı skorunu bildi, tek maçta 161.011 TL kazandı!
Müthiş derbide ilk yarı skorunu bildi, tek maçta 161.011 TL kazandı! Misli üyeleri yeni yılda da Süper Oranlarla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi Real Madrid ile Atletico Madrid arasında İspanya Süper Kupası yarı final mücadelesine ilk yarı skor tahmininde bulundu. Aynı zamanda, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
11.01.2024 İddaa
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tayin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.