Taşova

Taşova

Son dakika Taşova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taşova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taşova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşova gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 taşova haberi bulunmuştur. Tüm taşova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor"
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor" Daha önce sadece bahçelerde görünen ‘Kahverengi Kokarca Böceği’ artık evlerde de görülmeye başlanırken, Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, böceklerin çeşitli mikropların taşıyıcı olduğunu bu nedenle önlem alınması gerektiğini söyledi.
25.04.2024 Adana
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları:  Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları: Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları Amasya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Amasya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Amasya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Amasya aday listesi
31.03.2024 Gündem
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Şehit Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'ya uğurlandı
Şehit Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'ya uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan (30), Van'da düzenlenen törenin ardından memleketi Amasya'ya uğurlandı.
12.01.2024 Gündem
Karşıyaka, kendine geldi
Karşıyaka, kendine geldi Son 3 maçında 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan Karşıyaka, galibiyet hasretini Kelkit Hürriyet’i 2-0 yenerek giderdi ve yeniden rotasını zirveye çevirdi.
19.11.2023 Futbol
Şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu
Şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu Amasya’nın Taşova ilçesinde şebeke suyundan içen 150 kişinin bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurduğu bildirildi. Taşova Belediyesi 'şebeke suyu içilmemesi' uyarısında bulundu.
5.09.2023 Yaşam
Esnaftan kavurucu sıcağa ilginç çözüm! Buzlu varil ve tazyikli su
Esnaftan kavurucu sıcağa ilginç çözüm! Buzlu varil ve tazyikli su Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Amasya’nın Taşova ilçesinde kavurucu sıcaklar etkili olmaya devam ediyor. Adana ise 250 derecelik fırında çalışan işçiler, sıcaktan bunalınca 2 tonluk buzlu varile girip serinliyor.
28.07.2023 Yaşam
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı)
Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı) Amasya'da hangi parti kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçim sonuçlarına göre Amasya seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com seçim sayfasında anlık olarak yer alacak. Amasya partilen oy oranları ve açılan sandık sayısı bilgilerinin yanısıra Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da yer alacak. 07:00'da başlayacak oy vermek işlemi 17:00'da bitecek. YSK yasaklarının kalkacağı saat olan 21:00'dan sonra son dakika seçim haberleri ve anlık veriler yayınlanmaya başlayacak. Amasya ilçe seçim sonuçlarına göre Amasya'da hangi parti kazandı? 14 Mayıs seçimlerinde Amasya Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Amasya'nın Taşova ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinin tasarladığı ‘Alpaslan’ adlı elektrikli aracın ekibini TEKNOFEST’te alanında ziyaret edip, emeği geçenleri tebrik ederek, yaptıkları aracı imzaladı.
27.04.2023 Gündem
Sobayı yakmak isterken yanarak hayatını kaybetti
Sobayı yakmak isterken yanarak hayatını kaybetti Amasya'da soba tutuşturucu ile sobayı yakmak isterken alevler içinde kalarak yanan kadın, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
13.02.2023 Yaşam
Sünnet düğününde maganda dehşeti! Son paylaşımı yürek burktu
Sünnet düğününde maganda dehşeti! Son paylaşımı yürek burktu Amasya'nın Taşova ilçesinde sünnet düğününe katılan Murat Kurt (28), K.K.'nin (17) ateşlediği iddia edilen tabancadan çıkan kurşunla başından vurularak hayatını kaybetti. Kurt'un son paylaşımı yürekleri dağladı.
5.02.2023 Yaşam
Koronavirüs ve grip birlikte çok daha tehlikeli!
Koronavirüs ve grip birlikte çok daha tehlikeli! Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, pandeminin inişe geçtiğini ancak bu durumun virüsün yapısının değişmemesi ve değişik varyantın ortaya çıkmaması koşuluna bağlı olduğunu belirterek, "Kovid-19, grip ve diğer enfeksiyonlarla birlikte olduğunda özellikle riskli grup için sıkıntı yaratacaktır. Bu dönemde hatırlatma dozlarının ve grip aşısının yapılması gerektiğini öneriyoruz" dedi.
26.11.2022 Sağlık
Tur otobüsü, çekiciyle taşınan iş makinesine çarptı; 1 ölü, 10 yaralı
Tur otobüsü, çekiciyle taşınan iş makinesine çarptı; 1 ölü, 10 yaralı Amasya'nın Taşova ilçesinde çekici ile taşınan iş makinesine çarpan tur otobüsündeki Güler Güneş (52) hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
6.11.2022 Yaşam
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Almanya'nın Solingen kentinde Neo-Nazilerce kundaklanan evinde kızları dahil 5 yakınını kaybedip, her şeye rağmen hoşgörü mesajları veren, bu nedenle 'Bilge Ana' olarak kabul edilen Mevlüde Genç'in (80) cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi.
2.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Değeri hiç düşmüyor! Düğünde takı yerine takılıyor
Değeri hiç düşmüyor! Düğünde takı yerine takılıyor Amasya’nın Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, dünyaevine giren oğlunun nikahını kıydı. Çifte takı olarak ise çiçeğinin sarı rengi ve parasal değerini hiç yitirmediği için yörede ‘çeyrek altın’ olarak anılan coğrafi işaretli çiçek bamyası takıldı.
8.09.2022 Ekonomi
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu öldürdü! Amasya'da çifte cinayet
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu öldürdü! Amasya'da çifte cinayet Amasya’nın Taşova ilçesinde bir şahıs, dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu tabancayla öldürerek kaçtı.
3.09.2022 Yaşam
Amasya'da iki araç çarpıştı: 7 yaralı
Amasya'da iki araç çarpıştı: 7 yaralı Amasya'nın Taşova ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Koronavirüsün uğramadığı köyde ilk vaka muhtar oldu
Koronavirüsün uğramadığı köyde ilk vaka muhtar oldu Türkiye’de korona virüs (Kovid-19) salgınının başlamasından bu yana uygulanan tedbirler sayesinde hiç vaka görülmediği için ‘mavi köy’ olarak bilinen Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gökpınar köyünde virüse ilk yakalanan köy muhtarı oldu. Aldığı sıkı önlemler ve koruyucu uygulamalarla köy halkını salgından korumayı başaran 60 yaşındaki muhtar Metin Şahin, yaklaşık 2,5 yılın ardından yakalandığı hastalığı olduğu aşılar sayesinde hafif belirtilerle atlatıyor.
28.07.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 6A'yı uzaya göndermek için yoğun çaba içindeyiz
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 6A'yı uzaya göndermek için yoğun çaba içindeyiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yerli ve milli haberleşme uydumuz Türksat 6A’yı, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünde uzaya göndermek adına yoğun bir çaba içindeyiz” dedi.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Acı haber! Kar nedeniyle yaylada mahsur kalmıştı! 3 gün sonra ulaşıldı!
Acı haber! Kar nedeniyle yaylada mahsur kalmıştı! 3 gün sonra ulaşıldı! Amasya’nın Taşova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada 3 gün mahsur kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı.
25.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taşova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.