Tansu Çiller

Tansu Çiller

Son dakika tansu çiller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tansu çiller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tansu çiller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tansu Çiller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tansu çiller gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.030 tansu çiller haberi bulunmuştur. Tüm tansu çiller haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir? 28 Şubat süreci, demokrasiye zarar veren, hukukun üstünlüğünü gölgeleyen ve insan haklarına aykırı uygulamaların yoğunlaştığı bir dönemdir. "Postmodern darbe" olarak adlandırılan bu süreç, Türkiye'nin siyasi tarihinde derin izler bırakmıştır. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz Bursa'da ara sokakta salaş bir mekandaki bir kebapçı, Avrupa merkezli bir internet sitesinin yaptığı listede dünyanın en efsane ve ikonik lokantaları arasında 46. sırada yer aldı. Kebapçı Cengiz Çalışır, Elon Musk’ın favori yemeğinin ‘döner kebap’ olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz” dedi.
23.07.2023 Yaşam
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı!
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı! Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. İstifa mektubunda Çıray, "Millet İttifakı masasından kalkılmasıyla birlikte, Türk toplumunda ortaya çıkan şok dalgası, sonunda İYİ Parti Genel Başkanı'na karşı bir öfke seline ve onunla arasında derin bir güven bunalımına dönüştü. Ortaya çıkan bu bunalım ne yazık ki sadece İYİ Parti'ye değil cumhurbaşkanlığı seçim sürecine, dolayısı ile demokrasimizin ve gençlerimizin geleceğine zarar verdi" dedi. Peki, Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı?
6.06.2023 Gündem
Tansu Çiller oyunu kullandı
Tansu Çiller oyunu kullandı Eski Başbakan Tansu Çiller Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için oyunu Sarıyer Yeniköy'de bulunan Yeniköy İlkokulu'nda kullandı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
‘Tuğla’  versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda!
‘Tuğla’ versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda! 3 Nisan 1973 tarihinden icat edilen ilk cep telefonun üzerinden 50 yıl geçti ve hayatımızı tamamen değiştirdi. 3 ayda geliştirilen bir icadın tüm dünyada yaygın hale gelmesi çoğu zaman beklenen bir durum değil. Ancak ilk cep telefonu, bunu başaran sayısız inovasyonlar arasındaydı. 50 yıl önce kurulan 'Tuğla' olarak anılan cihaz, hepimizin yaşam tarzını baştan aşağı değiştirecekti.
3.04.2023 Dünya
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler…
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını yapan türkücü Şükriye Tutkun AK Parti'den milletvekilliği adaylığına talip olduğunu duyurdu. Tutkun, "Artık hizmet etme sırası bizlerde diye düşünüyorum" dedi. Şükriye Tutkun’un yaptığı açıklama sonrası hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şükriye Tutkun kimdi, nereli, kaç yaşında, şarkları ne?
21.01.2023 Gündem
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedir
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışmaktadır. Ana muhalefet partisi lideri bu istihbarat oyununa düşmektedir ve bunu bilerek yapmaktadır. Problemi olumlu giden gündemi nasıl akamete uğratırım? 1 lirasını ifade et ya Allah rızası için." dedi.
1.11.2022 Gündem
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Yalım Eralp kimdir, aslen nereli, eşi kimdir? Emekli Büyükelçi Yalım Eralp ne dedi, Adalar için ne söyledi?
Yalım Eralp kimdir, aslen nereli, eşi kimdir? Emekli Büyükelçi Yalım Eralp ne dedi, Adalar için ne söyledi? Yalım Eralp ne dedi, Yalım Eralp kimdir, aslen nereli, eşi kimdir? Emekli Büyükelçi Yalım Eralp’ın, Adaların Yunanistan'a ait olduğunu öne sürmesinin ardından hakkındaki aramalar arttı. İşte Yalım Eralp hakkında merak edilenler…
14.06.2022 Gündem
Muharrem İnce: Memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar
Muharrem İnce: Memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidarın memleketin sorunlara kalıcı çözümler üretemediğini söyleyerek, “Mahkumlara izin uzatılmış, bakaya olanlar bedelli askerlikten yararlanacakmış, memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar. Depo basarak, stokçu diye suçlayarak, tanzim satış mağazaları açarak sorunu çözebileceklerini düşünüyorlar” dedi.
27.05.2022 Siyaset
AK Parti'li Çelik: 28 Şubat zihniyetinin uygulamaları ortadan kaldırılmıştır
AK Parti'li Çelik: 28 Şubat zihniyetinin uygulamaları ortadan kaldırılmıştır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanı'mızın başbakanlığı döneminden bugüne verdiğimiz mücadele, milli egemenlik ve demokrasi mücadelesidir. Cumhurbaşkanı'mızın dirayeti ile 28 Şubat zihniyetinin milli iradeye karşı olan tüm uygulamaları ortadan kaldırılmıştır" dedi.
28.02.2022 Siyaset
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Tansu Çiller'den yeni parti açıklaması!
Tansu Çiller'den yeni parti açıklaması! Tansu Çiller, kulisleri hareketlendiren parti kuracağı yönündeki iddialara cevap vererek, "Şu an öyle bir karar içerisinde değilim ama yaptığım bir tespit var. Toplum bölünmüş durumda. Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Bu, parti kuracağım anlamına gelmiyor ama bunu tespit etmem beni düşündürüyor. Bundan ibaret…" ifadelerini kullandı.
28.02.2022 Siyaset
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor! Açıklama geldi...
Tansu Çiller parti mi kuruyor! Açıklama geldi... İYİ Parti’li Koray Aydın, Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi’ye yaptığı açıklamada, “Erdoğan, Çiller’e parti kurdurmaya çalışıyor” diye bir iddia ortaya attı. Tansu Çiller'den konuyla ilgili açıklama geldi.
7.02.2022 Siyaset
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor...
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor... CHP ile İYİ parti arasındaki gerginlik siyasi kulislerde dolaşmaya başladı. Liderlerden gelen peş peşe mesajlarda da adeta soğuk savaş rüzgarları esiyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç ili gezmesi CHP'ye bir mesaj olarak algılandı.
12.10.2021 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Türkiye tek ses!
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Türkiye tek ses! Türkiye FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı hain darbe teşebbüsünün 5. yıldönümünde tek ses oldu. Siyasiler, 15 Temmuz'un ilk dakikalarından itibaren sosyal medyadan mesajlar yayınlanmaya başladı.
14.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tansu Çiller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tansu çiller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.