Taner Yıldız

Taner Yıldız

Son dakika taner yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taner yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taner yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taner Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taner yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.963 taner yıldız haberi bulunmuştur. Tüm taner yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı
Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı.
9.04.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan sürüklenen mayınlarla ilgili flaş açıklama: Gereken tedbirleri aldık
Bakan Akar'dan sürüklenen mayınlarla ilgili flaş açıklama: Gereken tedbirleri aldık Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul Boğazı açıklarında etkisiz hale getirilen mayınlarla ilgili "Şu anda Boğazlarımızda, oradaki deniz trafiğinde hiçbir sorun olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu mayınların nereden geldiği ve kaynağına yönelik çeşitli iddialar mevcut. Tüm ihtimalleri değerlendirerek konuyu hassasiyetle inceliyor, gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Elde yeterli somut veri olmadan herhangi bir hüküm verilemeyeceğini belirtmek istiyorum" dedi.
15.04.2022 Siyaset
AK Parti'li Özhaseki: Yüzde 1'ini yapmışlarsa sözlerimi geri alacağım
AK Parti'li Özhaseki: Yüzde 1'ini yapmışlarsa sözlerimi geri alacağım AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki temel atma töreninde CHP'li belediyeleri eleştirerek, "Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin'de seçim vaatlerinin hepsinin dosyası, bende var. Eğer CHP'li belediyeler söyledikleri vaatlerin yüzde 1'ini yapmışlarsa sözlerimin hepsini geri alacağım ancak yok" dedi.
31.12.2021 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili sert açıklama! 'Şerefsizliktir'
AK Parti Genel Başkanvekili sert açıklama! 'Şerefsizliktir' AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara tepki göstererek, "Kendisi gençlerle basketbol oynadı. Son derece sağlıklı. Bir insanın hiç olmayan sağlık sorunları üzerinden konuşup, hiç olmayan vefat haberinden gündem yapmak açıkçası şerefsizliktir. Böyle bir şey olmaz" dedi.
7.11.2021 Siyaset
Dünyanın en büyük Türk bayrağı Kayseri'de açıldı
Dünyanın en büyük Türk bayrağı Kayseri'de açıldı Kayseri'de Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile yönetilen Erciyes Holding tarafından geçen yıl yaptırılan dünyanın en büyük Türk bayrağı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde açıldı.
15.07.2021 Gündem
Yukarı bakan kaçmaya başladı! İstanbul'da tramvay durağında panik...
Yukarı bakan kaçmaya başladı! İstanbul'da tramvay durağında panik... İstanbul Eyüpsultan Demirkapı Tramvay Durağı tavanına yuva yapan arıları gören yolcular korku ve panikle kaçıştı. Güvenlik görevlileri şerit çekerek önlem alırken, çevredeki bir esnaf kondukları yerden arıları alıp, bir koliye koydu. Yolcuların kaçıştığı anlar DHA kamerasına yansıdı.
25.06.2021 Yaşam
AK Parti'li Özhaseki: Militan tipler gitti, hizmet başladı
AK Parti'li Özhaseki: Militan tipler gitti, hizmet başladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Biz görevdeyken hiç kimseyi ayırmadık, hizmet ettik. Ancak, muhalefet oluşturduğu dedikodu ile bizleri yıpratmak istedi. Militan tipler gitti, hizmet başladı" dedi.
29.01.2021 Siyaset
Gırgır teknelerine 24 saat anlık sıkı takip! El konuldu...
Gırgır teknelerine 24 saat anlık sıkı takip! El konuldu... İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, tüm gırgır teknelerinde Balıkçı Gemileri İzleme Sistemi (BAGİS) kullanma zorunluluğu olduğunu ve teknelerin uydu üzerinden 24 saat anlık olarak takip edildiğini söyledi. Karaca, “24 metre kuralını aşan teknelere idari para cezası uygulanıyor. Eğer iki yıl içerisinde üç kere tekrarlarsa balıkçılık ruhsatı tamamen elinden alınıyor. Bu zamana kadar 71 tekneye ruhsatsız ve kaçak avlandığı için el koyduk. 18 bin 687 denetim yaptık. 1 milyon 277 bin lira idari para cezası uyguladık” dedi.
8.01.2021 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'den flaş PKK açıklaması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'den flaş PKK açıklaması! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, "PKK'yı büyük şehirlerden, doğudan, dağlardan temizledik. Şimdi de yurt dışında canlarına tükürüyoruz" dedi.
14.08.2020 Siyaset
Bakan Akar, Kayseri'de anne ve babasının kabrini ziyaret etti
Bakan Akar, Kayseri'de anne ve babasının kabrini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de annesi ve babasının mezarını ziyaret etti.
31.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay nikah şahitliği yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay nikah şahitliği yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi ve Sergi Salonu Müdürü Orhan Karakurt'un kızı Rümeysa Karakurt ile Muhammed Fadıl Özler'in nikah şahitliğini yaptı.
21.07.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
İdlib şehitlerine 5 şehirde tören
İdlib şehitlerine 5 şehirde tören Rejim unsurlarının İdlib'de gerçekleştirdiği alçak saldırıda şehit olan 5 askerimiz için Kayseri, Niğde, Kırıkkale, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta tören düzenleniyor.
11.02.2020 Gündem
TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı! Burhan Özcan kimidir?
TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı! Burhan Özcan kimidir? TürkAkım doğal gaz boru hattı açılmasından sonra, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan hakkında yapılan aramalar da arttı.
8.01.2020 Gündem
Tarihi gün! TürkAkım'da vanalar açıldı!
Tarihi gün! TürkAkım'da vanalar açıldı! Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım'da vanalar açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı açıklamada; "Doğu Akdeniz'de, ülkemizin dışlandığı hiçbir projenin ekonomik, hukuki, diplomatik bakımdan hayata geçme şansı yoktur" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile İran arasında yaşanan gerilime ilişkin; "Hiç kimsenin sadece kendi çıkarları uğruna Irak başta olmak üzere tüm bölgeyi yeni bir ateş çemberine atmaya hakkı yoktur." açıklamasında bulundu.
8.01.2020 Gündem
Uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı
Uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş İlyas K., bilinmeyen bir nedenle intihar etti. Uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı.
23.11.2019 Yaşam
Süper Lig tarihinde bir ilk! Kadın kulüp başkanı...
Süper Lig tarihinde bir ilk! Kadın kulüp başkanı... Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da Berna Gözbaşı, 30 Kasım'da gerçekleştirilecek genel kurulda başkan adayı oldu.
22.11.2019 Kayseri Spor
"Envanterimizde bir gram kimyasal silah yok"
"Envanterimizde bir gram kimyasal silah yok" Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yalan ve alçakça haberlerle kimyasal silah kullanıldığına yönelik iddiaların yayımlandığını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir gram kimyasal silah yok. Ne bunun atma vasıtası ne mühimmatı var. Envanterimizde yok." dedi.
20.10.2019 Gündem
Şehit Uluçay son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uluçay son yolculuğuna uğurlandı Adıyaman'ın Sincik ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca ekip otosuna yapılan silahlı saldırıda şehit olan 31 yaşındaki polis memuru Taha Uluçay'ın cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.
28.07.2019 Gündem
Kayserispor'da Erol Bedir yeniden başkanlığa seçildi
Kayserispor'da Erol Bedir yeniden başkanlığa seçildi Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa seçildi.
29.06.2019 Kayseri Spor
Mehmet Özhaseki: Cevap ver sahte senedi sen mi doldurdun?
Mehmet Özhaseki: Cevap ver sahte senedi sen mi doldurdun? Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş hakkındaki, 'sahte senet' iddialara değinen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, 'Mansur efendi. Cevap versene kardeşim, sahte senedi sen mi doldurdun? Kim doldurdu, söylesene" dedi.
25.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: Etnik kimliğinizle gurur duyun
Binali Yıldırım: Etnik kimliğinizle gurur duyun AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, bin yıldır bu topraklarda yaşayanların birlikte istiklal mücadelesi verdiğini ve hiç kimsenin bir diğerinin etnik kimliğine bakmadığını belirterek, "Kürt, Türk, Çerkez, Roman, Abaza mısın? Bunlara bakmamışız. Etnik kimliğinizle gurur duyun. Hiç de bundan dolayı aşağılık duygusuna kapılmayın. O kimlik sizin şerefinizdir. Kürt iseniz Kürtlüğünüzle gurur duyun. Türk iseniz Türklüğünüzle gurur duyun. Bu sizin fıtratınızdan gelen özelliğinizdir." dedi.
11.03.2019 Siyaset
Katar Ankara Büyükelçisi Salim: Türkiye ve Katar...
Katar Ankara Büyükelçisi Salim: Türkiye ve Katar... Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim bin Mübarek el-Şafi, "Katar ve Türkiye artık iki beden değil, tek yürek. Ne diyorlar, anca beraber kanca beraber." dedi.
18.12.2018 Gündem
"Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar"
"Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'yi terör ülkesi gibi ilan edip turistlerin bile önünü kesmeye çalıştılar. Son dönemde de piyasadaki paralarla oynayarak Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Hükümet olarak bu işin üstesinden de geldik" dedi.
17.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taner Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taner yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.