Sürücü Kursları

Sürücü Kursları

Son dakika Sürücü Kursları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sürücü Kursları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sürücü Kursları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürücü Kursları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürücü kursları gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 sürücü kursları haberi bulunmuştur. Tüm sürücü kursları haberleri aşağıda listelenmiştir.
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu Karadeniz Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hasan Guda, B sınıfı otomobil ehliyeti bulunan herkesin motosiklet süremeyeceğine dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Ekonomi
2024'te ehliyet fiyatları ne olacak? İşte yeni tarife
2024'te ehliyet fiyatları ne olacak? İşte yeni tarife Ehliyet almak isteyen vatandaşlarımızla ilgili sürücü kursları ortalama olarak 7.500 TL, harçlarla beraber 10 bin TL tutuyordu. Ama 2024 yılında artan değerle birlikte bu 20 bin lirayı aşması bekleniyor. 2023’te ehliyet harçları yıllar itibariyle karşılaştırdığımız takdirde A sınıfı ehliyet almak isteyenler 825 liraydı, bu yıl 1308 TL olacak. B sınıfı ehliyet 2489 liradan 3945 TL, uluslararası ehliyet 1657 liradan 2626 TL olacak.
19.11.2023 Gündem
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi Tokat'ta sürücü kurslarına beklenen zam, vatandaşları harekete geçirdi. Tokat'a sürücü kursu ve diğer masraflarla beraber tek seferde B sınıfı ehliyet kazanmaya hak kazanan vatandaşlar 9 bin Türk lirasına ehliyet sahibi oluyor.
11.07.2023 Ekonomi
B2 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B2 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B2 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B2 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir? Araç kullananların mutlaka ehliyet sahibi olması gerekmektedir. Ehliyetlerin türüne göre araç kullanılır. Bazı sınavlardan geçip ehliyet almak gerekir. Günümüzde çoğu kişi B2 ehliyetine sahiptir. 
5.06.2023 Gündem
Ehliyet almayı düşünenlere kritik uyarı! '2023 yılında 10 bin TL’yi geçecek'
Ehliyet almayı düşünenlere kritik uyarı! '2023 yılında 10 bin TL’yi geçecek' Ehliyet almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Yeni yıl itibarıyla fiyatlar güncellenecek, aralık ayında kayıt yaptıranlara dikkat çeken bir uyarı geldi.
10.12.2022 Gündem
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne?
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? 2023 yılına kısa bir süre kala binlerce kişi ehliyet almak için sürücü kurslarının yolunu tutuyor. Yeni yılda artacak sınav ve harç bedellerine ek ehliyet kursaları da hizmetlerini zamlı olarak uygulayacak. Peki, 2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! Resmen başladı, tamamen değişti, 5 yıl detayı...
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! Resmen başladı, tamamen değişti, 5 yıl detayı... Ehliyet ve kimlik ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik tarih yaklaşıyor. Detaylar belli oldu. Kimlik kartlarında yeni bir dönem başlıyor. 1 Ocak 2016 tarihinden önce ehliyet alan ve henüz yeni ehliyete geçmeyen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Ehliyette yenileme süresi 31 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor. Bu tarihe kadar ehliyetini yenilemeyenlere idari para cezası uygulanacak. Ehliyet başvuruları ile ilgili önemli bir yenilik hayata geçirildi. Başvurular artık e-Devlet kapısı üzerinden de yapılabiliyor. Nüfus cüzdanlarının yenilenme işlemleri ise süre kısıtlaması olmaksızın devam ediyor. Ancak önemli bir detay dikkat çekiyor. Yeni çipli kimlik kartının kullanım süresi 10 yıl. Sürenin ne zaman dolacağı da kimliğin üzerinde yazıyor. Geçerlilik süresinin bitiminde, kart sahibinin tekrar başvuru yaparak kartını yenilemesi gerekiyor. Öte yandan çipli kimlik kartlarının kullanım alanları da genişletildi. Yeni kimlik kartları artık kredi kartı gibi de kullanılabilecek. Ayrıca yeni nesil sürücü belgelerindeki bilgilerin, çipli kimlik kartlarına entegre edilmesiyle vatandaşların, yanlarında ayrıca ehliyet bulundurma zorunluluğu ortadan kalkıyor. ‘İki işlev tek kart’ sistemi için hem ehliyetin hem de kimlik kartının çipli olması gerekiyor. İşte ehliyet ve kimlikte yeni dönemin tüm detayları...
18.05.2022 Gündem
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün...
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün... Ehliyeti olan ya da yeni ehliyet almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor. Ehliyeti eski olanlar dikkat! 1 Ocak 2016 tarihinden önce verilen ehliyetlerin yenilenmesi gereken süre daralırken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden sürücülere uyarı geldi. Ehliyetini yenileyecekler ‘randevu.nvi.gov.tr’den ya da Alo 199’dan randevu alabiliyor. Ayrıca yeni ehliyet alacakları ilgilendiren bir hizmet devreye alındı. Motorlu taşıt sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama hizmeti "e-Devlet" üzerinden vatandaşların kullanımına açıldı.
8.05.2022 Gündem
Kimlik ve ehliyetlerde yeni dönem! Uygulama başladı, resmen değişiyor! Tüm Türkiye'de artık...
Kimlik ve ehliyetlerde yeni dönem! Uygulama başladı, resmen değişiyor! Tüm Türkiye'de artık... Ehliyet ve kimlik kartları ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Kimliklerde yeni dönem başladı. Tamamen değişiyor. Yeni karar resmen duyuruldu. Ehliyette yeni uygulamanın detayları belli oldu. İlk kez uygulanacak. Zaman tasarrufu sağlanacak. Bakanlık tarafından kamuoyuna ayrıntılar hakkında bilgi verildi. "Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama Hizmeti ve Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Doğrulama Hizmetine e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'T.C. Kimlik Kartına E-imza Yükleme' sisteminin 10 Ocak'tan itibaren kullanıldığını söyleyerek, 81 ilde 200 noktada e-imza yükleme işleminin başlatıldığını duyurdu. Öte yandan Kullandığınız ehliyet 2016’dan önce alındıysa bir an önce yeniletmeniz gerekiyor. Yıl sonuna kadar değişim için süreniz var. 20 milyona yakın kişi yeni tip sürücü belgesi alırken, ehliyet özelliği yüklenen çipli kimlik kartı kullananların sayısının ise 3 milyonun üzerine çıktığı belirtildi. İşte son dakika haberi ve Kimlik ve ehliyetlerle ilgili son gelişmeler...
28.04.2022 Gündem
Ehliyette yeni dönem resmen başladı! Flaş değişiklik kararı, ilk kez uygulanacak
Ehliyette yeni dönem resmen başladı! Flaş değişiklik kararı, ilk kez uygulanacak Ehliyet alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni karar resmen duyuruldu. Ehliyette yeni uygulamanın detayları belli oldu. İlk kez uygulanacak. Zaman tasarrufu sağlanacak. Bakanlık tarafından kamuoyuna ayrıntılar hakkında bilgi verildi. "Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama Hizmeti ve Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Doğrulama Hizmetine e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.
28.04.2022 Gündem
Pazartesi okul var mı? 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı?
Pazartesi okul var mı? 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı? 21 Mart okullar tatil mi, Pazartesi okul var mı? İstanbul'da kar yağışı sebebiyle 18 Mart Cuma günü okullar tatil edildi. Kar yağışının hafta sonunda da devam edecek olması öğrenci ve velilerin 21 Mart Pazartesi günü de okulların tatil olup olmayacağını araştırmasına neden oldu. Peki, 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?
18.03.2022 Eğitim
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması! İstanbul'da ikinci bir duyuruya kadar yeni yasak kararı alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya uyarıda bulunarak, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün saat 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini bildirdi.
18.03.2022 Gündem
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu Meteoroloji tarafından yapılan kar uyarıları devam ediyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart'a kadar ara verildi. Kararı İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Valiliği, 18 Mart Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Pazartesi okullar tatil mi, okul var mı? 14 Mart Pazartesi günü okullar tatil olur mu?
Pazartesi okullar tatil mi, okul var mı? 14 Mart Pazartesi günü okullar tatil olur mu? 14 Mart Pazartesi okullar tatil mi, pazartesi okul var mı? Öğretmenler, öğrenciler ve velileri İstanbul’da kar yağışının devam etmesi nedeniyle okulların durumunu sorgulamaya başladı. Kar yağışı dolayısıyla 14 Mart 2022 Pazartesi okulların tatil olup olmadığı arama motorları aracılığıyla araştırılıyor.
12.03.2022 Eğitim
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Kar yağışı başladı! Kar günlerce sürecek! Meteoroloji'den son dakika peş peşe açıklamalar... İstanbul, Ankara...
Kar yağışı başladı! Kar günlerce sürecek! Meteoroloji'den son dakika peş peşe açıklamalar... İstanbul, Ankara... Son dakika kar açıklaması! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi. Kar yağışı başladı! 5 gün boyuncu kar yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul kar teyakkuzuna geçti. Valilik birçok tedbiri açıklarken Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. İstanbul'da beklenen kar yağışı gece saatlerinden bu yana aralıklarla etkili oluyor. Bugün Güney Ege kıyıları dışında tüm yurtta yağış bekleniyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli, Yalova, Bursa, Bilecik, Tekirdağ'ın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Konya, Karaman, Aksaray, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Antalya’nın doğusu, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Muş, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Adıyaman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da 5 gün sürmesi beklenen yağışla birlikte kar kalınlığının 20 santimi aşması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında "Kalp hastaları olanlar için çok tehlikeli, onlar kesinlikle dışarı çıkmasınlar. Kalp krizini tetikler. Tedbirlerin hepsi alınmış durumda, iyi oldu bu başlangıç. Yarın daha yoğunlaşacak. Önemli olan yarın akşamı atlatmak" dedi. . İşte 10 Mart hava durumu raporu...
10.03.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı...
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. Öte yandan gece yarısı Valilik bir kararı daha duyurdu. Buna göre ikinci bir duyuruya kadar Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve kamyonların girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren izin verilmeyecek. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Yarın motokuryeler çalışıyor mu? Getir, yemek sepeti ve kargolar yarın çalışacak mı?
Yarın motokuryeler çalışıyor mu? Getir, yemek sepeti ve kargolar yarın çalışacak mı? İstanbul'u 4 gün boyunca etkisi altına alacak kar yağışı ve fırtına nedeniyle İstanbul Valiliği yaşanabilecek aksaklıklara ilişkin yeni tedbirler aldı. Eğitime kar tatili arası verilirken, Ulaşımda da yeni tedbirler alındı. Bu tedbirler arasında motokuryelerin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, Yarın motokuryeler çalışıyor mu? Getir, yemek sepeti ve kargolar yarın çalışacak mı? İşte İstanbul Valiliği'nin aldığı önlemler...
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanacak? İstanbul'da AVM'ler kaça kadar açık? AVM'lerin kapanış saati!
İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanacak? İstanbul'da AVM'ler kaça kadar açık? AVM'lerin kapanış saati! İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı öncesi İstanbul Valiliği önlemlerini artırdı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ulaşım, sosyal hayat, eğitim gibi alanlar ile ilgili önemli kararlar alındı. Valilik'ten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının beklendiği 4 gün için kararlar alındı. Peki, İstanbul'da AVM'ler kapanacak mı? İstanbul'da AVM'ler kaça kadar açık? AVM'lerin kapanış saati!
9.03.2022 Gündem
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren...
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren... Okullarla ilgili Kocaeli için son dakika açıklaması! Kocaeli Valiliği, kentte etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okullarda 10-14 Mart tarihleri arasında eğitime ara verildiğini açıkladı.
9.03.2022 Gündem
YÖK'ten İstanbul'daki üniversiteler ile ilgili açıklama!
YÖK'ten İstanbul'daki üniversiteler ile ilgili açıklama! İstanbul'da beklenen kar yağışı için İstanbul Valiliği yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçilmesi için bir dizi önlem aldı. Valilikten yapılan açıklamada, üniversite Rektörleri ile yapılan istişareler doğrultusunda İstanbul'da bulunan üniversitelerin 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verildiği duyuruldu. Bu açıklamanın ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) açıklama yaptı. İşte YÖK'ün İstanbul'daki üniversiteler ile ilgili açıklaması...
9.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sürücü Kursları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürücü kursları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.