Süper Meyve

Süper Meyve

Son dakika süper meyve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süper meyve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süper meyve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Meyve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper meyve gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 süper meyve haberi bulunmuştur. Tüm süper meyve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Limona meydan okuyor! C vitamini deposu, doğanın insanlığa hediyesi; mucizevi meyve!
Limona meydan okuyor! C vitamini deposu, doğanın insanlığa hediyesi; mucizevi meyve! Amazon yağmur ormanlarının derinliklerinde yetişen oldukça yüksek C vitamini içeriğiyle bilinin mucizevi bitki camu camunun son yıllarda popülerliği arttı. Süper meyve diye tanımlanan camu camu C vitamini deposu olarak kabul edilir. Normalde narenciye meyveleri C vitamini açısından zengin olarak bilinse de, camu camu bu konuda onları geride bırakır.
8.11.2023 Sağlık
Süper meyvenin ilk hasadını yaptı! Bahçede 250 TL manavlarda ise 400 TL'den alıcı buluyor
Süper meyvenin ilk hasadını yaptı! Bahçede 250 TL manavlarda ise 400 TL'den alıcı buluyor Süper meyve aronyayı fındığa alternatif olarak ekti, ilk hasadını yaptı. Faydaları saymakla bitmeyen meyve, bahçede 250 TL manavlarda ise 400 TL'den alıcı buluyor.
14.09.2023 Yaşam
Katil balina tam özgür kalacakken öldü!
Katil balina tam özgür kalacakken öldü! ABD’nin Miami kentindeki bir su parkında yaklaşık 50 yıldır gösteri yapan Toki adlı katil balina, dün öldü. Yetkililer, 30 Mart’ta Toki’nin serbest kalması için anlaştıklarını duyurmuştu.
19.08.2023 Dünya
Avukatın bürosundan uyuşturucu fışkırdı! Polis baskın yaptı
Avukatın bürosundan uyuşturucu fışkırdı! Polis baskın yaptı Edirne'de polisin, bir avukatlık bürosunda yaptığı aramada uyuşturucu ele geçirildi. 6 kişi gözaltına alınırken, kaçtığı belirlenen avukat O.Y. aranıyor.
19.08.2023 Yaşam
Kilosu 250 TL! Adı: Süper meyve... Her hastalığa şifa
Kilosu 250 TL! Adı: Süper meyve... Her hastalığa şifa Tokat'ta antioksidan değerinin yüksek olmasından dolayı süper meyve olarak adlandırılan aronya meyvesinin hasadı başladı. Kilosu 200-250 liradan alıcı bulan meyvenin hasadı ise tek tek elle toplanarak yapılıyor.
19.08.2023 Yaşam
Kilosu 150 liradan satılıyor! Süper meyve olarak geçiyor
Kilosu 150 liradan satılıyor! Süper meyve olarak geçiyor Kilosu 150 liradan satılıyor. Isparta’da organik solucan ve yarasa gübresiyle yetiştirilen aronya meyvesi fidanları ile yaklaşık 65 ilde bahçe kurulumu yapılıyor. 4-5 yaşlarında tam verimliliğine oturan aronya fidanlarından bir dönümde 1 buçuk ile 3 ton arasında meyve alınabiliyor. Toptan olarak kilosu 50 ile 75 TL arasında satılan aronyanın perakende fiyatları ise 100 ile 150 TL arasında değişiyor.
25.09.2022 Ekonomi
Karadeniz'in yeni süper meyvesi! Aronya için hasat zamanı: Kilosu 150 lira...
Karadeniz'in yeni süper meyvesi! Aronya için hasat zamanı: Kilosu 150 lira... Karadeniz'in yeni meyvesi aronya için hasat başladı. Trabzon'da yetiştirilen, ana vatanı Kuzey Amerika olan ve halk arasında 'süper meyve' olarak bilinen aronyanın hasadına başlandı. Karadeniz'e uyum sağlayan meyvenin üretim alanları yaygınlaştırılırken, hasadı yapılan ürünler bahçede alıcı buluyor.
3.09.2022 Ekonomi
Bu yıl 35 bin ton hasat bekleniyor, kilosu 120 lira! Talep patladı...
Bu yıl 35 bin ton hasat bekleniyor, kilosu 120 lira! Talep patladı... Süper meyve hasat için gün sayıyor! Yalova’nın coğrafi işaretli ürünü olan ‘Yalova aronyası’nın hasadı ağustos ayının sonuna doğru başlayacak. Antioksidan özelliği nedeniyle birçok hastalığı şifa olan aronyada 35 bin ton hasat beklenirken bu yılki kilogram fiyatı ise perakende 120, toptan 90 lira olarak belirlendi.
20.08.2022 Ekonomi
Kanserin şifası süper meyve! Aronya meyvesi bağışıklığı güçlendiriyor!
Kanserin şifası süper meyve! Aronya meyvesi bağışıklığı güçlendiriyor! Başta meme ve kolon olmak üzere kanseri önlemede etkin olan süper meyve aronya son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Vücut için adeta sağlık kalkanı olan aronyanın faydaları da saymakla bitmiyor. Peki, aronya meyvesinin faydaları neler? Eczacı Mehmet Müderrisoğlu aronya meyvesi hakkında bilgi verdi.
1.03.2022 Sağlık
Kanserin düşmanı! İşte dünyanın konuştuğu mucize meyve!
Kanserin düşmanı! İşte dünyanın konuştuğu mucize meyve! Düzenli kullanımda bağışıklığı güçlendiren, vücut için adeta sağlık kalkanı olarak görev yapan ‘süper meyve’ olumlu etkileriyle Türkiye’de de büyük ilgi görmeye başladı. Kolon ve meme kanserine etkili olan aronya meyvesi ile ilgili Eczacı Mehmet Müderrisoğlu ve Aylin Kalafatoğlu bilgi verdi. Peki, Aronya meyvesi nedir, faydaları nelerdir? Süper meyve Aronya meyvesi nasıl tüketilir? İşte merak edilenler...
5.02.2022 Sağlık
Eşi hastalanınca yetiştirmeye başladı! Taleplere yetişemiyor, kilosu 380 lira...
Eşi hastalanınca yetiştirmeye başladı! Taleplere yetişemiyor, kilosu 380 lira... Konya'da, kansere yakalanan eşinin sağlıklı beslenmesi için yurt dışından getirdiği fidanlarla 'süper meyve' olarak bilinen aronya yetiştirmeye başlayan Tahsin Tosun, tıbbi tedavisi sonrası eşi iyileştikten sonra büyüttüğü bahçesiyle iş sahibi oldu.
8.09.2021 Ekonomi
Kanserli hücrelerin düşmanı! Aronya'nın faydaları...
Kanserli hücrelerin düşmanı! Aronya'nın faydaları... Bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve kansere karşı olumlu etkileri nedeniyle "Süper Meyve" olarak bilinen Aronya bitkisinin yaygınlaşarak çiftçilere katkı sunması amacıyla İzmit'te oluşturulan Alternatif Ürünler Bahçesi'ne Aronya fidanları dikildi.
16.11.2020 Sağlık
Rüyasındaki gizemli sesi dinledi ve hayatı değişti
Rüyasındaki gizemli sesi dinledi ve hayatı değişti Amasya'da Ahmet Karan isimli bir çiftçi rüyasında kendisine 'hünnap dik' diyen sesin peşinden gitti. Çiftliğindeki tüm meyve ağaçlarını söken çiftçi yerine Avrupalıların ‘süper meyve' dedikleri hünnap dikti.
8.10.2018 Yaşam
Kanser düşmanı 'süper meyve'
Kanser düşmanı 'süper meyve' Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsünde yetiştirilen, ABD'de bir çok hastalığa karşı iyi geldiği için "süper meyve" olarak nitelendirilen "aronia" bitkisinden ilk ürün alındı...
5.09.2015 Sağlık
Bunun adı ‘kav-yar’ hem kavun, hem hıyar
Bunun adı ‘kav-yar’ hem kavun, hem hıyar Japon bilim adamları, hem sebze hem de meyve karışımı içeren Kavyar’ı üretti. Şekli kavuna, tadı salatalığa benziyor
12.05.2007 Yaşam
Antioksidan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Antioksidan Barındıran Gıdalar Listesi...
Antioksidan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Antioksidan Barındıran Gıdalar Listesi... Antioksidan, serbest radikaller ile savaşarak vücudun sağlıklı olmasına yardım eden maddelerdir. Antioksidanlar sayesinde birçok hastalığa yakalanma riski azalır ve vücudun bağışıklık sistemi de güçlenir.
24.01.2024 Sağlık
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, “Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim” diye konuştu.
20.07.2023 Süper Lig
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Magazin
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu!
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu! Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Önceki gün kızı İlayda'yla görüntülenen Tangöze'ye, “Eski eşiniz Seçkin Piriler, ‘Survivor’ yarışmasında. Çocuklar ile beraber performansını izlediniz mi?” sorusu yöneltildi.
19.01.2023 Magazin
Hızla kalorileri yakıyor, sağlıklı kilo verdiriyor! Yüzde 30 artırıyor...
Hızla kalorileri yakıyor, sağlıklı kilo verdiriyor! Yüzde 30 artırıyor... Kış aylarında üşümenin kilo vermeyi hızlandırdığını belirten Diyetisyen Serenay Bender, “Kilo vermek için kış aylarının seçilmesinin nedenleri arasında ilk olarak soğuk havanın kalorilerin daha hızlı yakılmasını sağlaması yer alıyor. Kış aylarındaki meyve ve sebze liflerinin çok olması da kilo vermeyi kolaylaştırıyor” dedi. İşte o besinler...
24.11.2022 Sağlık
Koronavirüs, maymun çiçeği, grip derken 'süper enfeksiyon' patladı!
Koronavirüs, maymun çiçeği, grip derken 'süper enfeksiyon' patladı! Koronavirüs, maymun çiçeği, grip derken korkutan bir gelişme daha yaşandı. Üst solunum yolu hastalıkları arttı. Öksürük, ateş, boğaz ağrısı, baş ağrısı gibi semptomlarla ortaya çıkıyor, bir türlü geçmiyor. Arka arkaya farklı virüslere maruz kaldığımızı belirten uzmanlara göre, süper enfeksiyonun etkisi altındayız. Peki süper enfeksiyon ne, belirtileri neler? İşte detaylar...
24.11.2022 Sağlık
Koronavirüs de değil, grip de değil! Uzmanlardan süper enfeksiyon uyarısı
Koronavirüs de değil, grip de değil! Uzmanlardan süper enfeksiyon uyarısı Koronavirüs pandemisi kış aylarında artışa geçti, uyarılar art arda geldi. Son günlerde çok sayıda kişiyi etkisi altına alan grip ve zatürre vakaları nedeniyle de hastanelerde yoğunluk yaşamasına neden oldu. Hastaların uzun süreli şikayetleri hakkında açıklamada bulunan uzmanlar, şu anda görülen virüsün klinik olarak ayırt edilmesinin zor olduğunu belirterek önemli uyarılarda bulundu.
23.11.2022 Sağlık
Kilosu 50 lira! Tam bir şifa kaynağı
Kilosu 50 lira! Tam bir şifa kaynağı Sadece Eylül ve Ekim aylarında taze olarak tüketilebilen ve dört mevsim tüketilebilmesi için reçeli, marmelatı ve tarhanası yapılan şifa kaynağı kızılcık, pazar tezgahlarında yerini aldı.
19.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Buna tahammül edemiyorlar
Bakan Kurum: Buna tahammül edemiyorlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "CHP'ye gönül veren kardeşlerimizin de rahatsızlık duyduğu bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Hani birileri 'zulüm 1453'te başladı' diyorlar ya. Aslında onlar Batı'nın zulümle, cehaletle, adaletsizlikle doldurduğu o karanlık çağın, ecdadımız tarafından kapatılmasına dayanamıyorlar, buna tahammül edemiyorlar" dedi.
6.01.2022 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Süper Meyve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper meyve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.