Suçlu Bulundu

Suçlu Bulundu

Son dakika suçlu bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suçlu bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suçlu bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suçlu Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suçlu bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.520 suçlu bulundu haberi bulunmuştur. Tüm suçlu bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu 11 yaşındaki çocuk ve bakıcısına tecavüz edip öldürdü, 26 yıl yakalanmadı. Ölüm cezası aldığı duruşmada mahkeme salonu birbirine girdi, gülen caninin dişlerindeki detay şok etkisi yarattı.
28.06.2023 Dünya
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı...
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı... ABD'nin Colorado eyaletinde 15 Ağustos 1936 yılında meydana gelen olay ülkede gündem olmuştu. 15 yaşındaki Dorothy Drain'in ölü bulunması şehri ayağa kaldırmıştı. Yerel yetkililer suçluyu bulmak için çabalarken bölgede gezinen Joe Arridy gözaltına alındı. Hızla mahkemeye çıkarılan ve idam cezası alınan Arridy hakkındaki bir gerçek görmezden gelindi. İdamını bekleyen 'en mutlu mahkum' olarak kayıtlara geçen Arridy'nin aklanması yıllar aldı.
15.06.2023 Dünya
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 28 Mayıs için bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs’tan sonra da merhum Aliya’nın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. Söz konusu paylaşımın ardından Aliya İzetbegoviç hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç kimdir?
23.05.2023 Gündem
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti...
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti... Ülkeyi dehşete düşüren olay 1982 yılında başlamış ve peş peşe işlenen cinayetler halkı korku ve dehşete düşürmüştü. Cinayet sayısı ve kurbanlarına yaptıklarından dolayı “Tarihin en korkunç seri katili” lakabını alan Andrei Chikatilo ismi aradan geçen yıllara rağmen halen ülkede korku ile anılıyor. İşlediği korkunç cinayetlerin detayları ortaya çıkan Chikatilo’nun vahşetleri işlemedeki motivasyonu ise duyanları şoke etti.
18.04.2023 Dünya
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
12 yaşındaki kıza saplantılı hale geldi! İşte yıllarca süren iğrenç olayın detayları...
12 yaşındaki kıza saplantılı hale geldi! İşte yıllarca süren iğrenç olayın detayları... Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. Dost oldukları ailenin 12 yaşındaki küçük kızlarına saplantılı hale geldi, kabus bundan sonra başladı. Küçük kıza yaklaşmak için akla gelmeyecek yöntemler deneyen caninin gerçek yüzü ise böyle ortaya çıktı.
17.12.2022 Dünya
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...
12.12.2022 Dünya
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü 38 yaşındaki Robert Berchtold, 12 yaşındaki Jan Broberg'i saplantı haline getirdi. Jan'ın annesi ve babasıyla da ilişki yaşadı. Kızı kaçırıp bayılttı. Uyandıktan sonra kasetçalardaki kayıttan çıkan o ses, 12 yaşındaki kız için yıllarca yaşanacak bir kabusun başlangıcıydı. Ses ona 'Görevin 16 yaşına kadar Robert'tan bir çocuk sahibi olmak' diyordu. Kızın beynini yıkayan adamın yaptıkları kan dondurdu...
7.12.2022 Dünya
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf ABD'de seri katil, kadınları otele götürerek odada öldürüyordu. Kurbanlarına uyguladığı işkenceler ve kestiği uzuvlar sebebiyle 'Gövde Katili' ismini almıştı. 13 yıl boyunca dehşet saçan evli ve 3 çocuk babası seri katilin 100'e yakın kadını katlettiği düşünülüyor. Yıllar sonra yaptığı itiraflar ile korkunç detaylar ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?'
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?' ABD'de pek çok kişi tarafından 'asrın davası' olarak bilinen gizemli olayda, anne Casey Anthony'e yıllar geçse dahi tepkiler dinmiyor. Davayı merakla takip eden kamuoyunda ise anne Casey'e karşı büyük bir nefret oluştu. İşte sır olayın detayları...
3.12.2022 Dünya
Evi olan herkesi ilgilendiren karar! Sıva döküldü, müteahhit suçlu bulundu
Evi olan herkesi ilgilendiren karar! Sıva döküldü, müteahhit suçlu bulundu Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, milyonlarca tüketiciyi yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Karara göre, bir binada dökülen dış cephe sıvasına ilişkin açılan davada ayıbın var olduğunu bilen müteahhidin süresinde ayıp ihbarı yapılmadığı savunması yapmasının dürüstlük kuralıyla bağdaşmayacağına hükmedildi. Müteahhit ile ilgili açıklama ise dikkat çekti.
30.10.2022 Gündem
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
Dünyanın en kötü infazı! Zehirli iğne enjekte edilen mahkem 2 saat can çekişti...
Dünyanın en kötü infazı! Zehirli iğne enjekte edilen mahkem 2 saat can çekişti... ABD'de ölüm cezasına çarptırılan mahkumun infaz anında yaşadıkları dehşete düşürdü. Eski kız arkadaşı Debbie Dietz ve babası Gene Dietz’i öldüren Joseph Wood, 25 yıl boyunca idam edilmeyi bekledi. Yıllar sonra gerçekleşen infaz sırasında yaşananlar ise birçok kişiyi dehşete düşürdü ve idamın, “Dünyanın en kötü infazı” olarak anılmasına sebep oldu.
26.07.2022 Dünya
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Cesetleri parça parça satan anne ve kızı ülkeyi şok etti!
Cesetleri parça parça satan anne ve kızı ülkeyi şok etti! ABD'de cenaze evleri hayatını kaybedenlerin yakınlarına belirli bir ücret karşılığında morg, defin ve cenaze töreni gibi işler için hizmet sunuyor. Ancak cenaze evlerinin gelir elde etme yöntemlerinden biri duyanları şaşkına çevirdi. Kimi cenaze evleri cenaze masrafları karşılığında hayatını kaybedenlerin bedenlerini satışa çıkarıyor. Özellikle yoksul insanların tercih ettiği bu yönteme yeni ve ciddi bir gelir kaynağı olarak bakılıyor. Ölü beden ticaretinin giderek yaygınlaşması ile ABD genelinde bu konuda çalışan çok sayıda şirket ortaya çıktı ve büyük bir kadavra piyasası oluştu. Yasalar çerçevesinde çalışan bu şirketler, kadavraları eğitim ve tıbbi amaçlarda kullanılması için satıyor. Megan Hess ve annesi Shirley Koch’un hikâyesi de tam bu noktada başlıyor.
8.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suçlu Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suçlu bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.