Gazete Vatan Logo

Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni

Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...

Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni

Derleyen: Özge Seren Doğu / ozge.dogu@gazetevatan.com

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan Lawrence Rudolph, bir diş hekimiydi. Lori Milliron da düzenli olarak 2000 yılından beri tedavi ve muayene için Lawrence'a gidiyordu. Aralarındaki doktor-hasta ilişkisi bir süre sonra değişti ve birliktelik yaşamaya başladılar.

AÇIK EVLİLİK YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ

Ancak Lawrence Rudolph, Bianca ile evliydi ve 2 çocuk babasıydı. Aralarında sorunlar olmasına rağmen evlilikleri devam ediyordu. Lawrence'ın iddiasına göre Bianca ile açık evlilik yaşıyordu. Yani 'diğer insanlarla cinsel ilişki' konusunda özgürlerdi ve başka ilişkiler yaşasalar da bu çift arasında herhangi bir sorun teşkil etmiyordu.

Aradan 16 yıl geçti. Lawrence'ın Lori ile birlikteliği devam ederken, Bianca ile de hala evliydi.

EVLİ ÇİFT SAFARİYE GİTTİ

2016 yılının eylül ayında Lawrence ve eşi Bianca, Phoenix'teki evlerinden güney Afrika ülkesi Zambiya'ya 2 hafta kadar sürecek bir safariye gitti. Bianca Rudolph, hayvan koleksiyonuna bir leopar eklemeye kararlıydı. Av için iki silah götürmüşlerdi. Bir Remington .375 tüfek ve bir Browning 12 kalibre av tüfeği...

Haberin Devamı

ODAYA GİRDİKLERİNDE DEHŞETE DÜŞTÜLER

Bianca, iki haftanın sonunda evine asla dönemeyecekti. Tarihler 11 Ekim 2016'yı gösteriyordu ve sabah saat 05.00 civarıydı. Çiftin 2 haftalık etkinliği sona ermiş, odada Zambiya'dan ayrılıp eve dönmek için hazırlık yapıyorlardı.

Dışardaki bekçiler odadan gelen bir silah sesi duydu. Hemen kulübeye koştular. İçeri girdiklerinde gördükleri manzara karşısında ise dehşete düştüler. Bianca yerde yatıyordu ve göğsünden vurulmuştu. Yerler kan içindeydi. Lawrence, karısının yanlışlıkla kendini vurduğunu iddia ediyordu.

CESEDİNİ YAKMAYA ÇALIŞTIĞI İDDİASI

Lawrence'ın, karısı vurulduktan sonra cesedini Zambiya'da yakmaya çalıştığı iddia edildi. Rudolph, ölümünden üç gün sonra bir cenaze töreni planladı. Ancak bu şüphe çekmişti ve 'tören planı' fazla hızlı ilerliyordu. Tutuklama beyannamesine göre, Bianca'nın bir arkadaşı Güney Afrika'daki bir FBI hukuk ataşesini aradı, ölümden şüphelendi ve onlara Lawrence'ın yaşadığı ilişki hakkında bilgi verdi.

"BURAYA GEL BANA YARDIM ET"

Mahkemeye çıkıp savunmasını yapan Lawrence, karısının yanlışlıkla kendini vurduğunu söylese de, vurulduğu mesafeden dolayı bu mümkün değildi. Lawrence'ın ifadesine göre, silah sesini duymadan önce eşinin 'buraya gel bana yardım et' dediğini duyduğunda banyoda olduğunu ve sonrasında çıktığında Bianca'yı yerde kanlar içinde bulduğunu söylemişti. Mahkemede jüri üyelerine, "Karımı öldürmedim. Karımı öldüremem" diyordu.

Haberin Devamı

METRESİ İLE BİRLİKTE OLABİLMEK İÇİN ÖLDÜRDÜ

6 erkek ve 6 kadından oluşan jüri, 67 yaşındaki Lawrence'ın, 34 yıllık eşi Bianca'yı 20 yıldır birlikte olduğu metresi Lori ile birlikte olabilmek ve 4,8 milyon dolarlık hayat sigortası parasını alabilmek için öldürdüğüne inanıyordu. Çünkü o para alınmıştı.

Öte yandan savcılar, Bianca Rudolph'un çiftin mali durumunda daha fazla söz sahibi olmasını istemesi ve kocasının sevgilisi Lori'nin çalıştığı yerden kovulmasını talep ettiğini ve bundan sonra Lawrence'ın, hayatının kontrolünü yeniden kazanmak için karısını öldürmeye karar verdiğini de iddia etti.

İDAM CEZASIYLA KARŞI KARŞIYA

Diş hekimi Lawrence Rudolph, cinayetten Aralık 2021'de suçlu bulundu. Lawrence idam cezasıyla karşı karşıya. Suçlamaları reddetti ve iki yetişkin çocuğu da duruşma sırasında Lawrence'ı destekledi. 67 yaşındaki adam mahkumiyetine itiraz etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Lawrence Rudolph'un soldaki oğlu ve sağdaki kızı

SEVGİLİSİ LORİ DE SUÇLU BULUNDU

Lawrence'ın metresi Lori de dişçiyle olan ilişkisi ve milyonlarca dolar paranın nereden geldiği hakkında jüriye yanlış ve yanıltıcı ifade vermekten suçlu bulundu ve mahkum oldu.

TELEFON GÖRÜŞMESİ ORTAYA ÇIKTI: 'BEN ÖLÜ BİR ADAMIM'

Lawrence ve sevgilisi Lori'nin bir telefon görüşmesi de ortaya çıktı. İşte o konuşma:

Lori: 65 yaşında yeni bir kariyere sahip olmak zorunda kalacağımı beklemiyordum. Lawrence: Yapabiliyorken yeni bir erkek arkadaş aramalısın. Lori: Tatlım, ben hüküm giymiş bir suçluyum, bu çekici... Lawrence: Pekala, sadece seni sevdiğimi söylemek istedim. Lori: Kendine iyi bak. Asla, asla pes etme. Lütfen. Lawrence: Vazgeçmek değil Lori. Mesele gerçeklerle yüzleşmek. Ben ölü bir adamım. Hapiste öleceğim. Ve seni ya da başka birini yanımda götürmek istemiyorum. Bu adil değil.

Şu an her ikisi de Şubat 2023'teki cezalarını beklerken, Colorado'da parmaklıklar ardındalar...