Katil

Katil

Son dakika KATİL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KATİL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KATİL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katil gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.025 katil haberi bulunmuştur. Tüm katil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024 Sağlık
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu Senaryosunu Mehmet Kurtcebe Turgul'un kaleme aldığı "Bence Katil Öldürdü" adlı tiyatro eseri, Mecidiyeköy Büyük Sahne'de seyircinin beğenisine sunuldu.
24.03.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış Oyuncu Leyla Bilginel çocukken başına gelenleri “Haber Bahane” adlı YouTube programında anlattı. Bilginel, "Arkamdan geçerken beni taciz etti. Babam duysa katil olurdu” dedi.
14.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uğradığı bıçakla saldırı sonucu İlayda Alkan'ın (20) öldürüldüğü, annesi Oya Tarhan'ın (45) ise yaralandığı olay bir iş yerine güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde İlayda'nın katil zanlısı Yunus Yılmaz'a (32) direndiği görüldü.
11.03.2024 Gündem
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı Adana’da ayrıldığı astsubay kocası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen başhekim yardımcısı Feray Kaplan, gözyaşları içinde toprağa verildi.
10.03.2024 Adana
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü Adana'da devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
9.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi Konya'nın Ereğli ilçesinde evde birlikte içki içtikleri kayınpederi Cuma Han'ı (67), satırla öldüren Nazım Meşe (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
28.02.2024 Gündem
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir?
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir? Suat Güney yakalandı mı, Suat Güney kimdir? Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Yaşam
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Taksici Oğuz Erge'nin katilinden skandal savunma! Hakimin yanıtı sert oldu
Taksici Oğuz Erge'nin katilinden skandal savunma! Hakimin yanıtı sert oldu İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Sanık, mahkemede kendisine izletilen görüntülerin ardından suçunu itiraf etti, ailesiyle ekonomik sorun yaşadığı için kendisini öldürmek istediğini, daha sonra da taksiciyi tabancayla vurduğunu öne sürdü.
16.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı Beyoğlu Tophane’de bir emlakçı, araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğluna kafa atıp, marketçiye silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.
8.02.2024 Gündem
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü?
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü? İzmir'de bir taksiciyi sırtından vurarak öldüren katil zanlısı Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde iki kez saldırıya uğradığı iddialarının ardından “Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.02.2024 Gündem
Yeterlilik Fiili Nedir, Ne İşe Yarar? Yeterlilik Fiili Cümle Örnekleri...
Yeterlilik Fiili Nedir, Ne İşe Yarar? Yeterlilik Fiili Cümle Örnekleri... Cümle içerisinde özne tarafından gerçekleştirilen eylemlere fiil ya da yüklem denir. Fiiller yapılarına göre üçe ayrılır. Ek almayan yüklemlere basit, ek alan yüklemlere ise türemiş fiil denir. Birleşik fiiller ise en az iki fiil soylu kelimeden oluşur. Yeterlilik fiili, türemiş fiiller grubunda yer alır. 
5.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.