Katil

Katil

Son dakika KATİL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KATİL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KATİL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katil gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.056 katil haberi bulunmuştur. Tüm katil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iade süreci ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşanmıştı. Oğuz Murat Aci'nin ailesi taslak metinde Eylem Tok için Türkiye’ye iade kararı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Anne Pervin Aci, 'Bizim gibileri hiçe saydılar ama hak yerini buldu. Onun şimdiki yüzünü görmek isterim. Ne annesi bu katil katil.' ifadelerini kullandı.
26.07.2024Gündem
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katiline müebbet hapis istemi
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katiline müebbet hapis istemiDiyarbakırlı Ramazan Hoca diye tanınan Ramazan Pişkin’in katil zanlısı Erkan Baykut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.07.2024Gündem
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yine heyecanı yüksek dizinin bu bölümünde; Melike, Berrin'den hapse girdiğinde tüm yaşananları öğrendi. Kadir zor zamanında Melike'ye destek oldu. Zehra, Hazal ile Kerim'i evlendirmeye karar verdi. Duru, Tunç'tan ayrıldı. Melike, Duru'ya her şeyi söylemek için yanına geldiğinde Berrin'le tartıştı. Yaşanan arbede sonrası makas Berrin'in karnına geldi. Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı.
9.07.2024Magazin
Torunları canince öldürülen aile katil için idam istedi
Torunları canince öldürülen aile katil için idam istediAdana'da 39 ve 49 yerinden bıçaklanarak öldürülen anne ile oğlun yakınları, katilin idam edilmesini isteyerek "Kellesini kessinler" dedi.
5.07.2024Adana
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştı
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı. Mahkeme başkanı, sanık Doğukan Çep'in, dünkü duruşmada tuvalet ihtiyacı için salondan çıkarıldığı sırada müşteki tarafına dönerek tehdit anlamına gelecek şekilde başını salladığının tespit edildiğini bildirerek, Çep'i uyardı. Davada "müşteki" sıfatıyla beyanda bulunan Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ifade verirken fenalaştı.
4.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdiİstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem
Mahir Çoğaç neden öldü, Kocaeli’de vurulan Mahir Çoğaç’ı kim öldürdü? MEB öğretmeni Mahir Çoğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?
Mahir Çoğaç neden öldü, Kocaeli’de vurulan Mahir Çoğaç’ı kim öldürdü? MEB öğretmeni Mahir Çoğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?Çayırova ilçesi Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mahir Çoğaç trafikte seyir halindeyken 17 yaşındaki genç tarafından kafasından vuruldu. Peki, Mahir Çoğaç neden öldü, Kocaeli’de vurulan Mahir Çoğaç’ı kim öldürdü? MEB öğretmeni Mahir Çoğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.06.2024Gündem
Gaziantep'te kocası tarafından öldürülen kadının cenazesi yakınlarına teslim edildi
Gaziantep'te kocası tarafından öldürülen kadının cenazesi yakınlarına teslim edildiGaziantep'in Araban ilçesinde kocası tarafından tüfekle vurularak öldürülen Fatma Mercandağı'nın cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.
24.06.2024Gaziantep
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de yakalandı! Mahkemeden flaş karar çıktı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de yakalandı! Mahkemeden flaş karar çıktıEylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalanmalarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Boston'da kaldıkları eve sürekli dışarıdan yemek söyleyen Eylem Tok'a son siparişini bir Türk kurye götürdü. Kapıda yüz yüze geldiği Eylem Tok'u tanıyan kurye, anne-oğulu polise ihbar edip yakalanmalarını sağladı. ABD’de hakim karşısına çıkan Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok için mahkemeden karar çıktı.
18.06.2024Gündem
Katil anne - oğlu kurye ihbar etmiş! Yeni detaylar ortaya çıktı
Katil anne - oğlu kurye ihbar etmiş! Yeni detaylar ortaya çıktıEylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un geçtiğimiz günlerde Amerika'da saklandıkları adreste bir kuryenin ihbarı sayesinde yakalandığı ortaya çıktı.
18.06.2024Gündem
Sedef Güler’in ölümünde kan donduran geceyi anlattı! Kaçış planı ortaya çıktı
Sedef Güler’in ölümünde kan donduran geceyi anlattı! Kaçış planı ortaya çıktıBüyükçekmece'de denizde halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde cesedi bulunan Sedef Güler’in katil zanlısı Yavuz Güngör, İstanbul’da yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Poliste ifade veren şüpheli alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra sabah kalktığında Güler'in nefes almadığını fark ettiğini, korktuğu için arkadaşıyla birlikte halıya sarıp deniz attığını itiraf ettiği öğrenildi.
17.06.2024Gündem
En çok seri katil o meslekten çıktı: FBI direktörü 3200 kilometre yol yaptı ve sonuca ulaştı!
En çok seri katil o meslekten çıktı: FBI direktörü 3200 kilometre yol yaptı ve sonuca ulaştı!Seri katiller ile ilgili haberlerine en çok ABD basınında rastlanır. Bu seri katiller incelenirken önemli bir detay ortaya çıktı. Meğer birçoğu o meslekte çalışıyormuş. Ama neden? Bir FBI ajanı 3200 kilometreden fazla yol yaparak sonuca ulaştı.
16.06.2024Dünya
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar etti
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar ettiGaziantep'te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren yabancı uyruklu şahıs, 4 arkadaşını öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar etti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.
16.06.2024Gaziantep
Sedef Güler'in katil zanlısı Yunanistan'a sınır köyde kıskıvrak yakalandı
Sedef Güler'in katil zanlısı Yunanistan'a sınır köyde kıskıvrak yakalandıİstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 24 yaşındaki Sedef Güler'in cansız bedeninin denizde halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde bulunmasına ilişkin 1 şüpheli daha Edirne'de gözaltına alındı.
16.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmışİstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardı. Kazanın ardından cani anne ile katil oğlu, önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten ile yakalama kararı çıkartılan Tok ile katil oğlu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi. Öte yandan Eylem Tok ve oğlunun nasıl yakalandığı ortaya çıktı.
14.06.2024Gündem
Misli’den yeni üyelere özel “100 TL Hoş Geldin” Kampanyası
Misli’den yeni üyelere özel “100 TL Hoş Geldin” KampanyasıTürkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, “Yeni Üyelere Özel 100 TL Hoş geldin” kampanyası başlattı. Misli’ye yeni üye olan kullanıcılar koşulsuz 50 TL hediyelerini alabilecekler. Para yatırıp toplam 100 TL’lik iddaa kuponu yaptıklarında, ikinci 50 TL hediyelerini alabilecekler. 12 Haziran- 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya Misli mobil uygulaması ya da internet sitesi üzerinden katılım sağlanabiliyor.
14.06.2024Şampiy10
Genç mühendisler bu yarışmada buluşuyor
Genç mühendisler bu yarışmada buluşuyorTEKNOFEST, genç mühendis adaylarının motivasyonlarını, hayal güçlerini ve problem çözme yeteneklerini geliştirmek için TEKNOFEST Kuantum Hackathon Yarışması düzenliyor.
12.06.2024Yaşam
Denizde halıya sarılı bulunan Sedef Güler cinayetinde şüpheliler adliyeye sevk edildi
Denizde halıya sarılı bulunan Sedef Güler cinayetinde şüpheliler adliyeye sevk edildiBüyükçekmece'de halıya sarılı haldeki cesedi denizden çıkartılan 24 yaşındaki Sedef Güler cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Fırat B. ile O.Ö., adliyeye sevk edildi. Poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Fırat B., firarda olan Yavuz G.'yi suçlayarak "Cesedi yok etmeye yardım etmek için beni silahla tehdit etti" dedi. Öte yandan şüphelilerin cesedi denize attıktan sonra batıp batmadığını kontrol etmek için geri dönüp kontrol ettikleri ortaya çıktı. Firarda olan Yavuz G.'yi yakalamak için operasyonlar sürüyor.
11.06.2024Gündem
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldürmüş! Babadan 'öldür' talimatı, hastane kayıtlarında çıkmadı
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldürmüş! Babadan 'öldür' talimatı, hastane kayıtlarında çıkmadıBalıkesir'de, motokurye ve üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20) yolunu kesip, bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) yaş tespiti için Balıkesir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen tensip kararında, topuk kanı ve hastane kayıtları istendi. İl Sağlık Müdürlüğü, E.Ö.'nün annesinin 2007'de doğum yaptığına dair bir kayda rastlanmadığını belirtti. Akman ailesinin avukatı İbrahim Erenci, bu durumun E.Ö.'nün 18 yaşından büyük olduğu yönündeki iddialarını destekler nitelikte ve kemik yaşının tespitinin zorunluluk olduğunu söyledi.
7.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.