Spor Salonları

Spor Salonları

Son dakika Spor salonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor salonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor salonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Salonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor salonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 707 spor salonları haberi bulunmuştur. Tüm spor salonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Ortak Kullanım Alanları Nerelerdir? Ortak Kullanım Alanlarına Örnekler...
Ortak Kullanım Alanları Nerelerdir? Ortak Kullanım Alanlarına Örnekler... Sadece kişiye özel olmayan, diğer insanların da yararlanabildiği birçok mekan bulunmaktadır. Bu mekan ya da yerleşim bölgelerine ortak kullanım alanları adı verilmektedir. Adından anlaşıldığı üzere bulunanların yerlerin ortaklaşa kullanılıyor oluşu kişiler açısından birçok sorumluluk getirmektedir. Bu sorumluluklardan birisi ise bu alanları temiz tutmaktır. Temiz ve dağıtılmamış bir biçimde başka kişilerin de kullanmasına olanak sağlamalı gelecek nesillerin kullanımı için de özen gösterilmelidir.
4.01.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Yaşam
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bir kere şunu bilmemiz lazım; kendisi de sporcu olan spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var. Çok insan tanıdım. Ama futbolu bu kadar yakından takip eden, hala takımları, oyuncularını bilen, futbol ile bu kadar ilgili insana çok rastlamadım" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki 11 ilde öncelikli olmak üzere, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2'nci döneminde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için 1 Ağustos-1 Eylül arasında yaz okullarında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz aylarında öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla 1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kurslarının düzenleneceğini söyleyerek yaz okullarına ilişkin detayları açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Adıyaman’ımıza ne yapsak az. Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz” dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Adıyaman’da depremzedelerin teslim edilen geçici barınma alanlarına yerleştirilmesini anlatan bir video paylaştı. Bakan Kurum, mesajında "Adıyaman’ımıza ne yapsak az! Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz!" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Fuat Oktay: 10 ili deprem bölgesi ilan ediyor olacağız
Fuat Oktay: 10 ili deprem bölgesi ilan ediyor olacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Toplam 1541 hayatını kaybeden vatandaşımız var, 9 bin 733 yaralımız ve 3 bin 471 yıkılan binamız var. Deprem yaşanan 10 ili deprem bölgesi ilan ediyor olacağız" dedi.
6.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Düzce Valiliğinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla afet koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "90 bin liraya kadar eşya yardımı yapacağız. Aynı zamanda 30 bin liraya kira ve taşınma yardımı gerçekleştireceğiz. Ağır hasarlı binalarda kiracılar varsa bunlara da 15 bin lira kadar taşınma yardımı gerçekleştireceğiz" dedi.
24.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2000 Köy Yaşam Merkezinin Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı'nın mimarının 85 milyon olduğunu vurgulayan Erdoğan, "'Hasta adam' olarak görülen milleti nasıl ayağa kaldırdıysak, bugün de milletimizin ve insanlığın tarihine Türkiye Yüzyılı'nı beraberce hayata geçireceğiz. 'Yapamazsınız' diyen, umutsuzluk aşılayanlara özgüven fukaralarına prim vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca kullanılmayan köy okulu binalarını anaokulu, ilkokul ve halk eğitim merkezlerine dönüştüreceklerinin altını çizerek "Önümüzdeki yıl sonuna kadar tüm köylerimizde bu merkezlerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Ağrı Tutak'ta meydana gelen feci kazayla ilgili de bilgi veren Erdoğan, "Otobüsün yanması sonucunda 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
7.11.2022 Siyaset
AVM'ye giden herkesi ilgilendiriyor! Tartışma yarattı, ücreti sakın ödemeyin
AVM'ye giden herkesi ilgilendiriyor! Tartışma yarattı, ücreti sakın ödemeyin Alışveriş merkezine giden herkesi ilgilendiriyor. Alışveriş merkezlerindeki otoparkların yasal olarak ilk 3 saat ücretsiz olması gerekirken İstanbul'da birçok yerde buna uyulmuyor. Ücretsiz otopark hizmetinden haberdar olmayanlar, araçlarını kısa süre park etmelerine rağmen ücret ödüyor. Milyonlarca lira haksız kazanç elde edildiğini belirten Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 'Ücret vermek zorunda değiller' dedi ve açıkladı. İşte haberin detayları...
27.10.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 20 yıldır eğitimin yaygınlaştırılması ve fırsat eşitliği için tarihi nitelikte adımlar atıyoruz." dedi.
20.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Hepsinin ümidi bu büyük coğrafyadır
Bakan Soylu: Hepsinin ümidi bu büyük coğrafyadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi toplantı, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mardin’de, "Biz etrafımızdaki coğrafyadan sorumluyuz. Biz büyük bir medeniyetin evladıyız. Ne Irak'a ne İran'a ne Suriye'ye sırtımızı döneriz. Ne Orta Doğu'ya ne Balkanlar'a, Afganistan'a hiçbirine sırtımızı dönmeyiz, çünkü onların hepsinin ümidi bu büyük coğrafyadır" dedi.
11.09.2022 Ekonomi
Aidatlara yüzde 50 zam geldi! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
Aidatlara yüzde 50 zam geldi! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor Kiraca ve ev sahibi herkesi kapsıyor. Aidatlara yüzde 50 geldi. Parkı, bahçesi, havuzu, spor salonları olan güvenlikli bir sitede yaşamak cazip görünse de bedeli son zamanlarda giderek ağırlaşıyor. Asgari ücret zamlarından sonra bu durumu fırsat bilen ve artan personel giderlerini bahane eden birçok yönetici olduğunu ifade eden Avukat İlknur Kovaç Bayraktar, aidat bedellerindeki artışa ilişkin uyarılarda bulundu. Yeni bir eve taşınmadan önce hem ev sahiplerinin hem kiracıların aidat bütçelerini mutlaka öğrenmesi gerektiğini söyleyen Kovaç Bayraktar, Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, kat maliklerinin arsa payı kadar aidat ödemesi gerektiğini belirtti.
6.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada çekirdeksiz üzümün alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümü hakkında Toprak Mahsulleri Ofisimiz değerlendirdi. Biz çiftçi kardeşlerimizi mağdur etmeyiz. Geçen yıl 13 TL'ydi. Bu yıl da değerlendirmeleri yaptık. Fiyatımızı 27 TL olarak belirledik" dedi.
20.08.2022 Siyaset
Üniversite öğrencilerine güzel haber! Bakan talimatı verdi, KYK yurtlarına kuruluyor
Üniversite öğrencilerine güzel haber! Bakan talimatı verdi, KYK yurtlarına kuruluyor Üniversite öğrencilerine müjde! Samsun'daki Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Kredi Yurtlar Kurumları'na (KYK) öğrencilerin vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla spor salonları kuruluyor.
13.08.2022 Eğitim
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı. Kiraların düşmeye başladığını ifade eden Bakan Kurum, “Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak, konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek." dedi.
12.08.2022 Ekonomi
Tatilde kilo almamak için 5 öneri
Tatilde kilo almamak için 5 öneri   Birçok insan tatilden evine kilo alarak dönüyor. Tatilde yapılan bazı hataların rutin beslenme düzenini bozduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, tatilde yeme-içmeyi abartmayıp eve kilo alarak dönmemenin 5 yolunu açıkladı:
12.07.2022 Sağlık
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Spor Salonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor salonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.