Emlak Konut

Emlak Konut

Son dakika emlak konut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlak konut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlak konut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Konut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak konut gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.843 emlak konut haberi bulunmuştur. Tüm emlak konut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar Ümraniye'de, kentsel dönüşüm temel atma töreninde konuşan AK Parti İBB adayı Murat Kurum, "Telaşlandılar, alelacele gidip ‘işe başlama töreni’ yapıyorlar. İşe başlama, siz böyle bir tören duydunuz mu? Açılış değil, temel atma değil, işe başlama töreni. Telaşlılar telaşlı, ne yapacaklarını bilmiyorlar" dedi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin eski güzel günlerine dönebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bakanlık, 11 şehirde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İnşası biten ve hak sahipliği belirlenen 46 bin konut teslim ediliyor. Mart ayının ortasına kadar ise 75 bin konutun hak sahiplerine teslimi planlanırken; depremin zarar verdiği illerin alt yapısı da Bakanlığın bağlı kuruluşu olan İLBANK tarafından verilecek hibeyle yenileniyor" denildi.
5.02.2024 Ekonomi
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı! Depremzedeler yeni evlerinde
Bakan Özhaseki açıkladı! Depremzedeler yeni evlerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay için hazırlanan 7 bin 275 konutun bugün kuralarının çekileceğini belirterek, “Zemine üst tarafta yapacağımız inşaatlardan daha fazla önem veriyoruz. Neredeyse 20 metreye yakın zeminde kazık çakarak, zemini sağlamlaştırarak binaları yapıyoruz. Şu anda deprem bölgelerinde çalışan mühendisinden işçi arkadaşlarımıza kadar toplam 110 bin kişi gece gündüz demeden üç vardiya çalışmaya devam ediyorlar. Bizim amacımız evi yıkılan, konteynırda kalan vatandaşlarımız evlerine girinceye, ‘Allah sizden razı olsun’ deyinceye kadar çalışmak.” dedi.
3.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 bin 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Biz afetlere hazır dirençli bir İstanbul'umuz için çalışmalarımızı üç temel madde üzerinde toparlamış olduk ve burada birincisi İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 BİN 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz ve inşallah ben bu motivasyonla, bu huzurla, bu mutlulukla görevimi İstanbullular adına yapmış olacağım" dedi.
18.01.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, "Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.
9.01.2024 Gündem
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Kurum, "Yarın sabahtan itibaren vatandaşımıza sevdamız İstanbul’u, heyecanımızı, hayallerimiz hep birlikte anlatacağız. Hep birlikte düşüneceğiz, beraber çalışacağız. Hep birlikte İstanbul’un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz." ifadelerini kullandı.
7.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
7500 TL taksitle İstanbul'da ev sahibi olma imkanı! Ödeme planı ve teslim tarihi belli oldu
7500 TL taksitle İstanbul'da ev sahibi olma imkanı! Ödeme planı ve teslim tarihi belli oldu Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber geldi .Evi olmayanlara avantajlı şartlar sunuluyor. 7500 TL taksit imkanı ile ev almak hayal olmaktan çıkıyor. İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konut için temel atma işlemleri başladı. THY ve Emlak Konut işbirliğiyle yapılacak olan Yenişehir Arnavutköy Projesi kapsamında yaklaşık 3 bin THY personeline kota ayrıldı. Kura ile belirlenecek olan konutlar 2025 yılında sahiplerine teslim edilecek. 3 bin konutun dışındakiler ise başvuru yapanlara kura ile verilecek.
27.12.2023 Ekonomi
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Çanakkale'de devam eden orman yangınına ilişkin olarak, "Hızı 70 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar işimizi zorlaştırsa da yayılması durduruldu. İnşallah kısa sürede kontrol altına alacağız" diye konuştu.
23.08.2023 Gündem
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarında kullanılan İHA'lara dikkat çekerek, muhalefetten gelen açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, "Burada kullanılan diğer İHA/SİHA’lara ses çıkarılamazken BAYKAR’ın İHA’larına bir kara propagandanın yürütüldüğünü gördük. Verdikleri bütün rakamlar yanlış." ifadelerini kullandı.
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023 Gündem
Depremin merkez üssünde konutlar yükseliyor
Depremin merkez üssünde konutlar yükseliyor Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremzedeler için inşa edilen konutların yapımı sürüyor. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, temeli atılan konutların inşaatının yaklaşık yüzde 70'inin tamamlandığını belirterek, “Biz yerel idare olarak buranın yaşam alanına dönüşmesi noktasında sosyal donatıları, yolları, çevre düzenlemeleri, altyapısal ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak üzere kendimizi konumlandırdık” dedi.
29.07.2023 Gündem
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Konut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak konut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.