Emlak Konut

Emlak Konut

Son dakika emlak konut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlak konut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlak konut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Konut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak konut gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.823 emlak konut haberi bulunmuştur. Tüm emlak konut haberleri aşağıda listelenmiştir.
60 günde 70 bin yeni konut teslim edilecek! Bakan Kurum detayları paylaştı
60 günde 70 bin yeni konut teslim edilecek! Bakan Kurum detayları paylaştıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde 60 günde 70 bin yeni konutun teslim edileceğini belirtti.
27.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurulan tuzakları bozarak yürüyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurulan tuzakları bozarak yürüyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '29 bin 311 konutu teslim ediyoruz. Evine kavuşmayan hak sahibi kalmayacak. Başkalarının gündemi ne olursa olsun iktidarımızın ve ittifakımızın birinci gündemi depremzedelerimizi süratle yeni yuvalarına kavuşturmaktır.' dedi. Terörle mücadele mesajı veren Erdoğan ayrıca, 'Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye'yi mutlaka inşa edeceğiz' ifadelerini kullandı.
26.10.2024Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Yarısı Bizden’i güncelliyoruz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Yarısı Bizden’i güncelliyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’un dönüşümü için başlatılan Yarısı Bizden kampanyasında yeni bir adımı daha açıkladı. Bakan Kurum, “Alan bazlı büyük dönüşümlerde vatandaşımız uzlaşma sağlamışsa Bakanlık olarak devreye giriyoruz. TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle dönüşümü başlatıyoruz” dedi.
11.10.2024Gündem
İstanbul'da dönüşüme çifte kolaylık! Güneş Sitesi Yarısı Bizden ve TOKİ ile inşa edilecek
İstanbul'da dönüşüme çifte kolaylık! Güneş Sitesi Yarısı Bizden ve TOKİ ile inşa edilecekÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, hak sahiplerinin yüzde yüz uzlaşma sağladığı İstanbul’daki Güneş Sitesi’nin dönüşümü için Yarısı Bizden ile hibe sağlarken Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ve TOKİ işbirliği ile de inşa desteği verecek.
8.10.2024Ekonomi
Kaya zemine tünel kalıp sistemiyle sağlam konutlar inşa ediliyor
Kaya zemine tünel kalıp sistemiyle sağlam konutlar inşa ediliyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede inşa sürecine hızla devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şantiyesinin kurulduğu Adıyaman İndere’de deprem konutlarıyla birlikte yaşam alanları da inşa ediliyor. 16 bin 433 kalıcı konutun yapımı için 8 bin kişilik ekip gece gündüz çalışıyor. Bölgeden görüntüler paylaşan Bakan Kurum, “11 ilimizde, 159 şantiyede, 153 bin işçimizle sahadayız. Burası 5 milyon metrekarelik alanla Türkiye’nin en büyük şantiyesi Adıyaman İndere. 7 bine yakın ailemizin yuvalarını belirledik, 9 bin 603 konut için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
1.10.2024Gündem
Emlak Konut GYO 1.1 milyar TL'lik ihale gerçekleştirdi
Emlak Konut GYO 1.1 milyar TL'lik ihale gerçekleştirdiTürkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO’nun gözde turizm merkezi Muğla Milas’ta arsa satışı karşılığı gelir paylaşım modeli ile gerçekleştirdiği ihale başarıyla tamamlandı. Düzenlenen ihaleye 23 firma katıldı. 1 milyar 100 milyon TL’ye tamamlanan ihaleyle Emlak Konut 462 milyon TL şirket payı toplam geliri elde edecek. Emlak Konut GYO gelişen vizyonuyla beraber daha güçlü Türkiye için çalışmaya ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
19.09.2024Ekonomi
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar toplamda 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
14.07.2024Adana
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesi
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesiYeni bakanlar kimler? Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesinde revizyona gidildi. Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.
2.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
Bakanlık uyardı! Belgesiz emlakçıya ceza verilecek
Bakanlık uyardı! Belgesiz emlakçıya ceza verilecekTicaret Bakanlığı’ndan, yetki belgesiz faaliyet gösteren emlak alım satım platformlarına ceza uyarısı geldi.
8.06.2024Ekonomi
Emlak Konut GYO konut indirim kampanyası detayları, başvuru tarihleri, ödeme planı, geçerli olduğu proje ve iller
Emlak Konut GYO konut indirim kampanyası detayları, başvuru tarihleri, ödeme planı, geçerli olduğu proje ve illerEmlak Konut GYO; İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli'de olmak üzere 16 farklı konut projesinde geçerli olan bir kampanya başlattı. Peki, Emlak Konut GYO konut kampanyası nedir, başvurular ne zaman başlıyor ve ödeme planı nasıl? İşte, detaylar...
3.06.2024Gündem
Düşük faizli ev kampanyasının detayları ortaya çıktı! İşte 4 ayrı kolay ödeme fırsatı
Düşük faizli ev kampanyasının detayları ortaya çıktı! İşte 4 ayrı kolay ödeme fırsatıEv sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Emlak Konut, konut alım şartlarını iyileştirmek ve durağan piyasayı hareketlendirmek için kampanya başlattı. Yüzde 4’ü aşan kredi faizi 1.29’a çekildi, bankasız 72 aya varan vade imkânı getirildi. Peşin alımda yüzde 25 indirim yapılacağı, yüzde 50 peşin ödeyenlere 2 yıl ödemesiz dönem fırsatı sunulacağı açıklandı.
30.05.2024Ekonomi
1.29 faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı! Yeni konut kampanyası bugün başladı, ödeme detayları belli oldu
1.29 faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı! Yeni konut kampanyası bugün başladı, ödeme detayları belli olduEv sahibi olmak isteyenlerin beklediği haber geldi. Yeni kampanya bugün itibarı ile başladı. Faiz oranları düşürülürken vade sayıları artırıldı. Vatandaşlara avantajlı koşullarda konut sahibi olmanın yolu açıldı. Emlak Konut'tan 1.29 faizle konut kampanyası başladı. Detaylar açıklandı. Yüzde 25 indirim imkanının bulunduğu kampanyada 72 aya kadar vade imkanı da sunuluyor. İşte detaylar...
29.05.2024Ekonomi
Yeni konut kampanyası başlıyor! 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, 1.29 konut kredisi şartları neler? Emlak konut kredisi kimlere verilecek?
Yeni konut kampanyası başlıyor! 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, 1.29 konut kredisi şartları neler? Emlak konut kredisi kimlere verilecek?Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, 1.29 faiz oranı ile dört farklı ödeme şekli bulunan konut kampanyasını duyurdu. “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” kampanyası adın verilen konut projesinin detayları da belli oldu. Peki, 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, yeni konut kampanyası kredisi şartları neler? 1.29 emlak konut kredisi kimlere verilecek?
29.05.2024Ekonomi
Emlak Konut'tan 1.29 faizli konut kampanyası! Yüzde 25 indirim, 72 ay vade
Emlak Konut'tan 1.29 faizli konut kampanyası! Yüzde 25 indirim, 72 ay vadeEmlak Konut'tan 1.29 faizle konut kampanyası başlıyor. Ev almak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği müjdesi geldi. Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kurumun yeni konut kampanyası ile ilgili bilgileri paylaştı. Erdem, yeni konut kampanyasıyla ev almak isteyen vatandaşlara yüzde 1.29 faizle 4 farklı ödeme koşulu sunulacağını ifade etti. İşte detaylar...
29.05.2024Ekonomi
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesinGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024Galatasaray
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın almaEmlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024Ekonomi
Emlak Konut'tan  İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın almaEmlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024Ekonomi
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euroGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024Galatasaray
THY Emlak Konut Arnavutköy projesi ne zaman teslim edilecek? Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları nasıl sorgulanır? Arnavutköy THY Emlak Konut ödeme planı nasıl olacak?
THY Emlak Konut Arnavutköy projesi ne zaman teslim edilecek? Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları nasıl sorgulanır? Arnavutköy THY Emlak Konut ödeme planı nasıl olacak?Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor. THY Emlak Konut projesi ile ev sahibi olacaklara peşin ödemede yüzde 25 indirim sağlanacak, ödemelerde 24-36-48-60 ay vade seçenekleri de bulunuyor. 10 yıl vadeli olarak ara ödemeler ve taksitlerle konutlara sahip olunacak. Taksitler ise 7500 liradan başlayacak. Peki, Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
4.05.2024Ekonomi
İstanbul'da ev sahibi olmak için büyük fırsat! İşte fiyatlar ve ödeme planları
İstanbul'da ev sahibi olmak için büyük fırsat! İşte fiyatlar ve ödeme planlarıİstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konutun inşaatı hızla devam ediyor. THY ve Emlak Konut işbirliğiyle yapılan konutlarda peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılacak. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutlar 3 milyon 370 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.
3.05.2024Ekonomi
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyorEv alma planı yapanlara güzel haber! Uygun koşullarla ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024Ekonomi
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledimAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024Gündem
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep ettiKocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Konut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak konut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.