Sosyal Konut Projesi

Sosyal Konut Projesi

Son dakika sosyal konut projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal konut projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal konut projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Konut Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal konut projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.088 sosyal konut projesi haberi bulunmuştur. Tüm sosyal konut projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği indirim kampanyası ile ilgili detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
120 ay vade, 7.500 TL taksit! Yeni konut kampanyası: 1+1, 2+1 ve 3+1 daire, ödeme planı belli oldu
120 ay vade, 7.500 TL taksit! Yeni konut kampanyası: 1+1, 2+1 ve 3+1 daire, ödeme planı belli oldu İstanbul’da bir sosyal konut projesi daha başlıyor. THY ile Emlak Konut, Arnavutköy’de 13 bin bağımsız bölümün yer aldığı projeyi kura ile satışa sunuyor. Başvurular 2 Haziran’a kadar sürecek. Taksitler 7 bin 500 liradan başlayacak. İşte 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için ödeme planı...
20.05.2023 Ekonomi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi Türkiye’nin alanlarında lider iki şirketi Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbulda  evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
19.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum ‘Yarısı bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı
Bakan Kurum ‘Yarısı bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları belli oluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TRT Haber'de gündemi değerlendirdi. Kentsel dönüşümle ilgili konuşan Bakan Kurum, "26 Nisan’da İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız e-Devlet'ten başvurabilecekler." dedi.
21.04.2023 Ekonomi
TOKİ arsa kura takvimi! Hatay TOKİ arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kura sonuçları belli oldu mu? Hatay arsa çekilişi ayın kaçında?
TOKİ arsa kura takvimi! Hatay TOKİ arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kura sonuçları belli oldu mu? Hatay arsa çekilişi ayın kaçında? TOKİ Hatay arsa kurası ne zaman? Hatay TOKİ arsa kura çekimi aramaları yoğunluk kazandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı konut çalışmalarını sürdürürken Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için de kura çekimine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimlerine Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ara verilmişti, kura çekimleri 6 Mart itibarıyla Ankara ile beraber yeniden başladı. İlk Evim Arsa” kapsamındaki kuralar 10-28 Nisan tarihleri arasında, toplam 39 bin 380 hak sahibi için çekilecek. Peki, TOKİ Hatay arsa çekilişi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kurası sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Hatay TOKİ arsa çekimi tarihi ve diğer merak edilenler…
8.04.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama!
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama! Tuzla TOKİ sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı ile Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı için yapılan aramalar hızlandı. TOKİ'nin İlk Evim 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapmayı planladığı 20.920 konutun kura çekimi 24 Mart 2023 Cuma günü de yapılmaya devam ediyor. Çekiliş, 2+1 ve 3+1 evler için geçerli olacak ve canlı yayın üzerinden izlenebilecek. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, TOKİ Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
24.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve deprem bölgesi arsa kura çekimi canlı izle! TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?
Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve deprem bölgesi arsa kura çekimi canlı izle! TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Maraş merkezli depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Hayatlarını çadırkentlerde idame ettiren depremzedeler için afet konutların inşası başladı. Afet konutlarından ayrı olarak geçtiğimiz aylarda başlatılan TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Adana ile Şanlıurfa illerinde İlk Evim Arsa kura çekimi canlı yayında yapılıyor. Adana ve Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi Youtube canlı yayın sonrası erişime açılacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve arsa kura çekimi canlı izle…
10.03.2023 Ekonomi
TOKİ canlı yayın İzmir kura çekimi ve 9 Mart TOKİ İzmir kura listesi 2023! İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? E devlet ekranı!
TOKİ canlı yayın İzmir kura çekimi ve 9 Mart TOKİ İzmir kura listesi 2023! İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? E devlet ekranı! İZMİR TOKİ kura çekilişi canlı izle ekranı ile İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Projesi kapsamında kuralar devam ediyor. Kuralarda sıra İzmir'de inşa edilecek 12.400 konuta geldi. Kura çekilişini canlı olarak izlemek isteyenler TOKİ İzmir kura çekimi canlı nasıl izlenir? Sorusuna yanıt ararken ev sahibi olup olmadığını merak edenler ise İzmir TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Sorusuna yanıt arıyor. İşte TOKİ İzmir kura çekilişi canlı izleme ekranı ve isim listesi sonuç sorgulama ekranı...
9.03.2023 Ekonomi
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…
25.01.2023 Ekonomi
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor?
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Roman Buluşması'nda yaptığı açıklamada, 12 ilde Roman vatandaşlara özel sosyal konut projesi başlatacaklarını söyledi. Erdoğan, "Hedefimiz her Romana bir yuva. Sizlere uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Romanlara konut projesi” hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Romanlara özel konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi başvurusu ne zaman başlıyor?
21.01.2023 Ekonomi
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları merakla sorgulanıyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamdaki kura çekiminin 6. etabı başladı. TOKİ kura takvimine göre bugün kuralar Mersin için çekildi. 14 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayan Mersin Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, merkez için 5.100 konutun kura çekimi 17 Ocak’a kadar sürecek. Mersin TOKİ kura çekiminin tamamlanmasıyla 5 bin 100 konut hak sahibini bulacak. Peki, Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Mersin TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi…
14.01.2023 Ekonomi
Eskişehir TOKİ 2023 kura sonuçları! TOKİ Eskişehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak, 2+1-3+1 TOKİ canlı kura çekimi isim listesi nasıl sorgulanır?
Eskişehir TOKİ 2023 kura sonuçları! TOKİ Eskişehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak, 2+1-3+1 TOKİ canlı kura çekimi isim listesi nasıl sorgulanır? Eskişehir TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, 2+1-3+1 Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Eskişehir canlı kura çekimi sonuçları için araştırmalar yoğunlaştı. TOKİ Sosyal Konut kura çekimleri bugün Eskişehir için yapılıyor. Eskişehir'de 1800 konutun hak sahibi belli oluyor. Eskişehir Merkez Odunpazarı, Tepebaşı gibi ilçelere inşa edilecek TOKİ konutları için kura çekimi noter huzurunda canlı olarak yapılıyor. Peki, Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak, Eskişehir TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
14.01.2023 Ekonomi
Eskişehir 2023 TOKİ kura çekimi canlı izle! YouTube Eskişehir TOKİ kura çekimi nasıl izlenir? Eskişehir TOKİ kura çekimi CANLI yayın izleme linki!
Eskişehir 2023 TOKİ kura çekimi canlı izle! YouTube Eskişehir TOKİ kura çekimi nasıl izlenir? Eskişehir TOKİ kura çekimi CANLI yayın izleme linki! Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olan TOKİ kura çekimleri devam ediyor. Sosyal konut projesi kuraları sıra Eskişehir için çekilecek. Noter huzurunda çekilen Eskişehir TOKİ kura çekimlerinin canlı olarak nasıl izleneceği ve saati sorgulanmaya başlandı. Eskişehir TOKİ kura çekimi canlı izle aramaları artarken biz de Eskişehir TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linkine haberimizde yer veriyor. İşte YouTube Eskişehir TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki…
13.01.2023 Ekonomi
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi!
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi! Mamak TOKİ sonuçları için araştırmalar başladı. TOKİ Mamak kura listesi, canlı yayın üzerinden noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından netleşecek. Ankara Mamak'ta yapılacak 2+1 ve 3+1 3645 sosyal konutun TOKİ kura çekimi sonuçları merak ediliyor. Mamak’taki TOKİ evlerine başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Ankara kura sonuçları isim listesini sorguluyor. İşte Ankara Mamak TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama süreci…
12.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! İkinci el konutlar için yeni kampanya geliyor
Bakan Kurum duyurdu! İkinci el konutlar için yeni kampanya geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İkinci el konutlarla ilgili vatandaşlarımızın alabilmesi için çalışmaları da yapacağız. Tüm dünyada sosyal konut anlayışı rafa kaldırılmışken biz cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut kampanyası hanehalkı geliri ne kadar olmalı, Hane halkı geliri kaç TL?
Orta gelir konut kampanyası hanehalkı geliri ne kadar olmalı, Hane halkı geliri kaç TL? TOKİ Orta Gelir Konut kampanyası detayları netleşti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yeni Evim Konut Finansman Programı” kampanyasının şartlarını düzenlediği basın toplantısında başvuru tarihi, şartları, kimlerin kampanyadan yararlanacağı açıklandı. Yapılan açıklamada “15 yıl boyunca enflasyon oranı veya gelirdeki değişimler ne olursa olsun, taksitler hane gelirinin yüzde 40’ını geçmeyecek; hatta birçok taksitte yüzde 25-30’lar seviyesine bile düşecek.” İfadesi hane halkı geliri hakkında araştırma yapılmasına neden oldu. Peki, Hane halkı geliri ne kadar olmalı, orta gelir konut kampanyası hanehalkı geliri kaç TL?
5.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası 2023! Yeni evim konut kredisinde detayları belli oldu! İşte başvuru şartları ve tarihi
Orta gelirliye konut kampanyası 2023! Yeni evim konut kredisinde detayları belli oldu! İşte başvuru şartları ve tarihi Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu.. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Bakan Nebati detayları açıkladı.
4.01.2023 Ekonomi
Nevşehir TOKİ kura sonuçları: Sulusaray, Göre, Derinkuyu, Acıgöl, Kaymaklı, Çat, Hacıbektaş, Tatlarin TOKİ kura sonuç ve isim listesi!
Nevşehir TOKİ kura sonuçları: Sulusaray, Göre, Derinkuyu, Acıgöl, Kaymaklı, Çat, Hacıbektaş, Tatlarin TOKİ kura sonuç ve isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Nevşehir’de kura çekimleri gerçekleştirildi. 619 konutun hak sahiplerinin belirlendiği kura çekimi Nevşehir’de Sulusaray, Göre, Derinkuyu, Acıgöl, Kaymaklı, Çat, Hacıbektaş, Tatlarin’de yapılacak konutlar için yapıldı. Peki, Nevşehir TOKİ kura sonuç sorgulama nasıl yapılır? TOKİ Nevşehir kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? TOKİ Nevşehir kurası kimlere çıktı? İşte Nevşehir kura sonuç isim listeleri…
25.12.2022 Gündem
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları!
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları! Nevşehir TOKİ kura çekiliş sonuçları merak ediliyor. TOKİ Nevşehir Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı kuraları çekiliyor. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Türkiye genelinde 250 bin konutun 1189’i Nevşehir için yapılacak. Ürgüp, Avanos, Acıgöl, Çat, Derinkuyu, Göre, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Merkez, Sulusaray, Tatlarin’de yapılan TOKİ evleri için çekilişler saat 10.00'da başladı. TOKİ Nevşehir kura sonuçları açıklandı mı, Ürgüp kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir? İşte, Nevşehir TOKİ kura çekimi sonuçları…
24.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Konut Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal konut projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.