Son Anket

Son Anket

Son dakika son anket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son anket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son anket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Anket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son anket gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.871 son anket haberi bulunmuştur. Tüm son anket haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını 'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusunu sordu ve zaferin formülünü madde madde açıkladı. Alman Frankfurter Rundschau gazetesi ise haberinde son anket sonuçlarına yer verdi.
24.05.2023 Dünya
İşte ikinci turda kullanılacak oy pusulasının örneği
İşte ikinci turda kullanılacak oy pusulasının örneği Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalan adayların yer aldığı oy pusulası belirlendi.
15.05.2023 Gündem
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama YSK Başkanı Ahmet Yener seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Yener, "Yurt içi sandık sayısı yüzde 100 oranında açılmış olup, katılım oranı yüzde 88,92, yurt dışında ise 52,69 oranında gerçekleşmiştir. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların seçilme yeterliliğini kazanamadığını, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verilmiştir." diye konuştu.
15.05.2023 Gündem
İkinci tur için son anket sonuçları ortaya çıktı! İlk turu tahmin eden şirketten ikinci tur için yeni anket
İkinci tur için son anket sonuçları ortaya çıktı! İlk turu tahmin eden şirketten ikinci tur için yeni anket İkinci tur için yeni anket sonuçları ortaya çıktı. Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketlerinin büyük bölümü öngörülerinde yanılırken, SONAR Araştırma'nın seçim tahmini dikkat çekti. SONAR Araştırma'nın ikinci tur için yeni anket sonuçları ortaya çıktı. İşte yeni anket sonuçlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
15.05.2023 Gündem
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı Batı medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı topyekun bir savaş ilan ederken, bugün İsrail ve Yunan gazetelerinde skandal analizler var. Bir Alman gazetesi ise, son yayımlanan ankete göre Erdoğan'ın zafere uzanacağını yazdı.
6.05.2023 Dünya
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı 14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürüyor. Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, seçimlere 10 gün kala son anket sonuçlarını paylaştı. İşte oy oranlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından bulunduğu paylaşımda Türkiye Yüzyılı’nın inşa edildiğini vurgularken, 'İşte dün “Parçası kalorifer peteğine benziyor” diyerek aşağıladıkları millî muharip uçağımız KAAN’ı hangardan çıkardık. Daha gidecek çok yolumuz var.' ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
AK Partili Hamza Dağ açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket
AK Partili Hamza Dağ açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk'te yayınlanan moderatörlüğünü Ahmet Hakan'ın yaptığı Tarafsız Bölge programına konuk oldu. 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Dağ, "Şu an, AK Parti açık ara birinci ve biz inşallah birinci turda ipi göğüsleyeceğiz." ifadelerini kullandı.
1.05.2023 Gündem
Masadaki son anket! AK Parti rakam verdi: Fark 15 puan
Masadaki son anket! AK Parti rakam verdi: Fark 15 puan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimlere 13 gün kala son seçim anketlerine ilişkin bilgileri aktardı.
30.04.2023 Gündem
AK Partili Kurtulmuş'tan anket açıklaması: AK Parti açık ara önde
AK Partili Kurtulmuş'tan anket açıklaması: AK Parti açık ara önde AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimler yaklaşırken, son anket sonuçlarına ilişkin bilgileri aktardı.
26.04.2023 Gündem
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var Türkiye nefesini tuttu 14 Mayıs seçimlerini bekliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'İyi bir fark var' diyerek anketlerdeki son durumu açıkladı.
7.04.2023 Gündem
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Son anket sonuçlarını yayınladılar
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Son anket sonuçlarını yayınladılar Türkiye seçim için geri sayıma geçti. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim sürecini yakından takip eden Yunan basını son anket sonuçlarını yayınladı.
4.04.2023 Dünya
Destici'den Akşener'e çağrı: Bu yanlıştan dönmesi lazım
Destici'den Akşener'e çağrı: Bu yanlıştan dönmesi lazım CNN Türk canlı yayınında konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Akşener'in direkt Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik olan açıklamalarını kabul etmiyorum. Diyelim ki kendi parti mensuplarından birisi bu saldırıyı gerçekleştirmişse, ya da hiç partisiz birisi çıkarsa o zaman ne diyecekler." ifadelerini kullandı.
31.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
İsmail Demir: F-16'larımız modernize olmuş şekilde hizmete devam edecek
İsmail Demir: F-16'larımız modernize olmuş şekilde hizmete devam edecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ASELSAN'da, F-16 savaş uçaklarının modernizasyonunu içeren 'Özgür' projesine ilişkin inceleme yaparak, "F-16’larımızın çeşitli modelleri var. İlk modellerinden başlamak üzere bu uygulama şu anda hayata geçiriliyor olacak. Adım adım F-16’larımız çok daha ileri kabiliyetlere sahip, modernize olmuş şekilde Hava Kuvvetleri'mizin hizmetine devam edecekler" dedi.
10.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı Son anket sonuçlarını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, gençlerin oranına dikkat çekti.
10.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dağ son anket çalışmalarında AK Parti'nin yüzde 41.9 oy oranı aldığını belirtirken, "Cumhur İttifakı'nın oylarında yükselen bir trend var" dedi.
18.10.2022 Siyaset
Son oy oranları açıklandı! Erdoğan, Yavaş, Kılıçdaroğlu, Akşener...
Son oy oranları açıklandı! Erdoğan, Yavaş, Kılıçdaroğlu, Akşener... Son anket sonuçları açıklandı. Liderlerin oy oranları belli oldu. ‘Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 46.3’ü Erdoğan dedi. Erdoğan yüzde 49.2’yle yine en çok oyu kadınlardan aldı. Erdoğan’ı yüzde 25.2’yle Mansur Yavaş takip ediyor. Kılıçdaroğlu ise son zamanlardaki tırmanışını sürdürüyor. CHP lideri yüzde 12’yle üçüncü sırada gelirken onu yüzde 6.7’yle Selahattin Demirtaş takip ediyor. Ekrem İmamoğlu ise düzenli olarak gerileyişini sürdürüyor. İmamoğlu yüzde 5.4’le beşinci sırada geliyor. Son dönemlerde ismi tekrar cumhurbaşkanı adaylığı için geçen Meral Akşener ise yüzde 2.6’yla 6’ncı sırada geliyor. İşte oy oranlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
22.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Son Anket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son anket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.