Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı

Son anket sonuçlarını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, gençlerin oranına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen son anketlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisinin oy oranını açıkladı. Erdoğan’ın son oy oranının yüzde 52, AK Parti’nin ise yüzde 42 olduğunu ifade etti.

A Haber canlı yayınında son anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafa Şen, "AK Parti olarak bizim oranımız 42, bu iki ayda 40 bandına oturmuş durumda." dedi.

"GENÇLERİN İLGİSİ HİÇBİR ZAMAN KOPMADI"

"Cumhur İttifakı toplamımız 50’nin üzerinde." diyen Şen, "Cumhurbaşkanımız ise 52 düzeyinde. Cumhurbaşkanımıza AK Parti seçmeninin dışında da oy geliyor. Küresel liderliği bunu besliyor. Gençlerin AK Parti ile olan ilişkisi hiçbir zaman kopmadı. Zaman zaman AK Parti ortalamasından açıldı fakat tekrar toparlandı ve neredeyse 40’a doğru geliyor. AK Partiye oy veren gençlerin oranı neredeyse AK Partiyi takip eden 2 muhalefet partisinin toplamı kadar." ifadelerini kullandı.

KURTULMUŞ: CİDDİ YÜKSELİŞ İÇİNDEYİZ

Seçim anketi sonuçlarıyla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da, son 3 aya dikkat çekmişti. Kurtulmuş, "Elimizdeki veriler son 3 ay içerisinde AK Parti'nin ciddi bir yükseliş içinde olduğunu gösteriyoruz. Kamuoyu yoklamalarını biliriz, hangi algıların oluşturulmak istenildiğinin farkındayız." şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı