Sinan Ateş

Sinan Ateş

Son dakika Sinan Ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinan Ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinan Ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 sinan ateş haberi bulunmuştur. Tüm sinan ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
Sinan Ateş'in tutuklanan cinayet şüphelisinin ifadesi ortaya çıktı
Sinan Ateş'in tutuklanan cinayet şüphelisinin ifadesi ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyla ilgili soruşturmada tutuklanan Eray Özyağcı'nın (24) ifadesi ortaya çıktı. Silahı ateşleyen Özyağcı, "Sinan Ateş ile kişisel husumetim vardı" dedi.
9.02.2023 Gündem
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan tetikçi Eray Özyağcı tutuklandı.
8.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinin firari şüphelisi Eray Özyağcı yakalandı
Sinan Ateş cinayetinin firari şüphelisi Eray Özyağcı yakalandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetinin firari şüphelisi Eray Özyağcı Edirne'de yakalandı.
6.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında avukata tutuklama
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında avukata tutuklama Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan avukat Serdar Öktem, tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 18 oldu.
27.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde detaylar ortaya çıkıyor
Sinan Ateş cinayetinde detaylar ortaya çıkıyor Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüpheliler Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in, tetikçinin olaydan sonra götürüldüğü ilk adresle bağlantıları nedeniyle tutuklandıkları öğrenildi.
26.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı Sinan Ateş cinayeti şüphelilerinden T. D. ve E. Y. çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.
26.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 3 gözaltı daha
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 3 gözaltı daha Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı.
25.01.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İsveç'te yaşanan skandallara tepki gösteren Çelik, "Bunların hepsi Nazi aslında. Bu durum son derece tehlikeli. En tepede bir Erdoğan düşmanlığı var, onu kaldırdığınızda Türkiye, İslam göçmen düşmanlığı var." dedi.
25.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 15 oldu.
24.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasını 2 savcı yürütecek
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasını 2 savcı yürütecek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten savcının değiştirilmediği, ilave 1 savcı daha görevlendirildiği açıklandı.
19.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Sinan Ateş açıklaması
Bakan Bozdağ'dan Sinan Ateş açıklaması Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, 13 kişinin tutuklu olduğunu ve 1 kişinin de arandığını hatırlatarak, "Kimsenin şüphesi olmasın, yargı işliyor" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Gündem
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi?
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması merak ediliyor. Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülke Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ölümünün etkisi devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı açıklama merak ediliyordu. Bahçeli bugün cinayete ilişkin açıklama yaptı. Peki, Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti için ne dedi, Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş konuşması ne?
10.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz" dedi.
10.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan zanlı yakalandı
Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan zanlı yakalandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı.
5.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 4 kişi daha tutuklandı, tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
5.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 3 tutuklama
Sinan Ateş cinayetinde 3 tutuklama Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
4.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 3 kişi tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 3 kişi tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan şüpheliler Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. 'tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
3.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi
Sinan Ateş cinayetinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinan Ateş’in cinayetinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi.
2.01.2023 Gündem
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Sinan Ateş’i kim öldürdü? Sinan Ateş’in katili bulundu mu, kim çıktı?
Sinan Ateş’i kim öldürdü? Sinan Ateş’in katili bulundu mu, kim çıktı? Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden birinin "Para için yaptık" diyerek suçu itiraf ettiği öne sürüldü. Saldırıda azmettirici olup olmadığı ise araştırılıyor. Peki, Sinan Ateş’i kim öldürdü? Sinan Ateş’in katili bulundu mu, kim çıktı?
2.01.2023 Gündem
Eski Ülkü Ocakları Başkanı cinayetinde 3 kişi gözaltına alındı
Eski Ülkü Ocakları Başkanı cinayetinde 3 kişi gözaltına alındı Ankara'da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in (38) öldürülmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
31.12.2022 Yaşam
Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne?
Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne? Ankara'da Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e silahlı saldırı düzenlendi. Peki, Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne?
30.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.