Ülkü Ocakları

Ülkü Ocakları

Son dakika ülkü ocakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ülkü ocakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ülkü ocakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ülkü Ocakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ülkü ocakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 573 ülkü ocakları haberi bulunmuştur. Tüm ülkü ocakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. İhanetle yolumuzu kesmeye çalıştılar.' dedi.
13.02.2024 Gündem
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu
Bakan Soylu: Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili "Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu. Çok partili siyasi hayatımızın en huzurlu seçimi oldu. Çok partili siyasi hayatımızın en güzel seçimlerinden birisi oldu" dedi.
22.05.2023 Gündem
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı Bolu’da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti, CHP ve MHP bir milletvekilliği kazandı. MHP, 54 yıl aradan sonra Bolu’dan milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İstikbal, Türk milletinindir. Başkalaşmadan değişerek, kendimiz olarak çok çalışarak, önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız" dedi.
7.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.
2.04.2023 Gündem
Malatya'da ağır hasarlı 7 katlı bina kendiliğinden çöktü
Malatya'da ağır hasarlı 7 katlı bina kendiliğinden çöktü Malatya'da ağır hasarlı olduğu için tahliye edilen 7 katlı bina kendiliğinden yıkıldı.
16.03.2023 Gündem
Sinan Ateş'in tutuklanan cinayet şüphelisinin ifadesi ortaya çıktı
Sinan Ateş'in tutuklanan cinayet şüphelisinin ifadesi ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyla ilgili soruşturmada tutuklanan Eray Özyağcı'nın (24) ifadesi ortaya çıktı. Silahı ateşleyen Özyağcı, "Sinan Ateş ile kişisel husumetim vardı" dedi.
9.02.2023 Gündem
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan tetikçi Eray Özyağcı tutuklandı.
8.02.2023 Gündem
Bahçeli'den AFAD'a 1 milyon TL bağış
Bahçeli'den AFAD'a 1 milyon TL bağış MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremle mücadele kapsamında AFAD'a 1 milyon liralık yardım yaptığını duyurdu.
7.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinin firari şüphelisi Eray Özyağcı yakalandı
Sinan Ateş cinayetinin firari şüphelisi Eray Özyağcı yakalandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetinin firari şüphelisi Eray Özyağcı Edirne'de yakalandı.
6.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında avukata tutuklama
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında avukata tutuklama Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan avukat Serdar Öktem, tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 18 oldu.
27.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 3 gözaltı daha
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 3 gözaltı daha Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı.
25.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 15 oldu.
24.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasını 2 savcı yürütecek
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasını 2 savcı yürütecek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten savcının değiştirilmediği, ilave 1 savcı daha görevlendirildiği açıklandı.
19.01.2023 Gündem
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi?
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması merak ediliyor. Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülke Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ölümünün etkisi devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı açıklama merak ediliyordu. Bahçeli bugün cinayete ilişkin açıklama yaptı. Peki, Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti için ne dedi, Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş konuşması ne?
10.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan zanlı yakalandı
Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan zanlı yakalandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı.
5.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 4 kişi daha tutuklandı, tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
5.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 3 tutuklama
Sinan Ateş cinayetinde 3 tutuklama Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
4.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 3 kişi tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 3 kişi tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan şüpheliler Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. 'tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
3.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ülkü Ocakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ülkü ocakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.