Hacettepe

Hacettepe

Son dakika HACETTEPE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HACETTEPE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HACETTEPE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacettepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacettepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.629 hacettepe haberi bulunmuştur. Tüm hacettepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını söyledi
19.04.2024 Magazin
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, Türk bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı tüm Türkiye salgın zamanlarındaki açıklamaları ile tanıyor.
27.03.2024 Gündem
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’ (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Köpeklerin saldırdığı Tunahan yoğun bakımda! 'Yüzde 1 umudum vardı, beşinci günde ‘baba’ dedi'
Köpeklerin saldırdığı Tunahan yoğun bakımda! 'Yüzde 1 umudum vardı, beşinci günde ‘baba’ dedi' Başkentte sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz, “Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların” dedi.
11.12.2023 Gündem
Köpek saldırısına uğrayan çocuğun son durumu nasıl? Tunahan Yılmaz’ın sağlık durumu
Köpek saldırısına uğrayan çocuğun son durumu nasıl? Tunahan Yılmaz’ın sağlık durumu Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın son sağlık durumunu babası açıkladı.
9.12.2023 Gündem
Ankara'da köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan'dan iyi haber! Babası son durumu açıkladı
Ankara'da köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan'dan iyi haber! Babası son durumu açıkladı Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın son sağlık durumunu babası açıkladı.
9.12.2023 Gündem
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı Ankara'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz (10), ağır yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır" dedi.
8.12.2023 Gündem
Tarihçi yazar Mustafa Çalık hayatını kaybetti! Bakan Koca: Sevenlerine başsağlığı diliyorum
Tarihçi yazar Mustafa Çalık hayatını kaybetti! Bakan Koca: Sevenlerine başsağlığı diliyorum Tarihçi yazar ve siyaset bilimci Dr. Mustafa Çalık (67), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından duyurdu.
6.12.2023 Gündem
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı Milyonlarca çalışan merakla bu haberi bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı ilk toplantı tarihini duyurdu. Öte yandan Asgari ücret ne kadar olacak? Masadaki rakam belli oldu, işte zam oranı...
1.12.2023 Çalışma Hayatı
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar...
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar... Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve Beşiktaş'a transferi olay yaratan eski Milli futbolcu Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönül, Beşiktaş'a transfer sürecinden Fenerbahçe'ye geri dönüşüne kadar birçok konuya değindi.
2.11.2023 Fenerbahçe
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi Rekabet Kurulu Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Atamalar 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 22’nci ve 23’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince yapıldı. Peki, Birol Küle kimdir? Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle nereli, hangi görevlerde bulundu?
2.11.2023 Gündem
Koronavirüs yeniden hortladı! ‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı
Koronavirüs yeniden hortladı! ‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı Dünya dört yıldır koronavirüsle mücadele ederken son dönemde tırmanışa geçen Eris varyantıyla ilgili Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan önemli açıklamalar geldi.
23.10.2023 Yaşam
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...
11 Türk üniversitesi dünyanın en iyileri listesine girdi!
11 Türk üniversitesi dünyanın en iyileri listesine girdi! Dünyanın en iyi üniversiteleri listesine Türkiye'den 11 üniversite girdi. Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE), 2024’ün en iyi üniversitelerini açıkladı. 1904 kurumun sıralandığı listede Türkiye’den 75 üniversite yer aldı. İlk 1000’e 11 Türk üniversitesi girdi. ODTÜ, Koç ve Sabancı Üniversiteleri ise ilk 500’e girmeyi başardı.
28.09.2023 Eğitim
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Vitrin
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir Türkiye'de Eris varyantının görüldüğünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Eris varyantına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Prof. Ceyhan, varyantın ağır hastalık yapma özelliği olmadığını, hastalığı önlemenin yolunun aşı ve hastaları izole etmek olduğunu söyledi. Ceyhan, "Eğer varyantın bulaşmasını engellemezsek, uzun süre yeni varyantlarla pandemi devam edebilir" dedi.
15.09.2023 Gündem
Türk bilim insanlarından müthiş keşif! Çocuklarda böbrek yetmezliğine neden olan yeni gen tanımlandı
Türk bilim insanlarından müthiş keşif! Çocuklarda böbrek yetmezliğine neden olan yeni gen tanımlandı Türk bilim insanları çocuklarda böbrek yetmezliğine neden olan yeni geni tanımladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefrolojisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Özaltın ve ekibi tarafından çocuklarda böbrek yetmezliğine neden olan 'TBC1D31' isimli yeni bir gen tanımlandı. Prof. Dr. Özaltın, "Aslında bu gen, herkeste olan bir gen. Bu gendeki bozukluğun, böbrek ve idrar yollarında birtakım doğuştan anormalliklere sebebiyet verdiğini ortaya koyduk" dedi.
23.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen getirildi.
3.08.2023 Gündem
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde otomobil sürücüsü A.K., trafikte tartıştığı motokurye Uğur G.'yi, aracının ön kaputunun üzerine metrelerce sürükledi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hacettepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacettepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.