Suikast

Suikast

Son dakika suikast haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suikast ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suikast haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suikast

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suikast gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.738 suikast haberi bulunmuştur. Tüm suikast haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu"Yenidoğan çetesi"nin faaliyetlerini tespit edebilmek için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel komisyon ildeki tüm hastaneleri mercek altına alarak 30 klasör ve iki kolilik denetim raporu hazırladı. Dönemin İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi Uzmanı Dr. Malik Türkan Esin, soruşturmanın detaylarını anlattı. Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı ya da olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi. Öte yandan Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu.
19.10.2024Gündem
Savcıyı tehdit eden zanlının ifadesine ulaşıldı! 'Olay tamamen iyi niyetimden kaynaklanmıştır'
Savcıyı tehdit eden zanlının ifadesine ulaşıldı! 'Olay tamamen iyi niyetimden kaynaklanmıştır'Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E'nin makamında ölümle tehdit edildiği iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Mustafa Kemal Zengin'in ifadesi ortaya çıktı.
17.10.2024Gündem
Trump'a 3. suikast girişimi! Silahlı bir kişi yakalandı
Trump'a 3. suikast girişimi! Silahlı bir kişi yakalandıEski ABD Başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump'a yönelik 3. suikast girişimi, Coachella Vadisi'ndeki mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamın polisler tarafından durdurulmasıyla engellendi.
13.10.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin diplomasisiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in saldırılarının başladığı ilk andan itibaren devredeydi. Erdoğan bu süre içinde 150'ye yakın telefon görüşmesi yaptı, 30'a yakın zirveye katıldı.
7.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Soykırım durdurulmazsa bölgesel savaş olabilir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Soykırım durdurulmazsa bölgesel savaş olabilirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dünyanın tek gündeminin Gazze’de gerçekleşen soykırım olduğunu belirterek, "Gazze'de olan şey insanlığa dönük bir saldırıdır" dedi.
3.10.2024Gündem
İsrail'den bir suikast daha! Üst düzey Hizbullah üyesi öldürüldü
İsrail'den bir suikast daha! Üst düzey Hizbullah üyesi öldürüldüİsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk’un düzenlenen saldırı sonucu öldürüldüğünü duyurdu.
29.09.2024Dünya
ABD başkan adayı Donald Trump'tan İran'a tehdit: Ülkeniz yerle bir olur
ABD başkan adayı Donald Trump'tan İran'a tehdit: Ülkeniz yerle bir olurABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, kendisine yönelik suikast girişimlerinin arkasında İran'ın olabileceğini ifade ederek, "İran tarafından doğrudan tehdit ediliyoruz. Bana sorarsanız kendilerine şunu bildirmek gerekiyor; Eğer eski başkanlar veya başkan adaylarına herhangi bir şekilde saldırırsanız, ülkeniz yerle bir olur” dedi.
25.09.2024Dünya
Trump'tan İran'a açık tehdit: Ülkeniz yerle bir olur
Trump'tan İran'a açık tehdit: Ülkeniz yerle bir olurABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, kendisine yönelik suikast girişimlerinin arkasında İran'ın olabileceğini ifade ederek, "İran tarafından doğrudan tehdit ediliyoruz. Bana sorarsanız kendilerine şunu bildirmek gerekiyor; Eğer eski başkanlar veya başkan adaylarına herhangi bir şekilde saldırırsanız, ülkeniz yerle bir olur” dedi.
25.09.2024Dünya
Esenyurt'ta motosikletli 2 şüpheli işyerine silahlı saldırı düzenledi: 7 gözaltı
Esenyurt'ta motosikletli 2 şüpheli işyerine silahlı saldırı düzenledi: 7 gözaltıEsenyurt'ta zırhlı polis aracının yanından bir işyerine ateş açarak kaçan motosikletli 2 şüpheli ve bağlantılı olduğu çetenin peşine düşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Kuyu-25 Operasyonu'nda 7 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul'un Esenyurt ilçesinde düzenlenen 'KUYU-25' operasyonunda Yurt Dışı Firari Organize Suç Örgütü elebaşı tarafından yönlendirilen Organize Suç Örgütü üyesi 7 şüpheli yakalandı" dedi.
18.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! “KUYU-24” operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! “KUYU-24” operasyonunda 5 kişi tutuklandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen "Kuyu-24" operasyonu kapsamında yakalanan 5 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.
18.09.2024Gündem
İsrail daha önce de yapmış! Telefona bomba yerleştirip Hamas komutanını öldürmüş!
İsrail daha önce de yapmış! Telefona bomba yerleştirip Hamas komutanını öldürmüş!Lübnan'da çağrı cihazlarının patlatılmasıyla gerçekleştirilen ölümcül saldırı, İsrail'in daha önce gerçekleştirdiği suikastları akıllara getirdi.
18.09.2024Dünya
ABD: BM Güvenlik Konseyi'nde vetoyu çıkarlarımızı gözetmek için kullanıyoruz
ABD: BM Güvenlik Konseyi'nde vetoyu çıkarlarımızı gözetmek için kullanıyoruzABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, ülkesinin BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) veto hakkını ABD'nin çıkarlarını gözetmek için kullandıklarını, bunun için mazeret beyan etmeyeceğini bildirdi.
17.09.2024Dünya
Biden'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonu
Biden'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonuABD Başkanı Joe Biden, "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın ardından eski ABD Başkanı Donald Trump'ı telefonla arayarak "geçmiş olsun" dileğini iletti.
17.09.2024Dünya
Donald Trump'ın yakınında silah sesleri! Peş peşe açıklamalar
Donald Trump'ın yakınında silah sesleri! Peş peşe açıklamalarEski ABD Başkanı Donald Trump’ın, Florida’da bulunduğu yerin civarında duyulan silah seslerinin ardından güvende olduğu bildirildi.
15.09.2024Dünya
Amerikan basınından dikkat çeken İran - İsrail analizi: Kafkaslar ve Orta Asya yeni soğuk savaş alanı, Türkiye'ye dikkat
Amerikan basınından dikkat çeken İran - İsrail analizi: Kafkaslar ve Orta Asya yeni soğuk savaş alanı, Türkiye'ye dikkatThe National Interest dergisinde 'İsrail'in Avrasya'nın kalbi için savaşı' başlığıyla yayımlanan haberde Türkiye'nin pozisyonuna dikkat çekildi, bölge ülkelerinin Rusya'dan uzaklaştığı belirtildi.
29.08.2024Gündem
Filistinli iş insanına silahlı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! İzlerini kaybettirmek için 3 araç değiştirmişler!
Filistinli iş insanına silahlı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! İzlerini kaybettirmek için 3 araç değiştirmişler!Kağıthane’de Filistinli iş insanı Anas El Abd Quadir’in hayatını kaybettiği, iki kişinin de yarandığı saldırıyla ilgili İstanbul’da gözaltına alınan 3’ü Suriye uyruklu 4 kişi adliyeye sevk edildi. Polis soruşturması sonrasında saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerin olaydan önce buluştukları, kaçacakları otomobilleri güzergaha yerleştirdikleri, saldırının ardından hazırladıkları plana uyarak 3 araç değiştirip bunlardan birini ateşe verip yaktıktan sonra, yaya olarak sınırdan geçtikleri tespit edildi. Olayın İsrail’de yaşanan Anas El Abd Quadir’in oto galerisine yapılan silahlı saldırıları olayının devamı olduğu belirlendi.
23.08.2024Gündem
İstanbul'da Filistinli iş insanına suikast düzenlemişlerdi! Suikastçıların kaçış anı ortaya çıktı
İstanbul'da Filistinli iş insanına suikast düzenlemişlerdi! Suikastçıların kaçış anı ortaya çıktıİstanbul Kağıthane'de Filistinli iş insanı Anas El Abd Qadir’in hayatını kaybettiği 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından yurt dışına kaçan 3 şüphelinin kaçış anlarına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin saldırıdan hemen sonra kaçabilmek için yanlarına valizlerini aldıkları da görüldü. Öte yandan 3 şüpheli Romanya'da yakalanmıştı.
21.08.2024Gündem
İstanbul'da Filistin iş insanlarına suikast! Saldırının arkasında Mossad mı var? 3 ihtimalli tahkikat yapılıyor
İstanbul'da Filistin iş insanlarına suikast! Saldırının arkasında Mossad mı var? 3 ihtimalli tahkikat yapılıyorKağıthane'de park halinde olan otomobilde bulunan Filistinli iş insanı, maskeli kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Bu suikastle ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ileTerör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Gündem
İstanbul'daki Filistinli iş insanına suikastın arkasında Mossad mı var?
İstanbul'daki Filistinli iş insanına suikastın arkasında Mossad mı var?Kağıthane'de park halinde olan otomobilde bulunan Filistinli iş insanı, maskeli kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Bu suikastle ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ileTerör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Vatan TV
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mahmud Abbas açıklaması! "ABD'deki hitabın ardından davet ettik"
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mahmud Abbas açıklaması! "ABD'deki hitabın ardından davet ettik"AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapacağı konuşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
15.08.2024Gündem
Dünya iki başkente kilitlendi! Gündem oldu: Türkiye'nin benzersiz rolünü ortaya çıkarıyor
Dünya iki başkente kilitlendi! Gündem oldu: Türkiye'nin benzersiz rolünü ortaya çıkarıyorHamas Doha'daki görüşmelere katılmayacağını duyurdu, İsrail'in ek şartları belgelendi. AFP Ankara'daki ziyaretin zamanlamasına vurgu yaparken, Türkiye'nin oynadığı rolü sayfasına taşıdı.
15.08.2024Dünya
ABD'li albaydan akılalmaz itiraf: PKK'yı Türkiye'ye saldırması için hazırlıyoruz
ABD'li albaydan akılalmaz itiraf: PKK'yı Türkiye'ye saldırması için hazırlıyoruzABD’li emekli albay ve Savunma Bakanlığı eski danışmanı Douglas McGregor, katıldığı bir yayında yaptığı inanılmaz itirafla gündemde. McGregor, Orta Doğu’daki gerilimin İsrail tarafından büyük bir savaşa dönüştürülmek üzere olduğunu belirtirken ABD’nin PKK konusundaki planını da itiraf etti.
13.08.2024Dünya
'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na davet' iddiasına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten cevap
'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na davet' iddiasına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten cevapAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
12.08.2024Gündem
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecek
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecekABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu söylemesinin ardından ABC televizyonu, Trump ve Harris'in 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiklerini duyurdu.
8.08.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suikast ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suikast haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.