Şemdinli

Şemdinli

Son dakika Şemdinli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şemdinli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şemdinli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şemdinli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şemdinli gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.025 şemdinli haberi bulunmuştur. Tüm şemdinli haberleri aşağıda listelenmiştir.
96 köy ve 202 mezra yolu ulaşıma kapandı
96 köy ve 202 mezra yolu ulaşıma kapandı Hakkari’de bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle 96 köy ve 202 mezra yolu kapandı.
14.01.2024 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Irak'ta 4.8 büyüklüğünde deprem
Irak'ta 4.8 büyüklüğünde deprem Irak'ın Kerkük kentinde saat 00.43'te merkez üssü Kerkük olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem Hakkari ve ilçelerinde de hissedildi.
11.09.2023 Dünya
Fas depreminde Van detayı ortaya çıktı! 12 yıl sonra bir ilk
Fas depreminde Van detayı ortaya çıktı! 12 yıl sonra bir ilk İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Fas'ı sarsan depremin 2011'deki Van depremi ile benzerliğine dikkati çekip, "Birbirinden 5 bin kilometre uzakta olmasına rağmen Fas ve Van şehirleri farklı zamanlarda, benzer jeolojik ortam ve benzer fay türü ile 7 civarındaki benzer deprem büyüklüğüyle 12 yıl arayla sarsılmış oldu. Bu depremler, yaklaşık 1 milyon nüfusa sahip her 2 şehirde de 8-9 şiddetinde hissedildi" dedi.
10.09.2023 Gündem
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor?
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Adıyaman Hakkari bindirme zonuna dikkat çekti. Görür, "Pınaryolu- Narman/Erzurum'da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde (Çoban Dede). 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkari arasındaki bindirme Zonu için de geçerli." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2023 Gündem
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul’da sansasyonel eylem arayışında oldukları belirlenen 2 PKK'lı teröristin yakalandığı bildirildi.
26.07.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Gabar'daki tarihi keşfin izleri Berat Albayrak'ın kitabında! 'Bölgedeki ilk derin sondajı başlattık'
Gabar'daki tarihi keşfin izleri Berat Albayrak'ın kitabında! 'Bölgedeki ilk derin sondajı başlattık' Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı yaptığı dönemde, enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için reform niteliğinde adımlar atan Berat Albayrak, 'Burası Çok Önemli' isimli kitabında, Gabar'daki günlük 100 bin varillik petrol keşfinin hikayesini çarpıcı ifadelerle anlatıyor.
4.05.2023 Gündem
Kar iş makinelerinin boyunu aştı! Yollar tünele döndü
Kar iş makinelerinin boyunu aştı! Yollar tünele döndü Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde iş makinesinin boyunu aşan karda yapılan çalışma sonucu açılan yollar tünelleri andırıyor.
10.03.2023 Gündem
52 kilo patlayıcıyla yakalanan polis memuru: İhbar edenlerden Allah razı olsun
52 kilo patlayıcıyla yakalanan polis memuru: İhbar edenlerden Allah razı olsun Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, kullandığı otomobilde 52 kilo patlayıcı ele geçirildikten sonra tutuklanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.K ile birlikte 5 sanığın Hakkari 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Görülen ikinci duruşmada savunma yapan sanık A.K., arabasında patlayıcı olduğunu bilmediğini, elektronik malzeme taşıdığını zannettiğini, gözaltına alındıktan sonra patlayıcı taşıdığını öğrendiğini belirterek, "İhbar edenlerden Allah razı olsun" dedi.
17.02.2023 Gündem
Bakan Koca: Yolu kapanan köydeki engelli hastamız hastaneye nakledildi
Bakan Koca: Yolu kapanan köydeki engelli hastamız hastaneye nakledildi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yolu kapalı köyde mahsur kalan engelli hasta için sağlık ekiplerinin seferber olduğunu ve paletli ambulansla hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
3.02.2023 Gündem
Kar fena bastırdı, yollar ulaşıma kapandı
Kar fena bastırdı, yollar ulaşıma kapandı Günlerdir beklenen kar yağışı tüm yurdu etkisi altına almaya başladı. Birçok nokta kar kalınlıkları giderek artarken, yağan kar hayatı da olumsuz etkiliyor. Özellikle doğu bölgelerde birçok köy yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi. Operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken teröristlerin inleri başlarına yıkıldı. Harekat kapsamında ’girilemez' denilen her yere girildi, 'ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaşılarak TSK tarafından kontrol altına alındı.
15.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Şehit Sözleşmeli Er Atakan Çakır, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Atakan Çakır, son yolculuğuna uğurlandı Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde mayın arama tarama faaliyeti sırasında kendi silahının ateş alması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır’ın (22) cenazesi, memleketi Osmaniye'de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
16.08.2022 Gündem
Sözleşmeli er, mayın arama faaliyeti sırasında şehit oldu
Sözleşmeli er, mayın arama faaliyeti sırasında şehit oldu Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır (22), mayın arama ve tarama faaliyeti sırasında kendi silahının ateş alması sonucu şehit düştü. Şehit Çakır'ın acı haberi, memleketi Osmaniye'de yaşayan ailesine ulaştı. 
15.08.2022 Gündem
Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer: İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la çay içeceğiz
Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer: İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la çay içeceğiz Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Yayla köyünde oturan ve 'Sofi Ömer' lakabıyla tanınan Ömer Çelik, Instagram hesabından kendisini paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür ederken "İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la bir çay içeceğiz’’ dedi.
12.08.2022 Gündem
Justin Bieber paylaştı, dünya onu izledi! Hakkarili 'Sofi Ömer'e yurtdışından teklif yağıyor
Justin Bieber paylaştı, dünya onu izledi! Hakkarili 'Sofi Ömer'e yurtdışından teklif yağıyor Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yaşayan ve Sofi Ömer lakabıyla tanınan 'halay başı' Ömer Çelik (70), son günlerde Türkiye ve dünyanın gündemine oturdu. Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın Instagram hesabından videosunu paylaştığı Sofi Ömer, yaşananlar sonrası ilk kez konuştu. Türkiye dışından birçok 'halay başı' teklifi aldığını ifade eden Çelik, ünlü şarkıcı Bieber'a da teşekkür etti.
12.08.2022 Yaşam
Justin Bieber'ın paylaştığı Şemdinlili halay başı 'Sofi Ömer' konuştu
Justin Bieber'ın paylaştığı Şemdinlili halay başı 'Sofi Ömer' konuştu Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Yayla köyünde oturan ve 'Sofi Ömer' lakabıyla tanınan Ömer Çelik (70), Instagram hesabından kendisini paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür etti. Yöresel kıyafeti, esnek hareketleri ve kendisine has figürleriyle dikkat çeken Çelik, "Türkiye dışından da birçok sevenim var. Ancak ünlü şarkıcı Justin Bieber'in benim halay videomu paylaşmasına çok mutlu oldum" dedi.
12.08.2022 Eğlence
Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı
Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen 4 güvenlik korucusunun taziyesine katıldı. Bakan Soylu, "Sınırlarımızın içerisini nasıl temizlemişsek, sınırlarımızın dışını da kimsenin göz dikemeyeceği bir noktaya getirmek şehitlerimize namus burcumuzdur" dedi
26.07.2022 Siyaset
Şemdinli’de 2 terörist etkisiz hale getirildi, mühimmat ele geçirildi!
Şemdinli’de 2 terörist etkisiz hale getirildi, mühimmat ele geçirildi! Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.
20.06.2022 Gündem
Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 2 terörist etkisiz hale getirildi
Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Soylu, Eren Abluka-2 Operasyonu'nda eylem hazırlığındaki 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.06.2022 Gündem
Kaymakam makam aracıyla kaza yaptı! Yaralılar var, soruşturma başlatıldı
Kaymakam makam aracıyla kaza yaptı! Yaralılar var, soruşturma başlatıldı Hakkari'nin Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir'in de içerisinde bulunduğu makam aracının kaza yapması sonucu 6 kişi hafif yaralandı.
22.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şemdinli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şemdinli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.