Şehir Hatları

Şehir Hatları

Son dakika şehir hatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehir hatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehir hatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehir Hatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehir hatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 857 şehir hatları haberi bulunmuştur. Tüm şehir hatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Sinem Dedetaş kimdir, Üsküdar Belediye başkanı kim oldu 2024?
Sinem Dedetaş kimdir, Üsküdar Belediye başkanı kim oldu 2024? Üsküdar’dan aday olan eski Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş oldu. İşte, CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş'ın biyografisi...
31.03.2024 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi...
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi... 9 Ocak 2024 Salı günü yurt genelinde yaşanan kuvvetli fırtına ve yağış sonrası vapur seferlerinde iptale neden oldu. İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda çok sayıda sefer iptal edildi. İşte İDO, BUDO iptal olan seferler listesi...
9.01.2024 Gündem
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste...
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste... İstanbul ve Marmara bölgesinde etkili olan kuvvetli rüzgar vapur seferlerini iptal ettirdi. Deniz ulaşımını kullanan vatandaşlar, "İptal olan vapur seferlerini" araştırmaya başladı. İstanbul Şehir Hatları tarafından açıklama yapıldı. İptal olan vapur seferlerini kullanacaklar için liste haberimizde. 8 Ocak 2024 Pazartesi çalışmayan vapur seferleri...
8.01.2024 Gündem
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşanıyor.
25.11.2023 Gündem
Cumhuriyetin 100'üncü yılı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 50 yaşında
Cumhuriyetin 100'üncü yılı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 50 yaşında Asya ile Avrupa kıtaları arasında tarihte ilk kesintisiz karayolu akışını sağlayan ülkemizin ilk köprüsü Boğaziçi Köprüsü, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında 50’inci hizmet yılını kutluyor.
29.10.2023 Gündem
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak Dünyadaki en önemli büyük projelerden biri olan, Avrupa ile Asya kıtaları arasında kesintisiz demiryolu ulaşımına sağlayan Marmaray, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 10’nuncu yaşını kutluyor.
27.10.2023 Ekonomi
Anavarza Antik Kenti'nde hazine bulundu! Ağzı deri ile kapalı küp heyecan yarattı...
Anavarza Antik Kenti'nde hazine bulundu! Ağzı deri ile kapalı küp heyecan yarattı... Antik kentte bulunan gizemli küp Adana'da heyecan yarattı. Kozan ilçesinde bulunan 7 bin 500 yıllık geçmişe sahip Anavarza Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmasında içinde sikke, altın ve ziynet eşyalarının yer aldığı küp bulundu. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.
16.09.2023 Yaşam
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, kış tarifesi başlıyor. Peki, Şehir hatları kış tarifi ne zaman başlıyor? İstanbul vapur kış tarifesi saatleri nedir?
16.09.2023 Gündem
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor!
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor! Şehir Hatları'nda yaz tarifesi sona eriyor. 18 Eylül 2023-16 Haziran 2024 tarihleri arası kış tarifesi uygulanacak.
16.09.2023 Yaşam
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! İstanbul’da yaklaşık 16 bin servis aracının 300 bin çocuğu taşıyacağı yeni eğitim öğretim yılının ilk günü trafikte kaos yaşanmaması için tüm kurumlar alarma geçti.
4.09.2023 Gündem
İstanbul'da vapurlardan düdük çalma eylemi
İstanbul'da vapurlardan düdük çalma eylemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları AŞ.ye bağlı vapurlar, toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varılamaması üzerine İstanbul Boğazında bir dakikalık düdük çalma eylemi yaptı
28.04.2023 Gündem
İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri, seferleri neden iptal edildi?
İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri, seferleri neden iptal edildi? İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından sabah İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle, İstanbul'da Şehir Hatları'ndaki bazı seferler iptal edildi. Peki, İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri? Seferler başladı mı, İstanbul vapur seferleri ne zaman başlayacak? İşte İptal edilen vapur seferleri…
11.03.2023 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) seferlerinden bazılarının, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Kent genelinde etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferleri de yapılamıyor.
11.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Felaket 10 ili vurdu, tüm Türkiye yardım ve destek için seferber oldu. Bu durum fırsatçıları da harekete geçirdi. Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlerde fiyat artışlarına gidildi. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında dahi yüzde 100’ü aşkın artış yaşandı.
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Hangi Şehir Hatları vapur seferleri iptal edildi? İşte 9 Şubat 2023 iptal edilen vapur seferleri
İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Hangi Şehir Hatları vapur seferleri iptal edildi? İşte 9 Şubat 2023 iptal edilen vapur seferleri İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu. Söz konusu açıklama sonrası vatandaşlar "İstanbul'da vapur seferleri iptal mi, hangi seferler iptal edildi?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Şehir Hatları vapur seferleri…
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da vapur seferleri lodos nedeniyle iptal edildi
İstanbul'da vapur seferleri lodos nedeniyle iptal edildi İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferlerinin yapılamadığı açıklandı.
4.02.2023 Yaşam
İstanbul'da vapur seferleri durduruldu
İstanbul'da vapur seferleri durduruldu İstanbul’da lodos nedeniyle şehir hatları iptal edildi. Maltepe-Adalar, Bostancı-Karaköy-Kabataş ve Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferlerinin hava muhalefeti (lodos) dolayısıyla yapılamadığı belirtildi.
2.02.2023 Gündem
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli İstanbul’da etkili olan sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Şehit Hatları sis nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
31.01.2023 Gündem
İstanbul'da lodos alarmı!  Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı
İstanbul'da lodos alarmı! Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Marmara bölge geneli, Kıyı ve Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile geçmesi beklenen akşam öncesi İGDAŞ'tan İstanbullulara çok önemli bir uyarı mesajı gönderildi.
17.01.2023 Gündem
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi.
3.01.2023 Gündem
1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz m, bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi? İETT bedava mı? 1 Ocak İETT bedava mı?
1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz m, bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi? İETT bedava mı? 1 Ocak İETT bedava mı? 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün bedava mı? Yeni yıl başlarken 1 Ocak’ta otobüs, Marmaray, vapur, metro, metrobüslerin ücretsiz hizmet verip vermeyeceği sorgulanıyor. Dışarı çıkmayı düşünen vatandaşlar arama motorlarına ve büyükşehirlerin duyuru sayfalarına yöneldi. İşte Bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi, sorusunun yanıtı…
1.01.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak İstanbul'da yılbaşında İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılbaşı gecesi olası yoğunluğu göz önüne alarak toplu ulaşım sefer sayılarını artırdı.
29.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Hatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehir hatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.