Sedat Peker

Sedat Peker

Son dakika Sedat Peker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sedat Peker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sedat Peker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedat Peker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedat peker gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 sedat peker haberi bulunmuştur. Tüm sedat peker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Eski THK Üniversitesi Rektörü Ban'a 14, Sedat Peker'e 10 yıl hapis talebiyle iddianame
Eski THK Üniversitesi Rektörü Ban'a 14, Sedat Peker'e 10 yıl hapis talebiyle iddianame Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban'a, eşine ait görüntüleri Sedat Peker’e gönderdiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 14 yıla kadar; Peker hakkında ise 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
4.11.2022 Yaşam
Emre Olur tutuklandı
Emre Olur tutuklandı Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk'ta gözaltına alınarak Türkiye'ye getirilen Emre Olur, sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
21.09.2022 Gündem
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi!
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi! Çok sayıda suçtan aranan, suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur Tiran'da gözaltına alınmış sonrasında İstanbul’a getirilmişti. Peki, Emre Olur kimdir? İşte Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur hakkında merak edilenler…
19.09.2022 Gündem
Metin Süs silahlı saldırıda yaralandı; şüpheli gözaltında
Metin Süs silahlı saldırıda yaralandı; şüpheli gözaltında Halil Falyalı cinayeti sonrasında “Söylemez kardeşler" suç örgütü lideri Mustafa Söylemez’in İstanbul’da ilk görüştüğü isim olarak gündeme gelen Metin Süs(42), Yeşilköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren K.A.(23) olay yerinden kaçtığı sırada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
14.09.2022 Gündem
Ünsal Ban hakkında yeniden yakalama kararı
Ünsal Ban hakkında yeniden yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, dün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, eski Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban hakkında, savcılığın itirazı üzerine tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararı çıkarılan Ünal Ban tutuklandı.
3.09.2022 Gündem
Semra Güzel firar mı etti? Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması...
Semra Güzel firar mı etti? Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kaldırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e ulaşılamadığını belirterek, "Şu anda nerede olduğuna dair elimizde kesin ve resmi bir veri yok. Resmi kanallardan yurt dışına çıkış gözükmüyor" dedi.
1.04.2022 Gündem
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu?
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturuyor. Genç müzisyen Seda Sayan'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifinde bulunmuştu. Magazin takipçileri Çağlar Ökten Seda Sayan ilişkisini merak ederken Çağlar Ökten’ın hayatı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Çağlar Ökten kaç yaşında ve nereli? Çağlar Ökten ne iş yapıyor? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Magazin
Bakan Çavuşoğlu, yarın Kazakistan'a gidecek
Bakan Çavuşoğlu, yarın Kazakistan'a gidecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyarette bulunmak üzere yarın Kazakistan'a gidecek.
23.02.2022 Siyaset
DEAŞ'ın sözde Türkiye sorumlusu Güler, savunma için süre istedi
DEAŞ'ın sözde Türkiye sorumlusu Güler, savunma için süre istedi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla yakalanarak Türkiye'ye getirilip tutuklanan DEAŞ'ın sözde 'Türkiye vilayeti sorumlusu' Kasım Güler’in yargılanmasına başlandı. Güler'in, savunmaya yönelik avukatıyla görüşemediğini söyleyerek süre istemesi üzerine duruşma ertelendi. 
23.02.2022 Gündem
Maskenin önemi unutuldu! Günlerce aynı maskeyi takan var
Maskenin önemi unutuldu! Günlerce aynı maskeyi takan var Maske zorunluluğuyla ilgili tartışmalar sürerken sokakta maske eskisi kadar önemsenmiyor. Maskesini 2 günde bir değiştirdiğini söyleyenin yanı sıra maskeyi cebine ne zaman koyduğunu unutan bile var. Prof. Dr. Özlem Su Küçük ise maskenin önemine dikkat çekti. Yaklaşık 2 yıldır hayatın bir parçası haline gelen maskenin 3-4 saatte bir değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Özlem Su Küçük, aksi takdirde koruma görevini kaybettiğini hatırlattı.
23.02.2022 Gündem
İnterpol nedir, İnterpol Sedat Peker için kırmızı bülten mi çıkardı? Kırmızı bülten nedir, nasıl çıkarılır?
İnterpol nedir, İnterpol Sedat Peker için kırmızı bülten mi çıkardı? Kırmızı bülten nedir, nasıl çıkarılır? Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (INTERPOL) yurt dışındaki firari Peker hakkında 194 üye ülkede kırmızı bültenle arama kararı çıkardı. Söz konusu gelişmenin ardından İnterpol ve kırmızı bülten hakkında aramalar yoğunlaştı. Peki, İnterpol nedir, ne demek? Kırmızı bülten nedir, nasıl çıkarılır? İşte İnterpol Sedat Peker kırmızı bülten kararı…
23.02.2022 Gündem
Sedat Peker için tutuklama talebi! Bakanlık BAE'den iadesini istedi
Sedat Peker için tutuklama talebi! Bakanlık BAE'den iadesini istedi Son dakika haberi... Adalet Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etti.
23.02.2022 Gündem
Sedat Peker ile ilgili son dakika kararı! Kırmızı bülten...
Sedat Peker ile ilgili son dakika kararı! Kırmızı bülten... Son dakika haberi... Interpol, yurt dışındaki firari Sedat Peker hakkında 194 ülkede kırmızı bültenle arama kararı çıkardı. 1 Şubat 2022 tarihinde çıkarılan kırmızı bülten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirildi.
23.02.2022 Gündem
Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme! Buluşma görüntüleri ortaya çıktı
Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme! Buluşma görüntüleri ortaya çıktı Halil Falyalı cinayetiyle soruşturmasıyla ilgili  Mustafa Söylemez'in KKTC'den İstanbul'da döndükten sonra Bakırköy'de Sedat Peker'in akrabası olduğu belirtilen Metin Süs ile görüştüğü kaydedildi. O görüşmeye ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
22.02.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu'
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu' Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken dün itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanan Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.
22.02.2022 Gündem
Falyalı cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Flaş Sedat Peker detayı...
Falyalı cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Flaş Sedat Peker detayı... Halil Falyalı cinayetiyle soruşturmasıyla ilgili Mustafa Söylemez'in KKTC'den İstanbul'da döndükten sonra Bakırköy'de Sedat Peker'in akrabası olduğu belirtilen Metin Süs ile görüştüğü kaydedildi.
22.02.2022 Gündem
Sedat Peker hakkında flaş karar!
Sedat Peker hakkında flaş karar! Sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarda eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’a hakaret ve iftira ettiği iddiasıyla hakkında 6 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
18.01.2022 Yaşam
Sedat Peker hakkında tutuklama kararı çıkarıldı
Sedat Peker hakkında tutuklama kararı çıkarıldı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Sedat Peker suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianameyi Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi kabul etti. Mahkeme, firari şüpheli Sedat Peker hakkında tutuklama kararı çıkarılmasına hükmetti.
18.10.2021 Gündem
Sedat Peker ile ilgili flaş karar! 92 şüpheli...
Sedat Peker ile ilgili flaş karar! 92 şüpheli... Sedat Peker'in elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Peker'in de aralarında bulunduğu 26'sı tutuklu 92 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.
16.10.2021 Yaşam
‘Şirinler’den Sedat Peker çıktı! Örgüt üyelerine hediye etmiş
‘Şirinler’den Sedat Peker çıktı! Örgüt üyelerine hediye etmiş Adana merkezli 4 ilde ‘Şirinler’ çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 18’i tutuklandı. İsmi açıklanmayan bir örgüt yöneticisinin evinde yapılan aramada üzerinde ‘Sedat Peker’ yazılı 2 tespih ele geçirildi.
17.07.2021 Gündem
Sedat Peker'e yönelik yeni operasyon: 15 kişi gözaltında
Sedat Peker'e yönelik yeni operasyon: 15 kişi gözaltında Suç örgütü lideri Sedat Peker'e yönelik operasyonda ele geçirilen bilgi ve deliler doğrultusunda 18 kişiye yönelik düzenlenen yeni operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
12.07.2021 Gündem
Sedat Peker ile bağlantılı 10 kişi gözaltına alındı
Sedat Peker ile bağlantılı 10 kişi gözaltına alındı Çekmeköy'de Cahit Çetin'in öldürülmesi sonrası yapılan yeni operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yakalanan şüphelilerin Sedat Peker ile bağlantılı olduğu belirtildi.
29.06.2021 Yaşam
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Toplum adalete susadı
Kılıçdaroğlu: Toplum adalete susadı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 yıl önce Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği yürüyüşe ilişkin, "Bizler beraber yürüdük. 83 milyon adına yürüdük. Bu toplum adalete susadı. Adalet istiyoruz. Eğer bir ülkenin hapishaneleri tıka basa doluysa, 10 kişilik koğuşlarda 25-30 kişi kalıyorsa bir sorun var demektir" dedi.
15.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sedat Peker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedat peker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.