Görüntü

Görüntü

Son dakika görüntü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görüntü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görüntü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görüntü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görüntü gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.752 görüntü haberi bulunmuştur. Tüm görüntü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kepek Nasıl Geçer? Kepek Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kepek Nasıl Geçer? Kepek Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Kepek, kaşıntı ve kafa derisinde görülen deri dökülmesiyle birlikte kendini gösteren bir cilt rahatsızlığı olarak bilinir. Bulaşıcı değildir ancak tedavi edildiği takdirde dahi arada sırada tekrarlanabilen bir hastalıktır.
26.07.2024Sağlık
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Ceyhan Kandemir'in son filmi "Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim" izleyiciyi derin bir duygusal yolculuğa çıkaran, modern insanın yalnızlık ve mutluluk arayışını ustalıkla işleyen bir film olarak kısa bir zaman içerisinde izleyicilerle buluşacak… Görsel şöleni, etkileyici müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu film, Kandemir'in sinema sanatındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
24.07.2024Magazin
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
23.07.2024İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.07.2024İddaa
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana
Adana'da yeraltı çöp konteynerleri kaldırılıyor!
Adana'da yeraltı çöp konteynerleri kaldırılıyor!Adana’nın bazı ilçelerinde çöp konteynerleri yer altına yerleştirilmişti. Görüntü itibariyle daha estetik ve kullanışlı olacağı düşünülen yeraltı konteynerleri, bir süre sonra temizlik ve hijyen konusunda sıkıntı yaşanmasına sebep oldu. Temizlenmesinin zor olması ile birlikte vatandaşlar, kokudan şikayetçi oluyorlardı. Bu noktada harekete geçen Seyhan belediyesi bazı noktalarda yeraltı çöp konteynerlerini kaldırdı.
22.07.2024Adana
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendi
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendiAGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın Yargıtay tarafından 15 sanık yönünden bozulmasının ardından yeniden görülen davanın 6'ıncı duruşması bugün yapıldı. Mahkeme, duruşmayı 11 Ekim'e erteledi.
17.07.2024Gündem
Adana'da evinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan sanığa 19,5 yıl hapis
Adana'da evinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan sanığa 19,5 yıl hapisAdana’da evinde uyuşturucu sattığı iddia edilen ve evinin önünde suçüstü yakalanan sanık 19.5 yıl hapis ve 39 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
16.07.2024Adana
Bursa'dan şoke eden görüntü! Önce forklifte astılar sonra yaptıkları 'pes' dedirtti
Bursa'dan şoke eden görüntü! Önce forklifte astılar sonra yaptıkları 'pes' dedirttiBursa'nın İznik ilçesinde damada yapılanlar 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Damadı önce forklifte astılar ardından bahçe hortumu ile yıkayıp su dolu bidona soktular. Sonra ise el arabasıyla sokak sokak gezdirdiler.
16.07.2024Gündem
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmedi
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmediAntalya'da cinsel ilişki karşılığında iş yerinin yıkım kararını kaldırmaya yönelik Suriye uyruklu Faten E. adlı kadınla pazarlık görüntüleri ortaya çıkan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın savunması ortaya çıktı.
16.07.2024Gündem
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırgan
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırganABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. Öte yandan FBI, eski ABD Başkanı Trump'a suikast girişimi düzenleyen kişinin kimliğini açıkladı. Saldırgan olay yerinde öldürüldü. Saldırganla ilgili detaylar ortaya çıktı.
14.07.2024Dünya
Misli'de günün şampiyon tercihleri!
Misli'de günün şampiyon tercihleri!Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.07.2024İddaa
Derin Talu’nun özel korumalı aracı dikkat çekti!
Derin Talu’nun özel korumalı aracı dikkat çekti!Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu (20), gecelerde yakalandı. Muhabirlerin görüntü vermemesi için çaba sarf eden Talu'nun imdadına ise annesi yetişti.
14.07.2024Magazin
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon TercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.07.2024İddaa
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdı
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdıBalıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir'e 24 yıl hapis cezası verildi. "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanık Erdoğan Özdemir, 18 yaşından küçük olması nedeniyle en üst sınır olan 24 yıl hapse mahkum edildi. Oğlunu azmettirdiği iddiasıyla yargılanan baba Orhan Özdemir ise beraat etti
12.07.2024Gündem
Adnan Oktar’ın en büyük korkusu! ‘Güncel yapılanma’ davasında tahliye kararı
Adnan Oktar’ın en büyük korkusu! ‘Güncel yapılanma’ davasında tahliye kararıÖrgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla güncel yapılanma davasında mahkeme, Oktar dışındaki tüm sanıkların tahliyesine karar verdi.
11.07.2024Gündem
Kararan gümüş takılar için 2 malzeme işi 5 dakikada çözüyor; Gümüş takılarda donuk ve kirli görüntü son buluyor
Kararan gümüş takılar için 2 malzeme işi 5 dakikada çözüyor; Gümüş takılarda donuk ve kirli görüntü son buluyorGünlük hayatta sıkça kullanılan gümüş takılar, sabun ve el kremleri nedeniyle kararmalar oluşur. Bu durum takıların kirli ve donuk görünmesine neden olur. Can sıkan bu durumu 2 malzemeyle çözmek mümkündür. Gümüş takıları dakikalar içinde eski haline döndüren yöntem haberimizde.
11.07.2024Yaşam
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet etti
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet ettiAksaray'da uygulama noktasında durdurulan araçta yolcu konumundaki şahıs askeri personel olduğunu belirterek görevli memurlara aracının sürekli durdurulduğunu söyledikten sonra polisi polise şikayet etti. Görüntü almak isteyen basın mensuplarını fark eden şahıs kameramana da “Askerim ben, kapat şunu aslan parçası” diye talimat verdi.
10.07.2024Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" dedi.
10.07.2024Adana
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulunarak, "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
9.07.2024İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
9.07.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Görüntü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görüntü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.