Saldırı Girişimi

Saldırı Girişimi

Son dakika Saldırı girişimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saldırı girişimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saldırı girişimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldırı Girişimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldırı girişimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 932 saldırı girişimi haberi bulunmuştur. Tüm saldırı girişimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişimi! MSB: Terör örgütleri yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişimi! MSB: Terör örgütleri yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki polis kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, "Terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" denildi.
6.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul Adalet Sarayı'nda polis noktasına silahlı saldırı girişiminde bulunulmuş ve saldırganlar polis ekiplerince etkisiz hale getirilmişti. Çağlayan Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Teröristleri lanetliyorum. Milletimize geçmiş olsun. GBT kontrolü sırasında polislerden kaçmak istiyorlar. D noktasından kaçıp C noktasına geliyorlar. Çatışmada iki terörist öldürüldü. Kahraman polisimizin özellikle kararlılığı ile hain terör saldırısı önlenmiş oldu." dedi.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi Çağlayan Adliyesi önünde güvenlik noktasına ateş eden iki saldırganın vurulma anı kameraya yansıdı.
6.02.2024 Vatan TV
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik 3 ayrı üsten havalanan savaş uçaklarıyla birlikte insansız hava araçları ve tanker uçakların da görev aldığı hava harekatında sınırdan 140 kilometre derinlikteki terör hedefleri eş zamanlı vuruldu.
4.10.2023 Gündem
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu Sancaktepe'de kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Acılı baba çocuklarının kaybolmasıyla ilgili " İnşallah buluruz tek dileğmiz tek umudumuz bu" diye konuştu.Üç kardeşin cansız bedeni aynı mahallede bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. Üç kardeşin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay sonrası konuşan acılı baba, "2018 yılında yüksek ateşten 1 çocuğumuzu da kaybettik, bu 4’cü çocuk oldu. Yapacak bir şey yok Kader ama ihmalde var" dedi.
4.10.2023 Gündem
Ankara'daki saldırı girişimi! İkinci teröristin de kimliği belli oldu
Ankara'daki saldırı girişimi! İkinci teröristin de kimliği belli oldu İçişleri Bakanlığı, Ankara'da saldırı girişiminde bulunan ikinci teröristin de kimliğinin belli olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir" denildi.
4.10.2023 Gündem
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı Kayseri'de, teröristler tarafından öldürülüp aracı gasbedilerek Ankara'daki bombalı eylemde kullanılan 1 çocuk babası veteriner Mikail Bozlağan (24), toprağa verildi.
2.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişiminde bulunan 2 teröristten 1'inin bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi 'Kanivar Erdal' kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edildi.
2.10.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Hedefler birer birer yok edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Hedefler birer birer yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendi. Operasyonda 20 hedef vuruldu, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
1.10.2023 Gündem
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.
1.10.2023 Gündem
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı"
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı" TEKNOFEST, İzmir'de son gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoljoi Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST'in kapanış ve ödül töreni kapsamında önemli açıklamalar yaptı.
1.10.2023 Gündem
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı girişiminin ardından siyasilerden sert mesajlar geldi. Saldırının detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." tepkisinde bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Devletimiz terörün her türlüsünün kökünü kurutmaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Ankara Kızılay'da bombalı saldırı girişimi! İşte ilk görüntüler
Ankara Kızılay'da bombalı saldırı girişimi! İşte ilk görüntüler Ankara'nın Çankaya ilçesinde Kızılay çevresinde bir patlama sesi duyuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olay ile ilgili açıklama yaparak, "Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
1.10.2023 Haber
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Saldırı girişimi önlendi, 12 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı girişimi önlendi, 12 terörist etkisiz hale getirildi Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 12 terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi.
11.08.2023 Gündem
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Kamu kurumlarının internet sitelerine saldırı girişimi: 32 gözaltı
Kamu kurumlarının internet sitelerine saldırı girişimi: 32 gözaltı Ankara Emniyetince, kamu kurumlarına ait 450 internet sitesine siber saldırı girişiminde bulunduğu belirlenen hackerler yönelik operasyonda 32 kişi gözaltına alındı.
8.05.2023 Gündem
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi AK Parti'nin Bahçelievler'de bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silah sesleri yükseldi. Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş etti. İlk belirlemelere göre binada her hangi bir isabet olmazken polis, havaya ateş eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
21.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saldırı Girişimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldırı girişimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.