Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Son dakika Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık bakanlığı yönetim hizmetleri genel müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 sağlık bakanlığı yönetim hizmetleri genel müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm sağlık bakanlığı yönetim hizmetleri genel müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası Aile Hekimliği kurası sonuçları açıklandı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası Aile Hekimliği kurası sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı İller arası aile hekimliği yerleştirme kura sonuçları açıklandı. Sözleşmeli olarak görev yapan aile hekimleri ile muvafakatı uygun görülen diğer hekimlerin başvurduğu Aile Hekimliği kura başvuru sonuçları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinden öğrenilebilecek. İşte Aile Hekimliği kura sonuçlarına göre yerleşenlerin listesi!
29.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları açıklandı!
Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama başvuruları kasım ayında tamamlanmıştı. Sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadroları için kura çekimi bugün yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından canlı olarak yayımlanan kura çekilişi sonrasında sonuçlar açıklandı ve listeler yayımlandı. İşte Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları!
29.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama kurası ilanı yayınlandı. İlana göre, sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadrolarına alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolara alınacak personelin branş dağılımı da ilanda açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı açıktan atama 2022 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı PBS başvuru ekranı ve atama kurası takvimi!
6.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi! Sağlık Bakanlığı duyurdu! İlk defa ve yeniden atama kurası takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu ne zaman, saat kaçta sona eriyor? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası takvimi!
3.10.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atama başvuruları başlıyor! Tabip, diş tabibi ve eczacı alınacak! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı atama başvuruları başlıyor! Tabip, diş tabibi ve eczacı alınacak! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Tabip, diş tabibi ve eczacı alınacak! 2022 Sağlık Bakanlığı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama başvuruları 23 Eylül’de başlayıp 29 Eylül’de sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvuruları nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte Tabip, diş tabibi ve eczacı alımı ile ilgili detaylar…
22.09.2022 Personel Alımı
Aile hekimliği iller arası kura 2022 sonuçları! İller arası aile hekimliği kurası 2022/2 sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır, canlı yayın ile nasıl takip edilir?
Aile hekimliği iller arası kura 2022 sonuçları! İller arası aile hekimliği kurası 2022/2 sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır, canlı yayın ile nasıl takip edilir? İller Arası Aile Hekimliği Yerleştirme kurası sonuçları ve isim listesi sorgulaması başladı. 1 Eylül 2022 tarihinde noter huzurunda Bilkent Yerleşkesinde çekilen kuranın sonuçları merak ediliyor. Aile hekimliği iller arası kura sonuçlarına göre kazananların isim listesi yayınlandı. İşte Aile hekimliği iller arası kura sonuçları 2022…
1.09.2022 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası yer değiştirme başvurusu başladı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası yer değiştirme başvurusu başladı! Sağlık Bakanlığı İller Arası Yer Değiştirme başvurularının başladığını duyurdu! Yayınlanan duyuruda, 2022 yılı Haziran dönemi iller arası yer değişikliği atama kuraları için başvuruları almaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayini başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Personel Bilgi Sistemi (PBS) ekranı!
27.06.2022 Memur
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı!
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İlanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden atama yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı atama kura başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı PBS başvuru ekranı!
24.05.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası başvuruları başladı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası başvuruları başladı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası ilanı yayımlandı. Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin hükümleri gereğince; Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar ile diğer kamu kurumlarında ilan edilen unvanlarda çalışmış olup, çeşitli nedenlerle bu görevlerinden ayrılmış olanlar ile Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununa tabi sağlık astsubayı olarak görev yapmakta iken kendi istekleri ile görevinden ayrılmış olanlar için açıktan atama kura başvuruları bugün başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı kura başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 duyurusu!
11.05.2022 Personel Alımı
2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?
2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ile ilgili süreç 8 Mart’ta başlamıştı. 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası için başvurular alınmaya devam ediyor. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için eczacı, uzman diş tabibi, diş tabibi, tabip ve uzman tabip unvanında personel alınacak. Atama kurası için adaylarda aranan başvuru şartları ve diğer detaylar merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar…
10.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayımlandı!
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası için başvurular alınacak. Kura için 2 ayrı yerleştirme yapılacak. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için eczacı, uzman diş tabibi, diş tabibi, tabip ve uzman tabip unvanında personel alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı persone alımı atamaları ne zaman, başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar…
7.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı sınavsız yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! 65-72 yaş atama başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı sınavsız yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! 65-72 yaş atama başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı 65-72 yaş yeniden atama kurası ilanı yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığı sınavsız ve kura ile Uzman, tabip, diş tabibi ve eczacı alımı yapacak. Peki, Sağlık Bakanlığı yeniden atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 65-72 yaş atama kurası ne zaman? Uzman, tabip, diş tabibi ve eczacı alımı başvuru şartları!
7.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı’na personel alımı başvurusu 16 Kasım'da sona erdi. Sağlık Bakanlığı tarafından uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına alım için başvuruları aldı. Başvuru yapan adayların gözü bakanlık tarafından açıklanacak sonuçlara çevrilirken, personel alımı kura takvimi de merak konusu oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar...
17.11.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atama takvimi! 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman?
Sağlık Bakanlığı atama takvimi! 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için son günlere girildi. Adaylar Sağlık Bakanlığı'na 40 bin personel alımı için başvurular başladı. Peki, 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? İşte 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı 2021!
12.11.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atamaları ne zaman başlayacak, atama başvuru sonuçları ne zaman ilan edilecek?
Sağlık Bakanlığı atamaları ne zaman başlayacak, atama başvuru sonuçları ne zaman ilan edilecek? Sağlık Bakanlığı atama başvuruları başlıyor. Uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları için tarih belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı atamaları ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı atama başvuru sonuçları ne zaman ilan edilecek?
11.11.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, atama kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama…
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, atama kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama… Sağlık Bakanlığı atama kurası sonuçları sorgulama üzerine yapılan araştırmalar arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt aranıyor. Başvurular 8-14 Eylül tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) ile gerçekleştirildi. Başvuru sürecinin sona ermesiyle Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı atama kura sonuçları ne zaman açıklanacak, sorularına yanıt aranamaya başlandı. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ile ilgili merak edilenler…
30.09.2021 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı tabip, diş tabibi ve eczacı ataması başvuruları başlıyor!
Sağlık Bakanlığı tabip, diş tabibi ve eczacı ataması başvuruları başlıyor! Sağlık Bakanlığı atama takvimi belli oldu. Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına tabip, diş tabibi ve eczacı ataması yapılacak. İlk defa veya yeniden yapılacak atamalar için başvurular 8-14 Eylül'de alınacak, kura çekimi ise 30 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 2021 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı!
7.09.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı istifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınladı!
Sağlık Bakanlığı istifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınladı! Sağlık Bakanlığı 2021 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası ilanı yayımlandı. Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin hükümleri gereğince; Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar ile diğer kamu kurumlarında çalışmış olup, çeşitli nedenlerle bu görevlerinden ayrılmış olanlar için kura ile atama gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı 2021 atama kurası başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuru şartları!
31.05.2021 Personel Alımı
Sağlık bakanlığı emekli doktor alımı yapacak! 65 72 yaş yeniden atama kurası 2021 ne zaman?
Sağlık bakanlığı emekli doktor alımı yapacak! 65 72 yaş yeniden atama kurası 2021 ne zaman? Sağlık Bakanlığı 65-72 yaş doktorların yeniden atama kurası ilanı yayımladı. Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları kadrolarında görevlendirilmek üzere, daha önce Sağlık Bakanlığı veya bağlı kuruluşlarında çalışmış tabip ve uzman tabipler ile resen emekli edilerek sözleşmeli aile hekimi olarak görevine devam eden tabip ve uzman tabipler alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı 65-72 Yaş Yeniden Atama başvurusu tarihi 4 Mayıs’ta sona erecek. Sağlık Bakanlığı 65 72 yaş yeniden atama kurası ne zaman yapılacak?
26.04.2021 Çalışan Hakları
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! 8 Mart'ta başlıyor!
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! 8 Mart'ta başlıyor! Sağlık Bakanlığı duyurdu. Resmen başlıyor. Takvim belli oldu. Başvurular 8 Mart'ta başlıyor. Sağlık Bakanlığı 2021 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası detayları belli oldu Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına tabip, diş tabibi ve eczacı ataması yapılacak. Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Atamalar için başvurular 8-15 Mart'ta alınacak, kura çekimi ise 5 Nisan Pazartesi gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2021! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu nasıl yapılır? Tabip, diş tabibi ve eczacı ataması başvurusu...
7.03.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atama kurası ilanı yayınlandı! İşte atama başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı atama kurası ilanı yayınlandı! İşte atama başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa ve yeniden atama kurasının detayları belli oldu. Tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atamayerleştirme iş ve işlemleri ilan edilen takvim Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı kura başvurusu şartları ne? Sağlık Bakanlığı atama kurası ilanı 2021!
5.03.2021 Personel Alımı
O paralar ödenecek! Bakanlık 'acele' kodlu yazı yolladı...
O paralar ödenecek! Bakanlık 'acele' kodlu yazı yolladı... Binlerce kişiyi ilgilendiren karar. Sağlık Bakanlığı çok acele kodlu 81 ile yazı yolladı. Sağlık Bakanlığı kamuda 4 D'li olarak sürekli işçi kadrosunda çalışan işçilerden kesilen sendika dayanışma aidatlarıyla ilgili gönderdiği yazıda yetkili sendikaya üye olmayanlardan (dayanışma dilekçesi verenler) yeni toplu iş sözleşmesi (TİS) sonuçlanıncaya kadar herhangi bir sendika aidatı kesilmeyecek. Üye olanlar ise TİS sonrasında kesilmesini istiyorlarsa yetkili sendikadan istifa edip, dilekçe vererek aidat ödemezler. Her iki durumda da dayanışma aidatı yetkili sendikaya ödenecek" denildi... Öte yandan kamu, uzun yıllar sonra ilk kez “milyonluk işçi gücü için” 2021’de toplu sözleşme pazarlığı yapacak. Hem memur, hem de işçiler için yapılacak toplu sözleşme pazarlığında kamunun muhatabı TÜRK-İŞ olacak. Pazarlık görüşmelerinin yaz aylarına doğru başlaması bekleniyor.
13.01.2021 Çalışan Hakları
Sağlık Bakanlığı'ndan flaş genelge! Aylık ve ek ödeme kararı...
Sağlık Bakanlığı'ndan flaş genelge! Aylık ve ek ödeme kararı... Sağlık Bakanlığı, Covid-19 tanısı ile tedavi görürken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının 'meslek hastalığı' veya 'vazife malulü' hükümlerinden yararlanmalarına ilişkin genelge yayımladı. Yayımlanan genelge ile, koronavirüs tanısı konulan ve vefat eden sağlıkçı yakınlarına aylık bağlanacak.
18.12.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! İstifa sonrası atama başvuruları yarın sona eriyor!
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! İstifa sonrası atama başvuruları yarın sona eriyor! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu. Bakanlık kamu kurumlarında çalışmış sağlık memuru, sağlık teknikeri, laborant, ebe ve hemşire kadrolarından, çeşitli nedenlerle görevlerinden ayrılmış olanlar için istifa sonrası açıktan atama kurası başvuru sürecini başlattı. Sağlık Bakanlığı 2020 istifa sonrası açıktan atama kurası başvuruları yarın sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı atama başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
9.12.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık bakanlığı yönetim hizmetleri genel müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.