Sağlık Memuru

Sağlık Memuru

Son dakika sağlık memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.112 sağlık memuru haberi bulunmuştur. Tüm sağlık memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi, kılavuz ve branş dağılımı ile ilgili aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alımı ilanına göre 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacak Sağlık Bakanlığı, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak.
25.04.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak!
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak! Sağlık alanında eleman temininde sıkıntı çekilen yerlerde sözleşmeli pozisyon sayısının 27 binden 36 bine çıkarılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Resmen duyuruldu! 27 bin sözleşmeli personel alınacak
Resmen duyuruldu! 27 bin sözleşmeli personel alınacak Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde sağlık hizmetlerinin yürütülebilmesi için 27 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek.
26.12.2023 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi? Aile sağlığı elemanı olarak nitelendirilen Aile hekimliği bünyesinde çalışan hemşire, ebe, sağlık memuru (toplum sağlığı) ve acil tıp teknisyenleri kadro bekliyor. Kamu bünyesinde sözleşmeli olarak hizmet veren ASM çalışanları sık sık kadro isteklerini dile getiriyor. Peki, ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
28.04.2023 Çalışan Hakları
Bakan Koca: 12 bin 700 atama yapılacak
Bakan Koca: 12 bin 700 atama yapılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Maraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa için 71 ilden isteğe bağlı yer değişikliği kurası ile 12 bin 700 atama yapılacak" dedi.
10.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı’na 27 bin sağlık personeli alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte alınacak kadrolar ve hizmet yerleri!
Sağlık Bakanlığı’na 27 bin sağlık personeli alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte alınacak kadrolar ve hizmet yerleri! Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı’na 27 bin sağlık personeli hangi kadrolarda alınacak? İşte istihdam edilecek kadrolar ve yerleri!
6.12.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 27 bin kişi istihdam edilecek
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 27 bin kişi istihdam edilecek  2023 yılında 27 bin sözleşmeli sağlık personelinin istihdam edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.12.2022 Personel Alımı
2023 yılında 27 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
2023 yılında 27 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek 2023 yılında 27 bin sözleşmeli sağlık personelinin istihdam edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
5.12.2022 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları açıklandı!
Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama başvuruları kasım ayında tamamlanmıştı. Sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadroları için kura çekimi bugün yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından canlı olarak yayımlanan kura çekilişi sonrasında sonuçlar açıklandı ve listeler yayımlandı. İşte Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları!
29.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakan Fahrettin Koca, "Başvuru Kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı, şartları, kılavuzu, branş ve kontenjan dağılımı için yapılan aramalar da arttı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı mı, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
26.11.2022 Personel Alımı
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları KPSS ortaöğretim taban puanları, tavan puanları için yapılan aramalar arttı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar 55, 60,65,70,75 puanla nereye girebileceklerin, hangi puanla nereye atanacaklarını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim 55, 60,65,70,75 puanla nereye girilir? İşte KPSS taban puanları 2022...
24.11.2022 Eğitim
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımına yönelik branş dağılımı ve başvuru tarihleri merakla beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca personel alımlarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi?
11.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama kurası ilanı yayınlandı. İlana göre, sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadrolarına alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolara alınacak personelin branş dağılımı da ilanda açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı açıktan atama 2022 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı PBS başvuru ekranı ve atama kurası takvimi!
6.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? 27 bin sözleşmeli personel alımı ve atama bilgileri!
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? 27 bin sözleşmeli personel alımı ve atama bilgileri! Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvuruları için gözler yapılacak açıklamalara çevrildi. Personel alımı başvuruları için geri sayım başlarken başvuru tarihleri de pek çok aday tarafından araştırılıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 2022 yılının sonuna kadar doktor, ebe, hemşire, sağlık memuru gibi kadrolardan Sağlık Bakanlığı'nda çalışmak üzere sağlık personeli alımı gerçekleşecek. Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri merak edilen konular arasında geliyor. Ayrıca KPSS soruşturmasının da süreci etkileyip etkilemeyeceği de merak konusu. Peki, Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu ne zaman? Başvuru şartları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin son bilgiler…
7.08.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman, kadro dağılımı (branş) nasıl olacak?
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman, kadro dağılımı (branş) nasıl olacak? Sağlık Bakanlığı 27 bin sağlık personeli istihdam edecek! Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sağlık Bakanlığı bünyesinde 2022 yılının sonuna kadar sözleşmeli olarak istihdam edilecek sağlık personeli sayısı 27 bin olarak belirlendi. Peki, Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman, Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi branşlarda yapılacak? 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı nasıl olacak?
29.07.2022 Personel Alımı
Binlerce personel alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Binlerce personel alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılında istihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeli sayısı yeniden belirlendi. Buna göre diş tabibi, diyetisyen, ebe, hemşire, psikolog, sağlık memuru, sağlık teknikeri, tabip, uzman tabip olmak üzere toplam 27 bin sağlık personeli alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
28.07.2022 Personel Alımı
En düşüğü 9.105 lira oldu! Zam sonrası ilk maaş ödemeleri bugün yapılıyor
En düşüğü 9.105 lira oldu! Zam sonrası ilk maaş ödemeleri bugün yapılıyor Zamlı maaş ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Zam sonrası en düşük maaş miktarı 9.105 TL'ye yükseldi. Yüz binlerce kişite maaşlarının bayramdan önce ödeneceği müjdesi verilmişti. Memurların temmuz zammı sonrası alacakları zamlı maaşlar hesaplarına yatırıldı. Görevdeki memurlar temmuz ayında maaşlarını; yüzde 7 toplu sözleşmeden kaynaklı zam ve yüzde 7.5’i aşan enflasyon farkı ile birlikte toplam yüzde 41.69 zamlı alacak. Yeni zamla birlikte genel müdürün maaşı 29.809 liraya çıkarken, en düşük memur maaşı da 9.105 lira oldu.
8.07.2022 Memur
Zamlı maaşlar yarın hesaplarda! En düşüğü 9 bin 105 lira
Zamlı maaşlar yarın hesaplarda! En düşüğü 9 bin 105 lira Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Görevdeki memurlar temmuz ayında maaşlarını; yüzde 7 toplu sözleşmeden kaynaklı zam ve yüzde 7.5’i aşan enflasyon farkı ile birlikte toplam yüzde 41.69 zamlı alacak. Yeni zamla birlikte genel müdürün maaşı 29.809 liraya çıkarken, en düşük memur maaşı da 9.105 lira oldu. Zamlı memur maaşları 8 Temmuz Cuma günü hesaplara yatırılacak.
7.07.2022 Memur
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası başvuruları başladı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası başvuruları başladı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası ilanı yayımlandı. Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin hükümleri gereğince; Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar ile diğer kamu kurumlarında ilan edilen unvanlarda çalışmış olup, çeşitli nedenlerle bu görevlerinden ayrılmış olanlar ile Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununa tabi sağlık astsubayı olarak görev yapmakta iken kendi istekleri ile görevinden ayrılmış olanlar için açıktan atama kura başvuruları bugün başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı kura başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 duyurusu!
11.05.2022 Personel Alımı
Oğlunun başını kesmeye çalışmıştı! Cezaevinde yaşamına son verdi
Oğlunun başını kesmeye çalışmıştı! Cezaevinde yaşamına son verdi Zonguldak’ta, oğlu A.O.A.’nın (16) boynunu keserek öldürmeye çalışan, yargılaması sürerken tutuklu bulunduğu cezaevinde yaşamına son veren Yusuf Akmısır (42) hakkındaki kamu davası düştü.
10.05.2022 Yaşam
Oğlunun boğazını 'Rabbime kurban ettim' diyerek kesmeye çalışmıştı! İntihar etti
Oğlunun boğazını 'Rabbime kurban ettim' diyerek kesmeye çalışmıştı! İntihar etti Zonguldak'ta 'Kendi adıma rabbime kurban ettim' diyerek oğlu A.O.A.nın (16) boynunu keserek öldürmeye çalışan Yusuf Akmısır (42), tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumunda kendisini asarak intihar etti.
7.05.2022 Yaşam
15 yaşındaki kız çocuğu babasını öldürmüştü! Verilen cezaya itiraz
15 yaşındaki kız çocuğu babasını öldürmüştü! Verilen cezaya itiraz Kayseri'de, babası Cuma Ali Ceylan'ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C. (15) adlı kız çocuğuna 'haksız tahrik', 'yaş küçüklüğü' ve 'iyi hal' indirimleri uygulanarak verilen 10 yıl hapis cezasına, müşteki taraf avukatları itiraz etti. Ölen Ceylan'ın avukatları, cezayı az bularak sanık hakkında 'iyi hal' ve 'tahrik' indirimi uygulanmaması gerektiğini belirtip, cezanın artırılmasını istedi.
27.04.2022 Yaşam
Babasını öldürmüştü: 15 yaşındaki kızın cezası belli oldu! 'Hiç sevgi göremezdim, annemi aldatıyordu'
Babasını öldürmüştü: 15 yaşındaki kızın cezası belli oldu! 'Hiç sevgi göremezdim, annemi aldatıyordu' Kayseri'de, babası Cuma Ali Ceylan'ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C. (15) adlı kız çocuğu, ağırlaştırılmış müebbet istemiyle tutuklu yargılandığı davada 10 yıl hapse çarptırıldı. Cezada 'haksız tahrik', 'yaş küçüklüğü' ve 'iyi hal' indirimleri uygulandı.
21.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.