Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi! Sağlık Bakanlığı duyurdu! İlk defa ve yeniden atama kurası takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu ne zaman, saat kaçta sona eriyor? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası takvimi!
3.10.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atama kurası ilanı yayınlandı! İşte atama başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı atama kurası ilanı yayınlandı! İşte atama başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa ve yeniden atama kurasının detayları belli oldu. Tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atamayerleştirme iş ve işlemleri ilan edilen takvim Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı kura başvurusu şartları ne? Sağlık Bakanlığı atama kurası ilanı 2021!
5.03.2021 Personel Alımı
Doktorlar 72 yaşına kadar çalışabilecek!
Doktorlar 72 yaşına kadar çalışabilecek! OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tabip, uzman tabip ve aile hekimlerine kendilerinin istemesi ve kurumların da onayı dahilinde 72 yaşına kadar çalışma imkanı getirildi.
25.08.2017 Sağlık