Rögar

Rögar

Son dakika rögar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rögar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rögar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rögar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rögar gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 rögar haberi bulunmuştur. Tüm rögar haberleri aşağıda listelenmiştir.
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı Şanlıurfa’da, 600 jandarma personelinin katılımıyla terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması mensupları olan ve kendilerine 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adını veren şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Telefona bakarak yürürken vidanjörden önce rögara düştü
Telefona bakarak yürürken vidanjörden önce rögara düştü Burdur'da kaldırımda elindeki telefona bakarak yürüyen Afganistan uyruklu kişi, belediye personelinin çalışma yaptığı rögara düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.01.2024 Gündem
Şanlıurfa'da rögara düşen çocuk kurtarıldı
Şanlıurfa'da rögara düşen çocuk kurtarıldı Şanlıurfa'da 3 metre derinliğindeki rögara düşen Ali U., (13) itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
10.01.2024 Gündem
Sancaktepe ve Sultanbeyli'de tedirgin eden koku
Sancaktepe ve Sultanbeyli'de tedirgin eden koku Sancaktepe ve Sultanbeyli'de 3 mahallede oturanlar özellikle dün gece yoğun koku ve genizlerinde yanma nedeniyle şikayette bulundu.
28.12.2023 Gündem
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor Avrupa'da bazı ülkelerin kabusu haline gelen tahtakurularıyla ilgili Türkiye'nin farklı noktalarından da şikayetler gelmeye başladı. Böcek Profesörü olarak bilinen Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çetin, en çok şikayetin şu anda toplu yaşam alanlarından ve konutlardan geldiğini belirterek, “Gece uyuduğunuz zaman genellikle yatakların dikiş kenarlarında, ranzanın, bazanın ve dolaplar içerisinde görülüyorlar. Karanlığı ve kuytu noktaları seviyor. Lambayı yaktığınız zaman ortalıkta gözükmüyorlar. Ama siz ne zaman ışığı kapatıp yatmaya hazırlandıysanız o zaman onlarda yavaşça ortaya çıkabiliyorlar. Çözüm, profesyonel ilaçlama hizmeti almak ya da Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle ilaçlama yapmak” dedi.
14.10.2023 Yaşam
Zabıtayı şaşırtan görüntü! Kaçak göçmen 3 gün boyunca kanalda yaşadı
Zabıtayı şaşırtan görüntü! Kaçak göçmen 3 gün boyunca kanalda yaşadı Esenyurt'ta üç gün boyunca yer altı kablolarının geçtiği kanalda yaşadığı belirlenen kaçak göçmen yakalandı.
14.09.2023 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Kocaeli'de şiddetli yağmur sele dönüştü! Deniz ve dereler taştı, yollar göle döndü
Kocaeli'de şiddetli yağmur sele dönüştü! Deniz ve dereler taştı, yollar göle döndü Kocaeli'de şehrin birçok noktası şiddetli yağmur sebebiyle su altında kaldı. Vatandaşlar ve sürücüler göle dönen cadde ve sokaklarda mahsur kalırken, şiddetli yağmur sebebiyle deniz ve dereler taştı. 
8.07.2023 Gündem
Antalya'da sağanak! Araçlar mahsur kaldı, rögar kapağı üstündeki asfalt kalktı
Antalya'da sağanak! Araçlar mahsur kaldı, rögar kapağı üstündeki asfalt kalktı Antalya'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı noktalarda araçlar mahsur kaldı. Konyaaltı ilçesinde bir rögar kapağının üstündeki asfalt, suyun basıncıyla kalktı.
6.05.2023 Yaşam
Yağmur ve kar bir arada! Bahçeler sular altında kaldı
Yağmur ve kar bir arada! Bahçeler sular altında kaldı Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meteorolojik uyarılarla birlikte ilçe genelinde yağmur etkili olurken bin 764 rakımlı Ulus dağında ise kar yağışı etkili oldu.
13.04.2023 Yaşam
Malatya’da rögar taştı, cadde göle döndü
Malatya’da rögar taştı, cadde göle döndü     Malatya'nın Battalgazi ilçesinde rögarın taşması sonucu cadde su ile dolarken, araçlar güçlükle ilerledi. 
19.03.2023 Gündem
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış Konya'da, 60 milyon TL'lik vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklanan, 'Richie Rich' lakaplı 22 yaşındaki çete liderinin, GSM operatörünün mobil uygulamasına sızıp, elektronik cihaz siparişi verenlerin bilgisine ulaşarak 500'ü aşkın kişiyi de mağdur ettiği ortaya çıktı. Bu kişilerin 1 milyon lirasını dolandıran çeteye yönelik ikinci operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alınırken, 10'u tutuklandı. Tutuklu sayısı, 20'ye yükseldi.
31.01.2023 Gündem
Bir fare 1 milyon TL’lik masraf çıkardı
Bir fare 1 milyon TL’lik masraf çıkardı Tekirdağ'da vitrinde duran simitlerin üzerinde farenin gezdiği görüntülerin ortaya çıkmasıyla mühürlenen işletme, baştan sona yenilendi. Farenin işletmeye maliyeti 1 milyon TL oldu.
16.01.2023 Ekonomi
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Pasaport ücretlerine yüzde 123 zam sonrası son dakika gelişmesi! Bakan Soylu duyurdu
Pasaport ücretlerine yüzde 123 zam sonrası son dakika gelişmesi! Bakan Soylu duyurdu 2022 yılı fiyatlarıyla harç yatırıp, yoğunluk nedeniyle 2023’e randevu almak zorunda kalanlar bankoda kötü bir sürprizle karşılaştı. Başvuranlardan, pasaport defter ve harçlarına yapılan yüzde 123’lük zammın farkını yatırmaları istendi. Dört kişilik bir ailede bu fark 8 bin lirayı aşarken CİMER’e şikâyet yağdı. Bu gelişme sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması geldi. Vatandaşın haklı olduğunu belirten Soylu, pasaport harcı ücretleri ile ilgili yeni gelişmeyi paylaştı.
12.01.2023 Gündem
Bodrum'da sağanak! Mazgallar ve rögar taştı, yollar göle döndü
Bodrum'da sağanak! Mazgallar ve rögar taştı, yollar göle döndü Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Kente son 12 saatte 35 kilogram yağış düştü.
11.01.2023 Yaşam
Farenin fazla kilosu başına dert oldu
Farenin fazla kilosu başına dert oldu Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde fazla kilosundan rögar kapağındaki deliğe sıkışan fare, görenleri hayrete düşürdü.
5.09.2022 Yaşam
Avcılar Kaymakamlığı’nın bodrum katını su bastı! Çalışanlara izin verildi, işlemler durduruldu
Avcılar Kaymakamlığı’nın bodrum katını su bastı! Çalışanlara izin verildi, işlemler durduruldu Avcılar Kaymakamlığı'nın bodrum katını yağmur nedeniyle su bastı. Elektriklerin kesilmesi ardından Kaymakamlık’ta çalışanlara yarım gün izin verildi.
15.08.2022 Gündem
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili oldu. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 9 kent için sarı alarm verildi. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre yarın için İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak, Düzce ve Sakarya'ya turuncu kodlu uyarı geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında en yoğun yağışı alacak ilçeleri sıraladı.
10.08.2022 Gündem
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili olacak. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 7 kent için sarı alarm verildi. İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Silivri'de sağanak yağış nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve yollar göle döndü. Yağış nedeniyle D-100 kara yolunda da trafik yoğunluğu oluştu. İşte detaylar...
10.08.2022 Gündem
Denize dökülen lağım suyu endişeye neden oldu
Denize dökülen lağım suyu endişeye neden oldu İstanbul Florya Sahili'nde kanalizasyon hatlarından akan pis su denize dökülürken, bu durum endişeye yol açtı. Hem koku hem görüntü kirliliği oluşturan lağım suyu nedeniyle sahilin bir kısmı kapatıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, sorunun çözülmesini istedi. 
17.07.2022 Yaşam
Bisiklet yolları işgal altında
Bisiklet yolları işgal altında  Bisikletlilerin güvenliği için yapılan bisiklet yolları, park eden araçlar nedeniyle işgal altında. Bunun yanı sıra yollarda bulunan mazgal ve kasisler de sürücü güvenliğini riske atıyor. Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, "Bisiklet yollarından istediğimiz verimi alamıyoruz. Hem bisikleti koruyan hem de bisikletliye karşı işlenen suçlarda cezaların artırılması gerekiyor" dedi.  
13.07.2022 Yaşam
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı İstanbul Şişli’de yer altı kablolarının yanması nedeniyle rögarda patlama oldu. 3 binada oturanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Bina sakinleri, çocukları ve hayvanları ile dışarı çıktı.
18.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rögar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rögar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.