Polis Aracı

Polis Aracı

Son dakika polis aracı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis aracı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis aracı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Aracı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis aracı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.915 polis aracı haberi bulunmuştur. Tüm polis aracı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda İstanbul'da suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verilen lüks otomobiller yılbaşında görevde. Taksim Meydanı'nda görevlendirilen araçlar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar lüks polis araçlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
31.12.2023 Gündem
11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü takiple yakalandı
11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü takiple yakalandı Çorum'da 11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü ile yanındaki 2 kişi, polisin sıkı takibi ile yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
ABD polisi çarparak öldürdüğü kadınla alay etti: Zaten 26 yaşındaydı, sınırlı bir değeri vardı
ABD polisi çarparak öldürdüğü kadınla alay etti: Zaten 26 yaşındaydı, sınırlı bir değeri vardı ABD’nin Seattle kentinde bir polis aracının 23 yaşındaki bir kadına çarparak öldürmesi sonrasında olay yerine intikal eden başka bir polisin, kadın hakkında şaka yaparak güldüğü anların görüntüsü paylaşıldı.
14.09.2023 Dünya
Togg göreve başladı!
Togg göreve başladı! Ankara'da polis aracı olarak kullanılmak üzerine tahsis edilen Togg, Kızılay Meydanı'nda görev yapıyor.
13.09.2023 Gündem
İsveç'te İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı
İsveç'te İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı İsveç’te Irak asıllı Salwan Momika, İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenledi. İran, İsveç polisi kontrolünde gerçekleşen saldırı nedeniyle Stockholm yönetimini uyararak saldırıların durdurulmasını istedi.
18.08.2023 Dünya
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit Şanlıurfa’da, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada polis memuru Ramazan Kütük (31), şehit oldu.
1.08.2023 Gündem
Fatih'te dar sokaklar itfaiyeye geçit vermedi
Fatih'te dar sokaklar itfaiyeye geçit vermedi Fatih'te 4 katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri sokakların dar olması ve park eden araçlardan kaynaklanan nedenlerle ilerlemekte güçlük çekti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Yangın çıkan bina önüne kadar gelebilen iki itfaiye aracı ise olay yerinden geri manevra yaparak çıktı.
28.06.2023 Gündem
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı  Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonetin çarpıştığı kazada, 5'i polis, 6 kişi, yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun ilk bölümü 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara geldi. İşte gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu, dizisinin 1. bölümünde yaşananlar...
28.02.2023 Magazin
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı Konsolosluklarını kapatan ülkelerin de aralarında olduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı.
2.02.2023 Gündem
İstanbul'daki 5 konsolosluk bugün de kapalı
İstanbul'daki 5 konsolosluk bugün de kapalı Hollanda Başkonsolosluğu'nun ardından Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere Başkonsolosluğu da kapatıldı. Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu, bugün de güvenlik gerekçesiyle halka kapalı olacağını duyurdu. Beyoğlu'ndaki Almanya Başkonsolosluğu'nda önlem olarak, zırhlı polis aracı bekletildiği olduğu görüldü. Kapıda "Konsolosluk bugün kapalıdır. Tüm randevular iptal edilmiştir. Güncel gelişmelere internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz" yazılı bir kağıt asıldı.
2.02.2023 Gündem
Düzce'deki depreme ilişkin açıklama! 'Halk sokaklarda, araçlarda sabahlayacağız'
Düzce'deki depreme ilişkin açıklama! 'Halk sokaklarda, araçlarda sabahlayacağız' AFAD, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde, 6.81 derinliğinde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi. Depremin derinliği 6.8 kilometre olarak açıklandı.
23.11.2022 Gündem
Berdan Mardini iddialar hakkında ilk kez konuştu!
Berdan Mardini iddialar hakkında ilk kez konuştu! Berdan Mardini'nin öz amcası, önceki gün yeğeni hakkında skandal iddialar ortaya attı. Şahin Karademir, yeğeni tarafından dolandırıldığını öne sürerek, Avcılar'daki evinin önünde 15 kişinin saldırısına uğradığını söyledi. Berdan Mardini, suçlandığı iddialar hakkında ilk kez konuştu.
14.11.2022 Magazin
Niğde’de polis aracı şarampole devrildi: 3 polis memuru yaralandı
Niğde’de polis aracı şarampole devrildi: 3 polis memuru yaralandı Niğde-Kayseri yolu Gümüşler Kavşağı mevkiinde içinde bölge trafik ekiplerinin olduğu polis aracı şarampole devrildi.
22.07.2022 Yaşam
Laleli’de tramvay ile polis arabası çarpıştı! Seferler durdu, yaralılar var
Laleli’de tramvay ile polis arabası çarpıştı! Seferler durdu, yaralılar var Fatih Laleli'de polis otosu tramvayla çarpıştı. Yaralanan 3 polis hastanelere kaldırıldı. Tramvay seferleri çift yönlü olarak durduruldu.
8.06.2022 Yaşam
Adana'da polis aracıyla otomobil çarpıştı: 1'i polis 4 yaralı
Adana'da polis aracıyla otomobil çarpıştı: 1'i polis 4 yaralı Adana'da polis aracıyla otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 1'i polis 4 kişi yaralandı. 
20.05.2022 Gündem
Polis otosuyla video çekti; sınır dışı edilecek
Polis otosuyla video çekti; sınır dışı edilecek Eyüpsultan'da resmi polis otosunu kullanırken çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan yabancı uyruklu B.H. (25) gözaltına alındı. Şüphelinin oto tamircide çalıştığı ve aracı oto yıkamacıya götürdüğü sırada video çektiği ortaya çıktı.
16.05.2022 Gündem
Ferhat Güzel darp iddiasıyla hakim karşında!
Ferhat Güzel darp iddiasıyla hakim karşında! Türkücü Ferhat Güzel ile sevgilisi Nurten Aksoy, darp iddiasıyla karşılıklı birbirinden şikayetçi oldukları davada hakim karşısına çıktılar. Duruşmada savunma yapan Güzel, "Elindeki bir poşetle yüzüme doğru vurdu, ben bana bir erkek vurdu zannettim’’ dedi.
11.05.2022 Magazin
İstanbul'da zırhlı polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralı
İstanbul'da zırhlı polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralı İstanbul Sarıyer'de kontrolden çıkan zırhlı polis aracı, kaldırıma çarpıp takla attıktan sonra duvarı aşarak alt yola düştü. Kazada 2 polis yaralandı.
2.05.2022 Yaşam
Diyarbakır'da zırhlı araç ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i polis 3 yaralı
Diyarbakır'da zırhlı araç ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i polis 3 yaralı Diyarbakır’da, hırsızlık şüphelilerinin kaçtığını görünce takibe alan ekibin zırhlı polis aracı ile yan yoldan çıkan hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1'i polis memuru 3 kişi yaralandı.
5.04.2022 Gündem
Cinayet şüphelisini gizlediği ihbarı yapıldı, fazla yolcu ve yetersiz ehliyetten ceza aldı
Cinayet şüphelisini gizlediği ihbarı yapıldı, fazla yolcu ve yetersiz ehliyetten ceza aldı Adana'da cinayet şüphelisi bir kişinin, tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün arkasına bağlı römorkun içinde gizlenerek seyahat ettiği ihbarını alan polis, aracı durdurup, aradı. Cinayet şüphelisine rastlamayan polis, 15 kişilik araçta 22 yolcu bulunduran ve ehliyeti yetersiz olan sürücüye 3 bin 800 lira ceza kesti.
15.02.2022 Yaşam
Kar yağışı nedeniyle zincirleme trafik kazası! 36 araç birbirine girdi!
Kar yağışı nedeniyle zincirleme trafik kazası! 36 araç birbirine girdi! Kar yağışının etkili olduğu Düzce'de TIR ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazaya 36 aracın karıştığı ve yaralıların olduğu öğrenildi. Kaza anında orada bulunan CNN Türk editörü Esra Emral, "Her şey gözümün önünde yaşandı." dedi.
23.01.2022 Gündem
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı...
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı... Bursa'da geçen yıl 30 Kasım'da eşine ‘Halama gidiyorum’ deyip evden çıkan ve ertesi gün cesedi bulunan Nuray Erdem'in ölümüyle ilgili tutuklanan Yusuf Akkoyun, ilk kez hakim karşısına çıktı. Akkoyun mahkemedeki savunmasında, ''Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Sabah tekrar ilişkiye girmek istedi. Lavaboya gittim. Dönüşte morarmış yatıyordu. Kalp masajı yapıp, elbiselerini giydirerek binanın girişine bıraktım. Beraatimi istiyorum" dedi.
21.01.2022 Yaşam
Bakırköy'de polis aracı ile taksi çarpıştı: 2'si polis 4 yaralı
Bakırköy'de polis aracı ile taksi çarpıştı: 2'si polis 4 yaralı Bakırköy'de polis aracı ile taksinin çarpıştığı kazada 2'si polis 4 kişi hafif şekilde yaralandı. 
20.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Polis Aracı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis aracı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.