Pençe-Kilit Bölgesi

Pençe-Kilit Bölgesi

Son dakika Pençe-Kilit bölgesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pençe-Kilit bölgesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pençe-Kilit bölgesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pençe-Kilit Bölgesi

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan pençe-kilit bölgesi geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 43 pençe-kilit bölgesi haberi bulunmuÅŸtur. Tüm pençe-kilit bölgesi haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 6 PKK'lı etkisiz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 6 PKK'lı etkisiz hale getirildi  Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiÄŸi açıklandı.
14.10.2023Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildiÄŸini duyurdu.
27.09.2023Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildiBarış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyon gerçekleÅŸtirildi. Örgütün maÄŸarada saklandığı çok sayıda silahı da Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirildi.
4.08.2023Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiÄŸini duyurdu.
13.10.2022Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiÄŸini açıkladı.
28.09.2022Gündem
MSB acı haber duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz ÅŸehit oldu
MSB acı haber duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz ÅŸehit olduMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade ÃœsteÄŸmen Serkan ErkuÅŸ'un ÅŸehit olduÄŸunu duyurdu.
23.09.2022Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker ÅŸehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker ÅŸehit olduMilli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman ÇavuÅŸ Sait ToktaÅŸ'ın ÅŸehit olduÄŸunu açıkladı.
1.05.2024Gündem
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralıMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ayrıca ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
19.03.2024Gündem
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceÄŸiz
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceÄŸizTBMM BaÅŸkanı Numan KurtulmuÅŸ baÅŸkanlığında Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye iliÅŸkin bilgilendirme oturumu düzenleniyor. KurtulmuÅŸ, "Türkiye sorunlarını çözmeye muktedir devlettir. Terör belasını da yok edip tarihin çöplüğüne atacaktır" dedi. Kürsüde söz alan Milli Savunma Bakanı YaÅŸar Güler, "Terör örgütüne ağır darbe indirdik" dedi. Güler'in ardından konuÅŸan DışiÅŸleri Bakanı Hakan Fidan ise " ABD, Suriye'de DEAÅž ile mücadele bahanesi ile PKK terör örgütüne destek vermektedir." ifadelerini kullandı.
16.01.2024Gündem
'Yargı'dan Pençe-Kilit ÅŸehitlerine vefa! GözyaÅŸlarına boÄŸdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit ÅŸehitlerine vefa! GözyaÅŸlarına boÄŸduKanal D’de her pazar akÅŸamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde ÅŸehit düşen askerler için saygı duruÅŸunda bulunuldu. Senaryo gereÄŸi ÅŸehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaÅŸlarına boÄŸdu.
15.01.2024Magazin
ErdoÄŸan baÅŸkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
ErdoÄŸan baÅŸkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecekCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın baÅŸkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli ve Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener ile bir telefon görüşmesi gerçekleÅŸtirdi. Toplantının ardından Ä°letiÅŸim BaÅŸkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024Gündem
YüreÄŸimize ateÅŸ düÅŸtü, 16 yıl sonra aynı acı... Åžehitlerimizin isimleri belli oldu
YüreÄŸimize ateÅŸ düÅŸtü, 16 yıl sonra aynı acı... Åžehitlerimizin isimleri belli olduTürkiye ÅŸehitlerine aÄŸlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ÅŸehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade SözleÅŸmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman ÇavuÅŸ Serkan Sayın, Piyade SözleÅŸmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade SözleÅŸmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade ÃœsteÄŸmen Gökhan Delen, Piyade Uzman ÇavuÅŸ Hakan Gün, Piyade Uzman ÇavuÅŸ Ahmet KöroÄŸlu, Ä°stihkam SözleÅŸmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve SözleÅŸmeli Er Murat Atar'ın ailelerine ÅŸehadet haberi verildi. Åžehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı YaÅŸar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uÄŸurlandı.
13.01.2024Gündem
Spor camiasından ortak mesaj! 'Milletimizin başı sağ olsun'
Spor camiasından ortak mesaj! 'Milletimizin başı sağ olsun'Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimizin ardından spor camiasından art arda başsağlığı mesajları geldi.
13.01.2024Süper Lig
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağızMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasiler art arda taziye mesajı yayımladı.
13.01.2024Gündem
Åžehit Piyade Uzman ÇavuÅŸ Abdulkadir Ä°yem son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı
Åžehit Piyade Uzman ÇavuÅŸ Abdulkadir Ä°yem son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiÄŸi hain saldırıda ÅŸehit olan Piyade Uzman ÇavuÅŸ Abdulkadir Ä°yem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Åžehit oÄŸlunun tabutuna sarılan baba Mehmet Ä°yem, "OÄŸlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. KardeÅŸi ise aÄŸabeyini asker selamıyla uÄŸurladı.
24.12.2023Gündem
Türkiye'nin yüreÄŸine ateÅŸ düÅŸtü! Altı kahraman Mehmetçik ÅŸehit oldu
Türkiye'nin yüreÄŸine ateÅŸ düÅŸtü! Altı kahraman Mehmetçik ÅŸehit olduTürkiye, Irak’ın kuzeyinde ÅŸehit olan askerlerine aÄŸlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde ÅŸehit olan askerlerine aÄŸlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023Gündem
Alçak saldırı sonrası baÅŸsaÄŸlığı mesajları: Terörle mücadele kararlılıkla sürecek
Alçak saldırı sonrası baÅŸsaÄŸlığı mesajları: Terörle mücadele kararlılıkla sürecekMSB, Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu 6 askerin ÅŸehit olduÄŸunu açıkladı. Alçak saldırı sonrası siyasilerden baÅŸsaÄŸlığı mesajları peÅŸ peÅŸe geldi.
23.12.2023Gündem
Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildiIrak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde Pençe Kilit operasyonuyla 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
21.10.2023Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Uzman ÇavuÅŸ ÅŸehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Uzman ÇavuÅŸ ÅŸehit olduMilli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, PKK terör örgütünün taciz ateÅŸi sonucunda bir askerin ÅŸehit olduÄŸunu bildirdi.
24.08.2023 Gündem
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiIrak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu Bölgesi'nde tespit edilen 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
2.08.2023Gündem
Bakan Akar: Zap bölgesi teröristlerden temizlendi
Bakan Akar: Zap bölgesi teröristlerden temizlendi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe-Kilit Operasyonu'nda belli bir aÅŸamaya gelindi. Zap bölgesi büyük ölçüde teröristlerden temizlendi" dedi.Â
24.01.2023Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan üsteÄŸmen ÅŸehit oldu
Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan üsteÄŸmen ÅŸehit olduKuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Piyade Komando ÃœsteÄŸmen Tunahan Yavuz, tedavi gördüğü hastanede yaÅŸamını yitirdi. Bursalı ÅŸehit Yavuz'un yarın son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacağı belirtildi.
15.12.2022Gündem
EYT'de yaş sınırı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz
EYT'de yaş sınırı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğizCumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi açıklama yaptı. EYT ile ilgili konuşan Erdoğan, "EYT konusunda bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz. İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız." ifadeleri kullandı.
13.12.2022Siyaset
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan sözleÅŸmelilere kadro ve EYT açıklaması
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan sözleÅŸmelilere kadro ve EYT açıklamasıCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda mevzuat karmaÅŸasını gidermek suretiyle sözleÅŸmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleÅŸmelilerin kadroya geçiÅŸinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma ÅŸartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk süresi olacaktır. Dolayısıyla sözleÅŸmeliden kadroya geçiÅŸ 3+1 yıllık bir süre sonunda gerçekleÅŸecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuÅŸ olan sözleÅŸmeliler hemen aday memurluÄŸa geçiÅŸ yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir" dedi.
28.11.2022Gündem
MSB: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düÅŸmesi sonucu 1 asker ÅŸehit oldu
MSB: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düÅŸmesi sonucu 1 asker ÅŸehit olduMilli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan P. Uzm. ÇvÅŸ. Mustafa Işık’ın yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olduÄŸunu açıkladı.
26.11.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pençe-Kilit Bölgesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pençe-kilit bölgesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.