Pasquale Sensibile

Pasquale Sensibile

Son dakika Pasquale Sensibile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pasquale Sensibile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pasquale Sensibile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pasquale Sensibile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pasquale sensibile gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 pasquale sensibile haberi bulunmuştur. Tüm pasquale sensibile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi! Yollar ayrıldı
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi! Yollar ayrıldı Son dakika Galatasaray haberi. Galatasaray, Burak Elmas döneminde göreve başlayan sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu açıklamadan dakikalar sonra, kulübün resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla futbol direktörlüğüne Cenk Ergün'ün getirildiği duyuruldu.  
20.06.2022 Galatasaray
L'Equipe yazdı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi!
L'Equipe yazdı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi! Fransa'nın prestijli gazetelerinden biri olan L'Equipe'in iddiasına göre Galatasaray, Dortmund'la yollarını ayıran tecrübeli orta saha Axel Witsel'in işini bitirmek üzere.
3.06.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde 7 isimle prensipte anlaştı! İlk ayrılık gerçekleşti: Florya'dan ayrıldı...
Galatasaray transferde 7 isimle prensipte anlaştı! İlk ayrılık gerçekleşti: Florya'dan ayrıldı... Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılarda sportif direktör Pasquale Sensibile ve Cenk Ergün, tam 7 futbolcuyla prensipte anlaştı ve 'Kimseye söz vermeyin, 11 Haziran'a kadar bizi bekleyin' şeklinde telkinde bulundu. Galatasaray'da ayrıca ilk ayrılık yaşandı ve başarılı isim dünya deviyle sözleşme imzaladı. İşte günün Galatasaray transfer haberleri...
2.06.2022 Galatasaray
Halil Akbunar bombası! F.Bahçe, Beşiktaş derken dev kulüp transfer ediyor
Halil Akbunar bombası! F.Bahçe, Beşiktaş derken dev kulüp transfer ediyor Adı sık sık Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Göztepe'nin yıldız futbolcusu Halil Akbunar için Galatasaray devreye girdi.
11.05.2022 Fenerbahçe
Galatasaray teknik direktörü Torrent'in Burak Elmas şaşkınlığı! Yeni kriz kapıda...
Galatasaray teknik direktörü Torrent'in Burak Elmas şaşkınlığı! Yeni kriz kapıda... G.Saray’da Elmas ile yönetiminin ibra edilmemesi ve seçim kararı alınması Florya’da büyük yankı uyandırdı. Torrent’e pazartesi günkü antrenmanda olağan mali genel kurulda yaşanan gelişme aktarılıp “Burak Elmas ibra edilmedi. Kulüp seçime gidiyor. Başkan görevinden ayrılıyor” bilgisi verildiği, İspanyol çalıştırıcının ise “Nasıl yani? Peki neden?” diyerek şaşkınlığını gizleyemediği ortaya çıktı.
31.03.2022 Şampiy10
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona maçı için kesenin ağzını açtı! Dikkat çeken sözler
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona maçı için kesenin ağzını açtı! Dikkat çeken sözler Galatasaray, kulüp tarihinin en kritik maçlarından birini bu akşam Barcelona ile oynayacak. Sarı-kırmızılı takımda ilk maçta alınan 0-0'lık skor tur için moral verirken Başkan Burak Elmas kesenin ağzını açtı Öte yandan Elmas idman öncesi dikkat çeken sözler sarf etti.
17.03.2022 Galatasaray
Yönetim bonservis bedeli belirlemiş ama... Kim bu parayı verecek?
Yönetim bonservis bedeli belirlemiş ama... Kim bu parayı verecek? Son oynanan Konyaspor maçında sadece 1 kez ikili mücadeleye giren Cicaldau için Galatasaray yönetimş 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
7.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da bileti kesilen isimler belli oldu! 7 isim için ayrılık kararı!
Galatasaray'da bileti kesilen isimler belli oldu! 7 isim için ayrılık kararı! Süper Lig'de Göztepe galibiyetiyle nefes alan Galatasaray'da Florya'da salı günü Başkan Burak Elmas, Sportif Danışman Luis Campos ve Sportif Direktör Pasquale Sensibile arasında toplantı gerçekleşti. Gelecek sezonun planlaması masaya yatırılırken 3 isim için kesin ayrılık kararı çıktı. Diğer sarı-kırmızılı 4 isim ise gözden çıkarıldı.
24.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'da 2 ayrılık 1 feda!
Galatasaray'da 2 ayrılık 1 feda! Galatasaray sezon sonunda kontratları sona erecek olan Babel ve Feghouli ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Ayrıca sarı kırmızılı yönetim Fernando Muslera'nın maaşında indirime gitmeyi amaçlıyor.
20.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'da futbolun patronları Campos ve Sensibile'den transfer harekatı! 12 yıldızla ön görüşme yapıldı...
Galatasaray'da futbolun patronları Campos ve Sensibile'den transfer harekatı! 12 yıldızla ön görüşme yapıldı... Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Galatasaray'da yönetim, futbolun başına getirilen Campos ve Sensibile'nin, scout ekibiyle birlikte 40 oyuncu önerdiğini, bunların 12'siyle ön görüşme yapıldığını açıklarken gündemdeki bazı isimler ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın ilk olarak Avrupa'da oynayan genç gurbetçilere yöneldiği öğrenildi.
19.02.2022 Galatasaray
Hızlı başladı! İtalyan Sportif Direktörün ilk transferi ortaya çıktı!
Hızlı başladı! İtalyan Sportif Direktörün ilk transferi ortaya çıktı! Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile sürekli dirsek teması halinde olan sarı kırmızılı yönetim tam 12 futbolcuyla ön görüşme yaptı. İşte listesinin başına yer alan ilk yıldız...
18.02.2022 Galatasaray
Sportif direktör nedir, ne demek? Sportif direktör ne iş yapar, nasıl olunur?
Sportif direktör nedir, ne demek? Sportif direktör ne iş yapar, nasıl olunur? Galatasaray Kulübü, sportif direktörlük görevine Pasquale Sensibile'nin getirildiğini açıkladı. Peki, sportif direktör nedir, ne demek? Sportif direktör nasıl olunur, ne iş yapar?
17.02.2022 Çalışma Hayatı
Pasquale Sensibile kimdir? Galatasaray sportif direktörü Pasquale Sensibile başarıları…
Pasquale Sensibile kimdir? Galatasaray sportif direktörü Pasquale Sensibile başarıları… Pasquale Sensibile kimdir? Galatasaray sportif direktörü Pasquale Sensibile hakkında yapılan aramalar arttı. Galatasaray, Futbol A Takımı Sportif Direktörlüğü görevine İtalyan Pasquale Sensibile'nin getirildiğini açıkladı. Sportif direktörü Pasquale Sensibile hangi takımlarda çalıştı? İşte Pasquale Sensibile'nin kariyeri ve başarıları…
17.02.2022 Gündem
Galatasaray anlaşmayı resmen açıkladı! Pasquale Sensibile yeni sportif direktör...
Galatasaray anlaşmayı resmen açıkladı! Pasquale Sensibile yeni sportif direktör... Galatasaray, sportif direktörlüğe İtalyan Pasquale Sensibile'yi getirdiğini açıkladı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Özgür Kalelioğlu, sportif direktörlük görevine Pasquale Sensibile'yi getirdiklerini açıkladı.
17.02.2022 Galatasaray
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, Filistin ve İsrail'i kapsayacak iki günlük ziyareti kapmasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.
16.02.2022 Siyaset
Galatasaray, Pasquale Sensibile ile anlaşma sağladı!
Galatasaray, Pasquale Sensibile ile anlaşma sağladı! Galatasaray Spor Kulübü'nde sportif direktörlük görevi için Pasquale Sensibile ile anlaşma sağlandı.
16.02.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Pasquale Sensibile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pasquale sensibile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.