Anlaşma

Anlaşma

Son dakika anlaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.559 anlaşma haberi bulunmuştur. Tüm anlaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacak
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gemi, Singapur'dan önümüzdeki hafta başında yola çıkacak. İki aya yakın bir seyir süresi var. Bu platformun kendisi 10 milyon metreküp gaz üretecek." dedi.
26.07.2024Ekonomi
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
Galatasaray'ın yeni sağ beki Jelert oldu
Galatasaray'ın yeni sağ beki Jelert olduDanimarka temsilcisi Kopenhag, Galatasaray'ın Elias Jelert için yaptığı yeni teklifi kabul ettiğini açıkladı.
24.07.2024Futbol
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyor
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri sonrası orta saha bombasını da patlattı. Mourinho'nun ısrarla istediği orta saha yıldızını Ali Koç getiriyor.
24.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saatiSevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli, kulüp yeni oyuncusunun uçağa binerken fotoğrafını da paylaştı.
24.07.2024Fenerbahçe
THY uçaklarda ücretsiz internet hizmeti için Türksat'la anlaşma imzaladı
THY uçaklarda ücretsiz internet hizmeti için Türksat'la anlaşma imzaladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları (THY) ve Türksat'ın, THY'nin uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet için mutabakat zaptı imzaladıklarını duyurdu.
22.07.2024Ekonomi
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!Trabzonspor, forvet için Paul Onuachu’nun adını ilk sırada tutarken, gerek kulübünün fazla para istemesi gerekse oyuncuyla anlaşamaması can sıktı. Üstelik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Onuachu’nun yerine Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’u istediği ortaya çıktı.
22.07.2024Şampiy10
Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için özel uçakla İstanbul'a geliyor! İşte ödenecek bonservis
Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için özel uçakla İstanbul'a geliyor! İşte ödenecek bonservisFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe transfer bombasını patlattı. Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız golcünün transferinin mali detayları belli oldu.
22.07.2024Fenerbahçe
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçti. 20 Temmuz 1974'de Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuştu. Harekatın önemi kadar, parolası da halen akıllarda. "Ayşe tatile çıksın" Peki, Ayşe tatile çıksın sözü kime aittir, Ayşe tatile çıksın Ayşe kim, kimin kızı? Ayşe tatile çıksın ne demek?
20.07.2024Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğiz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğizKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi“Ayşe tatile çıksın” parolasıyla tarihe geçen Prof. Dr. Ayşe Güneş Ayata, babası Dışişleri Bakanı Turan Güneş’in, tatil için tek başına değil, güvenilir bir aileyle seyahat etmesi için dönemin Turizm Bakanı Orhan Birgit ile yaptığı sohbetin nasıl Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası olduğunu anlattı.
20.07.2024Gündem
Suudi Arabistan'a gidecekti, Mourinho'yu seçti! Fenerbahçe'nin yeni forveti belli oldu
Suudi Arabistan'a gidecekti, Mourinho'yu seçti! Fenerbahçe'nin yeni forveti belli olduFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği golcü yıldızla anlaşma sağlandı. İşte sözleşmenin detayları...
20.07.2024Fenerbahçe
Trabzonspor, Joaquin Fernandez Moreno'nun sözleşmesini feshetti
Trabzonspor, Joaquin Fernandez Moreno'nun sözleşmesini feshettiBordo-mavili kulüp, Joaquin Fernandez ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile feshedildiğini açıkladı.
19.07.2024Trabzonspor
Galatasaray'da yeni sağ kanat ve orta saha transferi tamam! 2 yıldızla anlaşma sağlandı, Okan Buruk havalara uçacak
Galatasaray'da yeni sağ kanat ve orta saha transferi tamam! 2 yıldızla anlaşma sağlandı, Okan Buruk havalara uçacakGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Galatasaray’da üst üste yaşanan olumlu gelişmeler yüzleri güldürdü. 2 transferde Teknik Direktör Okan Buruk'a müjde geldi.
19.07.2024Galatasaray
Ali Koç transferde çıldırdı! En-Nesyri'nin yanında geliyor, Manchester United'ın yıldızıyla anlaşıldı
Ali Koç transferde çıldırdı! En-Nesyri'nin yanında geliyor, Manchester United'ın yıldızıyla anlaşıldıFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının sabırsızlıkla beklediği yıldız golcü için flaş gelişme yaşandı. Sportif Direktörden gelen açıklama, Sarı-Lacivertli ekibin, yıldız golcünün transferinde avantajı kaptığının büyük bir göstergesi oldu. Öte yandan Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızıyla anlaşma sağladı. İşte detaylar...
19.07.2024Fenerbahçe
Hintli Krishna Grubu ile mutabakat anlaşması
Hintli Krishna Grubu ile mutabakat anlaşmasıMobilite ve batarya enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını yürüten Vestel Mobilite şirketi, Hindistan’da başta elektrikli araç şarj istasyonları olmak üzere, mobilite elektroniği ile enerji depolama sistemleri alanlarında potansiyel iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için Hintli Krishna Grubu’na bağlı Shloka Enterprises ile mutabakat anlaşması imzaladığını duyurdu.
18.07.2024Yaşam
Türkiye, Somali'de petrol ve doğal gaz arayacak
Türkiye, Somali'de petrol ve doğal gaz arayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin Somali offshore'unda petrol ve doğal gaz aramak için anlaşma imzaladığını açıkladı.
18.07.2024Ekonomi
Galatasaray'dan Elias Jelert'e rekor bonservis bedeli! Kopenhag doğruladı
Galatasaray'dan Elias Jelert'e rekor bonservis bedeli! Kopenhag doğruladıSarı kırmızılı ekip Danimarkalı genç sağ bek için FC Kopenhag’a resmi teklifte bulundu. Danimarka ekibi bir yazılı açıklama yaparak G.Saray’ın resmi teklif yaptığını ve görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.
17.07.2024Şampiy10
Mbappe resmen Real Madrid'de
Mbappe resmen Real Madrid'deEflatun-beyazlı kulüp, anlaşma sağladığı dünyaca ünlü yıldız için bugün Santiago Bernabeu'da görkemli bir imza töreni düzenlendi. Fransız oyuncunun imza parası dudak uçuklattı.
16.07.2024Şampiy10
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmedi
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmediAntalya'da cinsel ilişki karşılığında iş yerinin yıkım kararını kaldırmaya yönelik Suriye uyruklu Faten E. adlı kadınla pazarlık görüntüleri ortaya çıkan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın savunması ortaya çıktı.
16.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!Beşiktaş'a geldiği günden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan ve geleceği merak edilen Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu.
15.07.2024Beşiktaş
Oğuz Aydın çalımı! Transferde anlaşma sağlandı
Oğuz Aydın çalımı! Transferde anlaşma sağlandıFenerbahçe, adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan Alanyasporlu futbolcu Oğuz Aydın'ın transferinde mutlu sona yaklaştı.
14.07.2024Şampiy10
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştık
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştıkBakan Güler 15 Temmuz gecesi yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Güler, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı olarak "Düşman askerine bile yapılmayacak bir muamele ile karşılaştığını" söyledi. Bakan Güler "Silahlı kuvvetlerimizin ülkesine bağlı şerefli mensupları milletimizle omuz omuza vererek bu hainlere karşı kahramanca direndi" dedi.
14.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.