ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı! ÖSYM duyurdu! ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı. ÖSYM, Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alacak. Peki, ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
29.08.2022 Personel Alımı
2021-ÖSYM uzman yardımcılığı sözlü sınav sonuçları açıklandı!
2021-ÖSYM uzman yardımcılığı sözlü sınav sonuçları açıklandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2021-ÖSYM Uzman Yardımcılığı sözlü sınavının değerlendirme işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. İşte ÖSYM uzman yardımcısı sözlü sınav sonuçları!
6.12.2021 Personel Alımı
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları! Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Atatürk Orman Çiftliği işçi, ÖSYM ise, Ölçme ve Yerleştirme Merkezi uzman yardımcısı alacak. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Atatürk Orman Çiftliği işçi alımı ve ÖSYM personel alımı başvuru şartları!
15.11.2021 Personel Alımı
ÖSYM Başkanlığı'na KPSS'siz personel alımı başvuruları ne zaman bitecek?
ÖSYM Başkanlığı'na KPSS'siz personel alımı başvuruları ne zaman bitecek? Binlerce kişinin merakla ve heyecanla beklediği KPSS'siz personel alımı başvuruları başladı. ÖSYM Başkanlığı'ndan konuyla ilgili sevindirici bir haber geldi ve 15 uzman personel alacağını açıkladı. Peki ÖSYM Başkanlığı'na KPSS'siz personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem