Online Sorgulama

Online Sorgulama

Son dakika online sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan online sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını online sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Online Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan online sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.084 online sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm online sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MPİ SONUÇ || Milli Piyango online sorgulama ekranı: Milli piyango açıklanan sonuçlar nereden kontrol edilir? Yılbaşı bileti sonuçları…
MPİ SONUÇ || Milli Piyango online sorgulama ekranı: Milli piyango açıklanan sonuçlar nereden kontrol edilir? Yılbaşı bileti sonuçları… 2024 Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları için heyecanlı bekletiş sona erdi. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin dağıtılacağı çekişte kazanan numaralar açıklanıyor. 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve 750 bin TL gibi ikramiyelerin dağıtıldığı yılbaşı çekilişinde ikramiye kazanan numaralar noter huzurunda belli oluyor. Bilet alan vatandaşlar biletlerine ikramiye isabet edip etmediğini sorgulamaya başladı. İşte MPİ sonuç ile Milli Piyango online sorgulama ekranı
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango online bilet sorgulama! Canlı yayınla açıklanan 2021 yılbaşı bileti hızlı sorgulama ekranı…
Milli Piyango online bilet sorgulama! Canlı yayınla açıklanan 2021 yılbaşı bileti hızlı sorgulama ekranı… Milli Piyango tarafından düzenlenen yılbaşı özel çekilişinde ikramiye kazanan numaraların tam listesi açıklandı. Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 100 milyon liralık büyük ikramiye, "9884757" numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait numaranın bulunduğu biletin sevk merkezi, Manisa Akhisar olarak açıklandı. Canlı yayında gerçekleşen 2021 yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye dışında amorti, teselli ikramiyesi ve diğer kazandıran numaralar belli oldu. Çeyrek, yarım ve tam Milli Piyango bileti online sorgulama işlemi hem mobil hem de masaüstü cihazlardan yapılabiliyor.
1.01.2021 Gündem
Emekli maaşımı nasıl hesaplarım? Online emekli maaşı sorgulama işlemi
Emekli maaşımı nasıl hesaplarım? Online emekli maaşı sorgulama işlemi Türkiye’de vatandaşlar için online olarak emekli maaşı sorgulama ve hesaplama hizmeti sunulmaktadır. Sorgulama ve hesaplama işlemlerini yapmak isteyenler e-Devlet sistemi üzerinden bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirler. e-Devlet üzerinden emekli maaşı sorgulama ve hesaplama işlemi ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
Parsel sorgulama işlemi ne anlama gelir ve neden yapılır?
Parsel sorgulama işlemi ne anlama gelir ve neden yapılır? İnternet alt yapısının kullanılmaya başlandığı kamu hizmetlerinden bir tanesi de parsel sorgulama işlemidir. Mühendislik, emlak ve inşaat sektörleri ile ilgilenen insanları yakından ilgilendiren online parsel sorgulama işlemlerinin nasıl yapıldığı ve ne tür verilerin kullanıldığı gibi bilgileri bu haberimiz aracılığı ile sizlere detaylı bir şekilde aktaracağız.
29.09.2021 Gündem
Araç plaka sorgulama nedir ve nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulama nedir ve nasıl yapılır? Gerek iş gerekse gezme amaçlı kullanılan araç sayısı, yıllar içinde artış göstermiştir. Bu araçların kaydını ve geçmişini, hasar kaydını sorgulayabilmek için çeşitli yöntemler geliştirilmiştir. Araç plaka sorgulamalarını yapabileceğiniz yöntemlerden bir tanesi de E-Devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır.
29.09.2021 Gündem
İstanbul trafiğinin canlı takibi için online uygulama!
İstanbul trafiğinin canlı takibi için online uygulama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) İstanbullulara yönelik online İBB trafik durumu hizmeti geldi. Milyonlarca İstanbullu artık İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak İstanbul trafik durumu bilgisini öğrenebiliyor. İBB trafik durumu uygulaması ile gerçek zamanlı trafik akışı bilgisi alınabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER başvuru ve sorgulama hizmetini E-devlet üzerinden kullanabilirsiniz!
BİMER başvuru ve sorgulama hizmetini E-devlet üzerinden kullanabilirsiniz! BİMER başvuru ve sorgulama işlemi e-devlet üzerinden kısa sürede yapılmaktadır. Eğer sizler de BİMER başvuru ve sorgulama yapmak isterseniz internet ile olan erişiminizi sağlamanız bu işlem için yeterli olacaktır. Ne zaman isterseniz BİMER başvuru ve sorgulama işleminden yararlanabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Cep telefonu IMEI numarası nasıl sorgulanıyor?
Cep telefonu IMEI numarası nasıl sorgulanıyor? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından online IMEI sorgulama hizmeti sunuluyor. Vatandaşlar internet üzerinde yer alan BTK’nın online IMEI sorgulama ekranı üzerinden kolaylıkla akıllı mobil cihazlarının kayıt bilgilerini öğrenebiliyor. Özellikle de IMEI sorgulama ekranı üzerinde vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde güncel IMEI kayıt bilgilerini ve cihazın çalıntı olup, olmadığını öğrenebiliyor.
29.09.2021 Gündem
IMEI sorgulama hizmetini şifresiz kullanabilirsiniz!
IMEI sorgulama hizmetini şifresiz kullanabilirsiniz! Türkiye’de akıllı cihaz tutkunlarına yönelik olarak internette online IMEI sorgulama hizmeti sunulmaya başlandı. Online IMEI sorgulama hizmeti internete erişim sağlanabilen her yerden 7 gün 24 saat e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İnternet üzerinde yer alan online IMEI sorgulama hizmeti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) resmi uygulamasıdır.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur bilgilerinizi online biçimde sorgulayabilirsiniz!
SSK ve Bağ-Kur bilgilerinizi online biçimde sorgulayabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile internet üzerinden güncel SSK ve Bağkur bilgilerinin online SSK Bağkur sorgulama işlemiyle öğrenilmesi mümkün oluyor. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri SSK Bağkur sorgulama işlemini 7 gün 24 saat gerçekleştirebiliyor. İnternet erişimi mümkün olan her yerden e-Devlet Kapısı aracılığı ile online SSK Bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur’a bağlı vatandaşlara online sorgulama imkanı sunuluyor!
SSK ve Bağ-Kur’a bağlı vatandaşlara online sorgulama imkanı sunuluyor! Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) mükellefleri ve Bağkur mükellefleri internet üzerinden SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemleri e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor. SSK ve Bağkur’lular e-Devlet Kapısı üzerinden SSK Bağkur sorgulama işlemlerini 7 gün 24 saat yapabiliyor.
29.09.2021 Gündem
Cep telefonu IMEI numarasını kullanarak cihaz durumunu sorgulayabilirsiniz!
Cep telefonu IMEI numarasını kullanarak cihaz durumunu sorgulayabilirsiniz! IMEI sorgulama işlemini yapabilmek için e-Devlete giriş yapmanız yeterli olacaktır. PTT şubelerinden alacak olduğunuz şifre ile beraber artık kısa sürede IMEI sorgulamanızı yapabileceksiniz. Çünkü bu sistem içerisinde IMEI sorgulama işlemini kolayca bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar prim gün sorgulamalarını internetten yapabiliyor!
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar prim gün sorgulamalarını internetten yapabiliyor! SSK Bağ Kur sorgulama sayfası internet üzerinde yer almaktadır. İnternet üzerinden yapılacak olan bu SSK Bağ Kur sorgulama işlemi pratik şekillerde herkes tarafından yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek olan bu SSK Bağ Kur sorgulama işlemi pratik birkaç işlemler gerçekleştirilebilir.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait tüm sorgulamalar online yapılıyor!
SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait tüm sorgulamalar online yapılıyor! SSK Bağ Kur sorgulama işlemi e-devlet sistemi üzerinden yapılabilmekte. E-devlet sistemine giriş yapan herkes bu SSK Bağ Kur sorgulama alanında bulunan işlemi gerçekleştirebilir. Haberimizde SSK Bağ Kur sorgulama işleminin nasıl yapılacağı konusunda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
2016 SSK Bağ Kur online sorgulama uygulaması!
2016 SSK Bağ Kur online sorgulama uygulaması! SSK Bağ Kur sorgulama işlemi için zamanı geldiğinde insanların çok ihtiyaç duyduğu bir sistemdir. SSK Bağ Kur sorgulama adına yapılan bu işlem internet üzerinden gerçekleştirilebilir. SSK Bağ Kur sorgulama sayfası üzerinden hizmetinizle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur güvencelerine ait sorgulama detayları!
SSK ve Bağ-Kur güvencelerine ait sorgulama detayları! SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi için her gün binlerce kişi Sosyal Güvenlik Kurumlarını ziyaret ediyor. Sahip olunan sağlık güvenceleri çerçevesinde hizmet vermekte olan bu işlem SSK Bağ-Kur sorgulama adında açılan online sorgulama sayfasında gerçekleştirilebilir. E-Devlet adı verilen bu online işlemlerden biri olan SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemi kolay bir şekilde bizler tarafından yapılabilmektedir.
29.09.2021 Gündem
IMEI sorgulama ekranı şifresiz kullanılıyor?
IMEI sorgulama ekranı şifresiz kullanılıyor? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) IMEI sorgulama ekranından cihazların sorgulamaları yapılabiliyor. BTK IMEI sorgulama ekranında sorgulama işlemleri sorgulanan cihazın IMEI numarası üzerinden gerçekleştiriliyor. IMEI sorgulama işlemi BTK’nın e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştiriliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
SSK ve Bağ-Kur’ bağlı vatandaşlar için online sorgulama hizmeti!
SSK ve Bağ-Kur’ bağlı vatandaşlar için online sorgulama hizmeti! Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan hem SSK hem de Bağ-Kur mükelleflerine internette SSK Bağ-Kur sorgulama işlem kolaylığı geldi. Güncel 4A-4B hizmet dökümünü almak isteyen SSK ve Bağ-Kur sigortalısı internetten SSK Bağ-Kur sorgulama yapabiliyor. İnternette SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi dakikalar içerisinde ve mesai saati koşulu olmadan her yerden yapılabiliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
E-bordro hizmeti ile maaş döküm belgesini alabilir miyim?
E-bordro hizmeti ile maaş döküm belgesini alabilir miyim? Maliye bakanlığının bir uygulaması olan E-bordro ile maaş bordrosunu internet üzerinden görüntüleyebilmek artık çok kolay. Güncel maaş ve geçmiş ayların maaş bordrolarını öğrenmek için E-bordro hizmetini kullanabilirsiniz. Peki E-bordro işlemlerinden tüm kamu çalışanları faydalanabiliyor mu?
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur hizmet sorgulamaları nasıl yapılıyor?
SSK Bağ-Kur hizmet sorgulamaları nasıl yapılıyor? SSK ve Bağ-Kur sorgulamaları ile siz de aldığınız hizmete dair sorgulama yapabilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulamaları internette yer alıyor. SSK Bağ-Kur sorgulamalarını haberimizden yardım alarak gerçekleştirebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait sorgulamalar internette yer alıyor!
SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait sorgulamalar internette yer alıyor! SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri ile siz de aldığınız hizmete ait bilgileri kolaylıkla edinebilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulama hizmeti E-devlet sistemi üzerinden gerçekleştiriliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerinin ayrıntılarını sizler için ele almuş bulunuyoruz.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar için online sorgulama!
SSK Bağ-Kur hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar için online sorgulama! Bağ-Kur ve SSK sigortalısı internette SSK Bağ-Kur sorgulama yapabiliyor. Online SSK Bağ-Kur sorgulama ile en güncel sigorta bilgileri ve hizmet dökümü sanal platformdan alınabiliyor. İnternette SSK ve Bağ-Kur sigortalısı güncel sigorta bilgilerini öğrenebileceği işlemi e-Devlet portalından yapabiliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Online SSK Bağ-Kur sorgulama detayları!
Online SSK Bağ-Kur sorgulama detayları! SSK ve Bağkur mükellefleri, internette SSK Bağkur sorgulama yapabilecek. SGK’nın resmi uygulamaları aracılığı ile internette SSK Bağkur sorgulama online işlem dönemi başladı. En güncel sigorta hizmet dökümü internette online olarak yapılabilen SSK Bağkur sorgulama işlemi ile öğrenilebilecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Online vergi borcu nasıl sorgulanır?
Online vergi borcu nasıl sorgulanır? Vatandaşları yakından ilgilendiren vergi borcunu online sorgulamak mümkün mü ? Resmi işlemleri kolaylaştıran E-Devlet ile vergi borcunu sorgulamak için neler gereklidir? Araç vergi borcu nasıl sorgulanır? İşte merak edilen sorulan cevapları...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
BİMER şikayet başvurusunun sonucunu nasıl öğrenebilirim?
BİMER şikayet başvurusunun sonucunu nasıl öğrenebilirim? BİMER başvuru ve sorgulama sistemi ile şikayet başvurusu yapabiliyorsunuz. Ayrıca BİMER şikayet başvuru sonuçlarınızı da aynı sistem üzerinden öğrenebiliyorsunuz. BİMER başvuru ve sorgulama sisteminin nasıl kullanıldığını yazımızda anlatmış bulunuyoruz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Online Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki online sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.