Gazete Vatan Logo

İstanbul trafiğinin canlı takibi için online uygulama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) İstanbullulara yönelik online İBB trafik durumu hizmeti geldi. Milyonlarca İstanbullu artık İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak İstanbul trafik durumu bilgisini öğrenebiliyor. İBB trafik durumu uygulaması ile gerçek zamanlı trafik akışı bilgisi alınabiliyor.

İstanbul trafiğinin canlı takibi için online uygulama!

Her geçen gün hızla gelişen teknolojilerin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ulaşım alanında meydana gelen ihtiyaçların karşılanabilmesi amacı ile son yıllarda otomobil teknolojilerine olan ilginin sürekli olarak artış göstermesine neden oluyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinin en yüksek nüfusa sahip olan kenti konumunda yer alan ve aynı zamanda da dünyanın en önemli metropollerinden birisi olan İstanbul’da trafik alanında çok ciddi sorunlar meydana geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından da internet üzerinde online İBB trafik durumu hizmetleri vatandaşlara yönelik olarak sunuluyor. Bu şekilde modern yüzyıl İstanbul’unda vatandaşların günlük yaşantıları içerisinde dahi son derece etkili olan ve çok ciddi olumsuzluklara mahal vermekte olan trafik sorunun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile de modern çağın teknolojik olanaklarından aktif biçimde yararlanılıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

Bu çerçevede de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılmış olan İBB trafik durumu isimli uygulama ile birlikte İstanbul genelindeki güncel trafik durumuna ilişkin olarak kolay ve hızlı bir şekilde bilgi alabilme şansına sahip olunabilmesi sağlanıyor. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan her bir dijital hizmet uygualmas9ında olduğu gibi son dönemlerde vatandaşlar tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) hizmete açmış olduğu bu online sorgulama ekranına oldukça yoğun şekilde ilgi gösterilmektedir. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojileri çerçevesinde artık dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de insanlar yaşamlarının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun son derece pratik ve kolay bir şekilde internet ortamına erişim gerçekleştirerek, internet hizmetlerini kullanabilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

İnsanların yaşamlarının her alanında çok önemli kolaylıklar sağlamakta olan ve aynı zamanda da daha hızlı işlem fırsatlarından faydalanabilme şansı sunan internet hizmetleri sağladığı avantajlar nedeni ile son dönemlerde reel işlem kanallarına göre çok daha yoğun şekilde tercih ediliyor. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulama son dönemlerde oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İnternet üzerinde yer alan ve 7 gün 24 saat kullanılabilmekte olunan online İBB trafik durumu uygulaması da mobil cihaz uyumluluğuna sahip olması çerçevesinde vatandaşlar tarafından son derece pratik ve kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Bu noktada İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılmış olan İBB trafik durumu isimli uygulaması üzerinde İstanbullular kent genelinde hangi yollarda trafik sıkışıklığı yaşanıyor veya hangi yollarda trafik akışı son derece rahat durumda olduğu gibi bilgilere son derece pratik ve kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl teknolojilerinin de sağlamakta olduğu olanaklar ile birlikte artık internet üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulamayı oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanıyor.

Haberin Devamı